**Prichindei nazdravani 2008!** (22)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Am aerist iam dat sa manance niste spanac cu un ou si febra are 38.2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Am aerist iam dat sa manance niste spanac cu un ou si febra are 38.2

http://alinahandmade.blogspot.com/

Bine ca macar stagneaza.... Nu-ti face probleme daca nu mananca ca de obicei. In stari febrile nu e recomandat sa o fortezi sa manance normal. Da-i lichide in continuare. Ca antitermic ai incercat novocalminul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Alina, imi pare tare rau ca s-a lasat cu febra la Delia! Eu sunt robot...am fost o tura acasa am administrat medic...si scos muci...acu-s la munca...dar nu stiu cat mai rezist...
Asa cum spune Mariana, dai antitermice....eu la febra bag alternativ Nurofen cu Panadol si daca sare de 38.5 bag in fund un novocalmin...plus impachetari...
Ceaiuri, supe...lichide...lejer imbracata...odihna...
Dar de la ce a aparut febra asta?...Tb s-o duci si la un dr pt consultatie...ca de face ziua 38.6...la noapte s-ar putea sa fie mai rau...
Multa sanatate

Mergi la inceput

Doinita, ! Tu cum te mai simti? Ti-a mai trecut problema ?

Mergi la inceput

Doinita azi noapte mi-a facut 39.6 febra i-am facut impachetari,iam dat ceaiuri cu lamaie,si scade creste temperatura cu tot cu novocalmin bagat in fund sunt vai de capul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Mariana, eu ...nu ma mai simt...de ale mele am si uitat...am luat vreo 4 zile dona vital...o chestie din mugur de zmeur si mi-a venit CM-ul...tb sa-mi fac analizele de tiroida...
Alina, si noi ne-am chinuit cu 39.6 vreo cateva zile...m-am speriat ingrozitor...si-am ajuns la urgente unde i-a facut un amestec injectabil si impachetari...

Mergi la inceput

Doinita, Alina !

www.medicultau.com/plante-medicinale/leacuri-populare/leacuri-populare-in-caz-de-otita.php" target="_blank">Info

Sa va mai spun una...buna . Trebuie sa fac dosarul de inscriere a dudulinei la gradi. In cazul in care unul dintre parinti nu are job automat se exclude varianta de program prelungit . Asemenea...bull shit...n-am intalnit .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Alina,cum e Delia,tot cu febra?Cand avea Iarina febra asa mare,ii bagam novocalmin seara,in timpul zilei ii dadeam 5 ml Nurofen si peste juma de ora ii dadeam si 9 ml Panadol.Si scadea.Si sa-ti mai zic ceva,ce cred ca poti sa-i faci.Dr.de fam.asa procedeaza cu nepotelele gemene cand au febra mare:5 ml Nurofen si adaugi in el 1 ml Algocalmin fiola.Amesteci bine,tragi in seringa si-i dai.Ii scade foarte rapid.In spital le face Algocalmin pe vena.Sper sa-ti fie de folos.

Doinita,nici nu ma mir ca a dat pantecaraia peste tine,la cate emotii ai.Asta-i trebuia si Teodorei acuma.Mama lor de virusi,nu mai scapam odata de ei.Azi am fost cu Daria la ORL la control,urechea dr.e aproape ok,daca pot spune asa,dar la st.acum incepe calvarul.Deci mai tragem o runda.Hai ,sa fim tari ca ne facem noi bine.
Mariana,app.de dr.,habar nu au(nu toti),cred ca au trecut ca voda prin loboda prin facultate,eu am intrebat azi un alergolog daca o pot duce pe Daria la testare,fiind sub antibiotic,raspunsul fiind categoric NU,am sunat si la TM,alergoloaga de acolo a zis ca nu are de-a face testarea cu anti.Deci,pe cine sa cred?????M-au bagat complet in ceata.Dar luand-o logic,am ajuns la concluzia ca antibioticul nu are de-a face cu testarea,asa cum nu are de-a face nici recoltarea sangelui pentru probele hormonale cu ora recoltarii.Cu mici exceptii.Hai c-am mai auzit una.Cum sa nu accepte inscriera la program prelungit.Care-i explicatia?Are copilul cu cine sta,sau ce?Cred ca numai la noi se poate intampla asa ceva.
Restul,sunteti bine?Macar voi,ca noi suntem in carantina.Noapte buna,si daca se poate si usoara.

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor !

Poftiti la revigorante si ceaiuri aromate la alegere !

Doinita, ! Cum mai sunteti ?

Alina, ai reusit sa mergi la medic cu Delia ? Cum a fost azi noapte ?

Tatiana, ! Sanatate multa si voua , sa scapam odata de nemernicii astia de virusi .
Ai nimerit explicatia ! Are copilul cu cine sta.... Ce are *ula cu prefectura, nu stiu. Da' poate omu' isi cauta un loc de munca...din moment ce dovedim ca avem posibilitatea de a plati gradi nu vad ce i-ar interesa ce face unul din parinti. Dar daca eram divortata...? Asta e "traim in Ro si asta ne ocupa tot timpul" !

Fetelor astept vesti imbucuratoare de la voi !

si o zi buna di linistita!

Mergi la inceput

Fet6elor am fost la doctora ieri diagnostic faringita si amigdalita acuta- tratament - Klacid 5 ml la 12 ore Ketof 5 ml de 2 ori pe zi eurespal 10 ml de 3 ori pe zi.
Azi noapte a fost cat de cat ok, acum are temperatura 38.3 i-am dat ibalgin cu panadol din 4 in 4 ore ii mai dau si Tantum verde cate 2 pufuri.

Doctora mi-a spus ca este o viroza mai pacatoasa ,febra o va tine cateva zile bune,deci sigur saptamana viitoare va sta acasa Delia

Mergi la inceput