**Prichindei nazdravani 2008!** (22)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

La multi ani Teodorei sa se faca mare,sa fie sanatoasa,sa aibe parte numai de bucurii si sa parintii sa fie sanatosi sa o creasca mare.
Sorry ca am intrat cam tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Neatza si haideti la

Cu scuzele de rigoare pt intarziere urez si eu:

LA MULTI ANI ALEXIA TEODORA !!!

Sa fii sanatoasa, sa cresti mare si frumoasa si sa bucuri pe mami si pe tati!

Doinita, sa-ti traiasca printesa ..multumim de cinste, asa m-a emotionat mesajul de ziua ei. Cum a fost party? A tinut ca-n povesti 3 zile si 3 nopti?

Mamica de kinderi tazmanieni

Mergi la inceput

Nyny ms ptr tratatie.
am dus-o pe Delia la gradi,s-a lasat cu plansete ca na dupa 4 luni si un pik app 5 ,sa vedem ce imi spune dupa-amiaza educatoarea.
Azi am zi de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Buna dimineata fetelor !
M-ati surprins placut ca sunteti dis de morning pe baricade....

Noi am inceput traseul cu trotineta.... Copilu' i-a tras la alergaturi prin parc.... Sunt in cautare de ghetute pentru primavara.... In rest nimic interesant...

Nyny, multumesc pentru coffee ! Ce mai fac kinderii tazmanieni ?

Alina, . Unde ai disparut mami atatea zile ? Bafta Deliei pentru re-acomodare .

Doinita, gata petrecarelile ?

Tatiana, Magdalena, Discordia, Ioana !

Va doresc o zi si o saptamana insorita !

Mergi la inceput

Alina succes Deliei la gradi si sa nu va mai loviti de probleme medicale. Spor la treburi azi.

Mariana sarumana de intrebare, tazmanienii sunt bine. Unu la gradi, altul acasa cu mamaia. Ne bucuram de vremea asta frumoasa. Tot cu trotineta am facut si noi curse in weekend.

Cum va spuneam sunt in smotruiala deja. Vineri am spalat husele de la canapele. De dat jos a fost usor, dar de pus. ... 5 ore m-am chinuit. Sunt plina de batatturi la maini. Da am reusit.

_

Mami de kinderi tazmanieni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny
....
Mariana sarumana de intrebare, tazmanienii sunt bine. Unu la gradi, altul acasa cu mamaia. Ne bucuram de vremea asta frumoasa. Tot cu trotineta am facut si noi curse in weekend.

Cum va spuneam sunt in smotruiala deja. Vineri am spalat husele de la canapele. De dat jos a fost usor, dar de pus. ... 5 ore m-am chinuit. Sunt plina de batatturi la maini. Da am reusit.

_

Vad ca ai trecut la atac...Sa ai spor in toate . Bine ca n-am huse.... In schimb trebuie sa frec canapeaua si fotoliile cu ceara de albine ca s-au cam "jegarit". Eu cred ca incep de la 01.04 ca sa fie curat de ziua mandrei...inca nu stiu ce cadou sa-i pregatesc si nu m-am hotarat nici in privinta tortuletelor....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MarianaPop

Citat:
citat din mesajul lui nyny
....

_

Vad ca ai trecut la atac...Sa ai spor in toate . Bine ca n-am huse.... In schimb trebuie sa frec canapeaua si fotoliile cu ceara de albine ca s-au cam "jegarit". Eu cred ca incep de la 01.04 ca sa fie curat de ziua mandrei...inca nu stiu ce cadou sa-i pregatesc si nu m-am hotarat nici in privinta tortuletelor....

_

Mariana, mamica de Bianca Alessia, domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim**

Multumesc la fel. Vreau sa termin pana pe 1 ca sa am timp sa chem si preotul sa faca sfestanie ca n-am mai facut de cand ne-am mutat (3 ani) .. dupa aia incep deniile si se cam aglomereaza perioada.

Cum adica cu ceara de albine? Din ce material sunt?

_

Mergi la inceput

Sunt din piele...ecologica.... E prima data cand incerc sa le sterg cu ceara.... Am vazut intr-o emisiune pe Romantica....

Ce spui de burlac ? Mie mi se pare ca "joaca teatru" la greu...si comentariile lui de dupa intalniri sunt cam deplasate...Sau poate mi se pare mie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Buna fetelor!
Multumesc inca o data de urari
Incerc sa-mi revin dupa atatea petreceri...Teo a fost foarte incantata, mai ales cand s-a intalnit cu Alba ca Zapada si Zana Apelor...chiar si taticilor le-au placut printesele
Azi a fost la gradi dar o apucase o tuseala......abia astept sa vb cu mama sa vad ce face...
Ieri ne-am agitat si noi in parc cu trotineta, leagane, topobage si toate cele...
Tatiana ce mai fac urechiusele?
Mariana, cum mai stati la cap mucalai?
Nyny spor la smotruiala...tb sa-mi iau si eu inima-n dinti s-o incep...dar acu daca-i frumos afara...ies cu Teo la alergari
Alina bafta Deliei la gradi
la toata lumea!

Mergi la inceput

Fetelor am terminat si eu cu smotru si astept sa se faca 1 jumate sa o sun pe educatoare sa vad cum a reactionat Delia deoarece am lasat-o plangand si mi se rupea inima.

Astazi m-am uitat dupa locuri de munca si am gasit ca receptionera la o clinica medicala care se afla aproape de gradinita Deliei,la 5 minute distanta sa dea dumnezeu sa fie bine.

Sa imi tineti pumnii ,chiar am nevoie de acest job.

Va las o si un irlandez cu lapte.

Mergi la inceput