**Prichindei nazdravani 2008!** (22)
Raspunsuri - Pagina 15
doinita_g spune:
Bicicleta roz a Teodorei este de 16 inch...adica-i destul de mare...dar se descurca f. bine
alina_satena spune:
Mariana sper sa reusesc sa le duc si pe astea dar cu doar 12 lei cat mai am pana pe 10 aprilioe nu stiu cum voi reusi,cu oferta de job mai am putin si trebuie sa plec.
La 2 si jumatate trebuie sa fiu la interviu Doamnje ajuta sa fie bine si sa ma accepte.
Delia azi dimineata tusea asa putin doar dupa o zi de dus la gradinita
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doinita_g Hello! In sfarsit am reusit sa intru si eu ...aseara am pus cateva poze de la ziua Teodorei (de la gradi si petrecere) si sanatate va doresc Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008) "Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare" |
Doinita, ! Super frumoase, tort delicios si petrecere de vis . Cel mai important a fost ca Teo a fost cea mai fericita fetita din lume ! Sa fiti sanatosi si fericiti iar Teo sa va umple inimile de bucurie !
MarianaPop spune:
citat din mesajul lui doinita_g Bicicleta roz a Teodorei este de 16 inch...adica-i destul de mare...dar se descurca f. bine Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008) "Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare" |
Doinita, multumesc ! La marimea asta ma orientasem si eu...Aveti si casca de protectie?
MarianaPop spune:
citat din mesajul lui alina_satena Mariana sper sa reusesc sa le duc si pe astea dar cu doar 12 lei cat mai am pana pe 10 aprilioe nu stiu cum voi reusi,cu oferta de job mai am putin si trebuie sa plec. La 2 si jumatate trebuie sa fiu la interviu Doamnje ajuta sa fie bine si sa ma accepte. Delia azi dimineata tusea asa putin doar dupa o zi de dus la gradinita http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Alina, ! Nu ai vreo cunostinta care lucreaza pe la vre-un office? Macar le luai cu imprumut...
Bafta! Tin pumnii sa fie bine !
Deliei sa fie bine!
doinita_g spune:
Da Mariana, tot arsenalul...casca, genunchere, cotiere, pt maine...le avem de la role...pai la cat de neatenta e ...fara ele ar fi jale...ea merge dar se uita in cu totul alta parte decat la drum,
Alina, bafta maxima la interviu!
alina_satena spune:
Fetelor va multumesc frumos pentru incurajari,sper sa fie bine si sa ma angajez,Doamne ajuta sa trec peste toate cu bine
alina_satena spune:
Nu vreau sa ma intelegeti gresit ca ma plang sau mai stiu eu cedar cred ca am ajuns la capatul puterilor nu vad nici o solutie momentansi este foarte greu asa
MarianaPop spune:
citat din mesajul lui alina_satena Nu vreau sa ma intelegeti gresit ca ma plang sau mai stiu eu cedar cred ca am ajuns la capatul puterilor nu vad nici o solutie momentansi este foarte greu asa http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Alina, ! Nici gand de asa ceva...De-asta suntem aici ca sa ne sprijin una pe cealalta la nevoie . Intr-adevar neajunsurile ajung sa te lase fara putere dar nu trebuie sa te dai batuta. DD oranduieste si aseaza lucrurile dupa vrerea LUI. Asa ca nu uita, niciodata nu ne lasa la greu.
alina_satena spune:
Mariana iti multumesc frumos sper sa reusesc astazi si sa vad cum reusesc sa trecem mai departe peste toate
Sunteti niste ingeri ptr mine