**Prichindei nazdravani 2008!** (22)
Raspunsuri - Pagina 13
alina_satena spune:
La multi ani Teodorei sa se faca mare,sa fie sanatoasa,sa aibe parte numai de bucurii si sa parintii sa fie sanatosi sa o creasca mare.
Sorry ca am intrat cam tarziu
nyny spune:
Neatza si haideti la 

Cu scuzele de rigoare pt intarziere
urez si eu:
LA MULTI ANI ALEXIA TEODORA !!!
Sa fii sanatoasa, sa cresti mare si frumoasa si sa bucuri pe mami si pe tati!
Doinita, sa-ti traiasca printesa
..multumim de cinste, asa m-a emotionat mesajul de ziua ei
. Cum a fost party? A tinut ca-n povesti 3 zile si 3 nopti?![]()
Mamica de kinderi tazmanieni
alina_satena spune:
Nyny ms ptr tratatie.
am dus-o pe Delia la gradi,s-a lasat cu plansete ca na dupa 4 luni si un pik app 5 ,sa vedem ce imi spune dupa-amiaza educatoarea.
Azi am zi de 

MarianaPop spune:
Buna dimineata fetelor
!
M-ati surprins placut ca sunteti dis de morning pe baricade...
.
Noi am inceput traseul cu trotineta...
. Copilu' i-a tras la alergaturi prin parc...
. Sunt in cautare de ghetute pentru primavara...
. In rest nimic interesant...
Nyny, multumesc pentru coffee
! Ce mai fac kinderii tazmanieni ![]()
?
Alina,
. Unde ai disparut mami atatea zile
? Bafta Deliei pentru re-acomodare
.
Doinita, gata petrecarelile
?
Tatiana, Magdalena, Discordia, Ioana
!
Va doresc o zi si o saptamana insorita
!
nyny spune:
Alina succes Deliei la gradi si sa nu va mai loviti de probleme medicale
. Spor la treburi azi.
Mariana sarumana de intrebare, tazmanienii sunt bine
. Unu la gradi, altul acasa cu mamaia. Ne bucuram de vremea asta frumoasa. Tot cu trotineta am facut si noi curse in weekend
.
Cum va spuneam sunt in smotruiala deja. Vineri am spalat husele de la canapele. De dat jos a fost usor, dar de pus

. ... 5 ore m-am chinuit. Sunt plina de batatturi la maini. Da am reusit
.
_
Mami de kinderi tazmanieni
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nyny .... Mariana sarumana de intrebare, tazmanienii sunt bine .Cum va spuneam sunt in smotruiala deja. Vineri am spalat husele de la canapele. De dat jos a fost usor, dar de pus ![]() ![]() . ... 5 ore m-am chinuit. Sunt plina de batatturi la maini. Da am reusit![]() ._ Mami de kinderi tazmanieni |
Vad ca ai trecut la atac...Sa ai spor in toate
. Bine ca n-am huse...
. In schimb trebuie sa frec canapeaua si fotoliile cu ceara de albine ca s-au cam "jegarit". Eu cred ca incep de la 01.04 ca sa fie curat de ziua mandrei...inca nu stiu ce cadou sa-i pregatesc si nu m-am hotarat nici in privinta tortuletelor...
nyny spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui MarianaPop
Vad ca ai trecut la atac...Sa ai spor in toate . Bine ca n-am huse... . In schimb trebuie sa frec canapeaua si fotoliile cu ceara de albine ca s-au cam "jegarit". Eu cred ca incep de la 01.04 ca sa fie curat de ziua mandrei...inca nu stiu ce cadou sa-i pregatesc si nu m-am hotarat nici in privinta tortuletelor...![]() _ Mariana, mamica de Bianca Alessia, domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim** |
Multumesc la fel
. Vreau sa termin pana pe 1 ca sa am timp sa chem si preotul sa faca sfestanie ca n-am mai facut de cand ne-am mutat (3 aniCum adica cu ceara de albine? Din ce material sunt?
_
Mami de kinderi tazmanieni
MarianaPop spune:
Sunt din piele...ecologica...
. E prima data cand incerc sa le sterg cu ceara...
. Am vazut intr-o emisiune pe Romantica...
.
Ce spui de burlac
? Mie mi se pare ca "joaca teatru" la greu...si comentariile lui de dupa intalniri sunt cam deplasate...Sau poate mi se pare mie
?
doinita_g spune:
Buna fetelor!
Multumesc inca o data de urari
Incerc sa-mi revin dupa atatea petreceri
...Teo a fost foarte incantata, mai ales cand s-a intalnit cu Alba ca Zapada si Zana Apelor...chiar si taticilor le-au placut printesele![]()
Azi a fost la gradi dar o apucase o tuseala...
...abia astept sa vb cu mama sa vad ce face...
Ieri ne-am agitat si noi in parc cu trotineta, leagane, topobage si toate cele...
Tatiana
ce mai fac urechiusele?
Mariana, cum mai stati la cap mucalai
?
Nyny spor la smotruiala...tb sa-mi iau si eu inima-n dinti s-o incep...dar acu daca-i frumos afara...ies cu Teo la alergari![]()
Alina bafta Deliei la gradi
la toata lumea!
alina_satena spune:
Fetelor am terminat si eu cu smotru si astept sa se faca 1 jumate sa o sun pe educatoare sa vad cum a reactionat Delia deoarece am lasat-o plangand si mi se rupea inima
.
Astazi m-am uitat dupa locuri de munca si am gasit ca receptionera la o clinica medicala care se afla aproape de gradinita Deliei,la 5 minute distanta sa dea dumnezeu sa fie bine
.
Sa imi tineti pumnii ,chiar am nevoie de acest job.
Va las o
si un
irlandez cu lapte.

Bianca Alessia, domnisoara mea iubita