**Prichindei nazdravani 2008!** (22)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Doinita, ! Ma bucur ca toata lumea a fost incantata de surprize...mai ales Teodora ! Poate ai timp de foto .

Ref. mucareala...eu zic ca suntem bine . Eu de ieri am inceput sa-mi recapat mirosul si Biculina mai are cate o infundare noaptea si la suflat (rarut) ii ies cristalini....

Sper sa nu fie tuse serioasa la Teo ! Sanatate !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Fetelor am terminat si eu cu smotru si astept sa se faca 1 jumate sa o sun pe educatoare sa vad cum a reactionat Delia deoarece am lasat-o plangand si mi se rupea inima.

Astazi m-am uitat dupa locuri de munca si am gasit ca receptionera la o clinica medicala care se afla aproape de gradinita Deliei,la 5 minute distanta sa dea dumnezeu sa fie bine.

Sa imi tineti pumnii ,chiar am nevoie de acest job.

Va las o si un irlandez cu lapte.

http://alinahandmade.blogspot.com/

Deliei sa-i fie bine!
De 1000 de ori BAFTA! Ar fi super sa reusesti acolo. Tinem pumnii stransi, stransi....
Eu servesc cafeaua .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

la toata lumea.Noi stam rau la capitolul urechi.Azi am fost la ORL,are otita la ambele,una dintre ele fiind cu ceva lichid,puroi,nu stiu exact ce.A pus-o iar pe antibiotic.Si cica are si polipi.Daca Daria are polipi,nici nu vreau sa ma gandesc ce are Iarina.Tre s-o duc si pe ea,ca deja nu mai poate respira.Sunt cu moralul la pamant.Si cireasa de pe tort,Daria nici nu mai aude,decat foarte slab.Ce-i de facut in cazul asta?Sunt tare speriata,desi eu nu intru asa repede in panica.De mine nici nu mai vorbesc,ma doare si acum locul maselutei extrase,cred ca am scos si firele cu limba,ma duc joi la control.In rest,ne-am dat si noi cu bicicletele prin parc,cu carturi,trenulete,caluti,masinute,pe toate dracoveniile,mi-au golit atomicele buzunarele

Cum stati cu planurile de concediu?Doinita,ati antamat ceva?Noi azi platim biletele.Nu veniti cu noi?Mi-ar face placere.Invitatie deschisa pentru toate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Tatiana Doamne ajuta sa treceti cu bine peste toate aceste bolesnite.

Felicitari pentru vacanta care veti avea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gherman_in

la toata lumea.Noi stam rau la capitolul urechi.Azi am fost la ORL,are otita la ambele,una dintre ele fiind cu ceva lichid,puroi,nu stiu exact ce.A pus-o iar pe antibiotic.Si cica are si polipi.Daca Daria are polipi,nici nu vreau sa ma gandesc ce are Iarina.Tre s-o duc si pe ea,ca deja nu mai poate respira.Sunt cu moralul la pamant.Si cireasa de pe tort,Daria nici nu mai aude,decat foarte slab.Ce-i de facut in cazul asta?Sunt tare speriata,desi eu nu intru asa repede in panica.De mine nici nu mai vorbesc,ma doare si acum locul maselutei extrase,cred ca am scos si firele cu limba,ma duc joi la control.In rest,ne-am dat si noi cu bicicletele prin parc,cu carturi,trenulete,caluti,masinute,pe toate dracoveniile,mi-au golit atomicele buzunarele
Cum stati cu planurile de concediu?Doinita,ati antamat ceva?Noi azi platim biletele.Nu veniti cu noi?Mi-ar face placere.Invitatie deschisa pentru toate .

tatiana

Tatiana, ! Sanatate multa ! Vad ca atomicele in ciuda problemelor pe care le au sunt foarte active . Poate o sa reusiti sa treceti mai usor peste otite si alte cele .
Doinita a trecut prin ceva similar cu Teo, mai mult ca sigur te va lamuri...
Multumim de invitatie . Ce mi-ar placea o iesire in grup.... Daca n-ar fi boala asta cronica la mine alta ar fi dispozitia....

Mergi la inceput

Tatiana, am uitat sa te intreb.... Ce marime este bicicleta Dariei? Biculina isi doreste doua lucruri foarte mult: bicicleta roz si laptop cu mouse.... Sa vad ce ma hotarasc sa-i cumpar de ziua ei.

Mergi la inceput

!

Nici o pana la ora asta ? Offf, offf mai, mai.... Hai ca pregatesc eu...Poftiti de serviti !

Ieri i-am tras o shopping-uiala asa ca lunea.... I-am cumparat mandrei pantofi si adidasi...Sa va spun ca a dormit cu ei asezati pe scaunel langa pat ? Draguta de ea.... Asa ce incantata a fost...mai ales ca si i-a ales dupa preferinta . Acum sunt in cautari de cadou pentru ziua ei....

Alina, cum s-a comportat Delia azi la gradi? Tu esti cumva suparata ?

la puiuti si mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Delia astazi la gradi a fost foarte ok,maine avem sedinta cu parintii,sunt foarte suparata ptr k nu mi-au acceptat dosarul de reinscriere deoarece nu am adus materialele auxiliare care consta in :
-20 de colii protectoare
-un biblioraft
-un top de hartie
-5 dosare de plastic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Hello!
In sfarsit am reusit sa intru si eu ...aseara am pus cateva poze de la ziua Teodorei (de la gradi si petrecere)
si sanatate va doresc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Delia astazi la gradi a fost foarte ok,maine avem sedinta cu parintii,sunt foarte suparata ptr k nu mi-au acceptat dosarul de reinscriere deoarece nu am adus materialele auxiliare care consta in :
-20 de colii protectoare
-un biblioraft
-un top de hartie
-5 dosare de plastic

http://alinahandmade.blogspot.com/

Alina, ! Lasa ca o sa le duci si pe astea. Maine poate le intrebi subtil ce au facut cu materialele pe care le-ai dus inainte?
Ce-ai facut cu oferta de job ?

Mergi la inceput