**Prichindei nazdravani 2008!** (22)
Raspunsuri - Pagina 20
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_satena Fet6elor am fost la doctora ieri diagnostic faringita si amigdalita acuta- tratament - Klacid 5 ml la 12 ore Ketof 5 ml de 2 ori pe zi eurespal 10 ml de 3 ori pe zi. Azi noapte a fost cat de cat ok, acum are temperatura 38.3 i-am dat ibalgin cu panadol din 4 in 4 ore ii mai dau si Tantum verde cate 2 pufuri. Doctora mi-a spus ca este o viroza mai pacatoasa ,febra o va tine cateva zile bune,deci sigur saptamana viitoare va sta acasa Delia http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Alina, ! Insanatosire grabnica Deliei !
alina_satena spune:
Saru;mana mult Mariana
Tatiana am incercat de toate am incercat si cu Algocalmin si dp o ora iar ii regvine febra
Doinita sanatate multa
Nyny pe unde esti mami?
Discordia voi cum mai sunteti?
Magdalena voi suneti ok?
Gherman_in spune:
Oare virusachi astia nu cumva circula si virtual?Daria a facut aznoapte febra 39.5,si e maraita...Dimineata i-a venit sa vomite,cred ca de la atata antibiotic.Ma duc sa mai stau cu Daria.Va
alina_satena spune:
Tatiana imi pare sincer rau sa aud ca Daria a facu asa febra marete cred si inteleg ce simti pe mine deja m-a luat disperarea cu acesti virusi si cu atatea antibiotice
MarianaPop spune:
citat din mesajul lui Gherman_in Oare virusachi astia nu cumva circula si virtual?Daria a facut aznoapte febra 39.5,si e maraita...Dimineata i-a venit sa vomite,cred ca de la atata antibiotic.Ma duc sa mai stau cu Daria.Va tatiana |
Apai daca circula si asa e nashpa de noi...trebuie sa bagam casa-n carantina .
Sanatate multa Dariei !
MarianaPop spune:
Alina, Doinita ce va mai fac fetele ?
Offf...azi trebuie sa ma duc sa aprind o lumanare la.... Mi-e asa de greu...
alina_satena spune:
Mar4iana trebuie sa gandesti ca asa este viata nu avem cu8m sa ne impotirvim stiu ca suna rautacios ce spun dar asta este.
Am scos-o pe Delia afara i-am dat sa manace i-am dat Eurespalul si acum am puso la somn
doinita_g spune:
Salutare!
Nu pot spune prea multe...simt ca ma pravalesc...ieri am bagat si noi dr...ascultat-o zice ca-i ok...dar azi noapte mi-a bagat o tuse...
mai mult nu mai pot...sa scriu...
MarianaPop spune:
citat din mesajul lui doinita_g Salutare! Nu pot spune prea multe...simt ca ma pravalesc...ieri am bagat si noi dr...ascultat-o zice ca-i ok...dar azi noapte mi-a bagat o tuse... mai mult nu mai pot...sa scriu... Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008) "Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare" |
Doinita, !