**Prichindei nazdravani 2008!** (22)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Fet6elor am fost la doctora ieri diagnostic faringita si amigdalita acuta- tratament - Klacid 5 ml la 12 ore Ketof 5 ml de 2 ori pe zi eurespal 10 ml de 3 ori pe zi.
Azi noapte a fost cat de cat ok, acum are temperatura 38.3 i-am dat ibalgin cu panadol din 4 in 4 ore ii mai dau si Tantum verde cate 2 pufuri.

Doctora mi-a spus ca este o viroza mai pacatoasa ,febra o va tine cateva zile bune,deci sigur saptamana viitoare va sta acasa Delia

http://alinahandmade.blogspot.com/

Alina, ! Insanatosire grabnica Deliei !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Saru;mana mult Mariana
Tatiana am incercat de toate am incercat si cu Algocalmin si dp o ora iar ii regvine febra
Doinita sanatate multa
Nyny pe unde esti mami?
Discordia voi cum mai sunteti?
Magdalena voi suneti ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Oare virusachi astia nu cumva circula si virtual?Daria a facut aznoapte febra 39.5,si e maraita...Dimineata i-a venit sa vomite,cred ca de la atata antibiotic.Ma duc sa mai stau cu Daria.Va

Mergi la inceput

Tatiana imi pare sincer rau sa aud ca Daria a facu asa febra marete cred si inteleg ce simti pe mine deja m-a luat disperarea cu acesti virusi si cu atatea antibiotice

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gherman_in

Oare virusachi astia nu cumva circula si virtual?Daria a facut aznoapte febra 39.5,si e maraita...Dimineata i-a venit sa vomite,cred ca de la atata antibiotic.Ma duc sa mai stau cu Daria.Va

tatiana

Apai daca circula si asa e nashpa de noi...trebuie sa bagam casa-n carantina .
Sanatate multa Dariei !

Mergi la inceput

Alina, Doinita ce va mai fac fetele ?

Offf...azi trebuie sa ma duc sa aprind o lumanare la.... Mi-e asa de greu...

Mergi la inceput

Mar4iana trebuie sa gandesti ca asa este viata nu avem cu8m sa ne impotirvim stiu ca suna rautacios ce spun dar asta este.

Am scos-o pe Delia afara i-am dat sa manace i-am dat Eurespalul si acum am puso la somn

Mergi la inceput

Fetelor, va doresc un we linistit si sa le fie mai bine puilor vostri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Salutare!
Nu pot spune prea multe...simt ca ma pravalesc...ieri am bagat si noi dr...ascultat-o zice ca-i ok...dar azi noapte mi-a bagat o tuse...
mai mult nu mai pot...sa scriu...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doinita_g

Salutare!
Nu pot spune prea multe...simt ca ma pravalesc...ieri am bagat si noi dr...ascultat-o zice ca-i ok...dar azi noapte mi-a bagat o tuse...
mai mult nu mai pot...sa scriu...

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Doinita, !

Mergi la inceput