**Prichindei nazdravani 2008!** (22)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Mariana dar eu chiar numai pot 5 luni acasa 3 zile la gradi iar apoi 3 saptamani acasa si tot asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Buna fetelor!...abia de mai pot sa-mi tin ochii deschisi si nervii pe linia de plutire...
Tatiana, sunt varzaaaa si simt c-o iau razna...Teo e si ea acasa...am scos muci la ea de la 6.30 -la 8.30...baga si tuse...si-mi vine sa-mi iau campii...diseara o duc iar la dr...Faza-i ca si eu is praf...si m-a apucat aseara o 'pantecaraie'...
Alina, dupa cum vezi...in acelasi lant suntem si noi...si mi se pare ca-i fara sfarsit..
Mariana, din pacate chestii de astea cu dr. sunt tot mai dese...acestea-s de fapt si temerile mele...ca te duci la ei sa te tratezi...si nu mai apuci ziua de maine...Parc-am fi la roata norocului...
Azi sunt fleasca...epuizata...si trista
Va pup pe toate si va doresc sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Alina, ! Din pacate nu avem puterea necesara sa schimbam ceva.... Sanatate multa !

Doinita, ! Sanatate amandurora ! Tinem pumnii sa va dea un tratament adecvat .

Dupa cum se vede azi e cam trist in casuta .
Va doresc din suflet insanatosire cat mai grabnica !

Mergi la inceput

Fetelor eu sunt varza deja numai pot sunt satula de nesimtirea oamenilor

Mergi la inceput

I-am luyat temperatura Deliei si are 38.2 numai stiu ce sa mai facsunt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

I-am luyat temperatura Deliei si are 38.2 numai stiu ce sa mai facsunt

http://alinahandmade.blogspot.com/

Presupun ca ai inceput sa-i administrez antitermice...Incearca sa-i scazi temperatura si cu sosete umezite cu otet diluat, fa-i impachetari de scurta durata cu prosoape ude cu apa la temperatura camerei.

Mergi la inceput

I-am luat iar temperatura si tot are febra 38.6 am facut asta toata noaptea impachetari sosete cu oet sare pe pieptsi tot degeaba

Mergi la inceput

Citat:

I-am luat iar temperatura si tot are febra 38.6 am facut asta toata noaptea impachetari sosete cu oet sare pe pieptsi tot degeaba

Las-o imbracata lejer (maieu si chilotel) si aeriseste mereu camera. O vecina de-a mea chiar scotea fetita afara, in carucior, la miezul noptii....

Mergi la inceput

Eu numai am nervi deci numai pot fetelor e deja prea mult ptr minenu stiuy cum a rezistat doinita,acum zace in piept fara vlaga

Mergi la inceput

Citat:

Eu numai am nervi deci numai pot fetelor e deja prea mult ptr minenu stiuy cum a rezistat doinita,acum zace in piept fara vlaga

Alina, ! Incearca, daca poti, sa te linistesti pentru ca ii transmiti si ei starea ta . Da-i sa bea multe lichide . O sa fie bine pana la urma .

Mergi la inceput