**Prichindei nazdravani 2008!** (22)
Raspunsuri - Pagina 12
MarianaPop spune:
Offf, offf, mai, mai...
Fetelor...avem sarbatoare in casuta si voi nu veniti la petrecere ?
doinita_g spune:
Mariana multumesc de urari!
...si de insemnul de la capitol
Acum Teo doarme...se reface dupa petrecerea de la gradi...sa fie fresha pt diseara
A fost super la gradi...tortulet plin de burburuze si insecte...si o printesa de martipan...care era sa-i stea in gat lui Teo...
Am pictat copiii, am modelat baloane, am dansat (omu a fost cu netu'n carca)...am chiuit, toti copiii si dra educat. i-au urat 'multi ani'...pupici, si tot tacamul....
Acum urmeaza partea a IIa
Va servesc o cupa de sampanie si o felie din deliciosul tort...
Dimineata a fost super incantata de cele 2 cadouri si balonul special de ziua ei...
Dumnezeu sa ne ajute sa fim sanatosi sa ne bucuram cu / de ea cat mai mult!
Si eu sunt f. emotionata...si ...acum realizez ce repede trece timpul...parca si acum simt emotiile din burtica...si teama cand s-a apropiat mom X....si lacrimile ce nu le puteam opri cand mi-a aratat-o acolo pe masa de operatie....si acum imi sunt foarte vii toate discutiile doctorilor cand au scos-o...si tot ce i-au urat asistentele (au fost ca niste ursitoare) cand au 'pregatit-o' pt prima oara...si cum nici bine nu ma dezmortisem (dupa 15 min) si mi-au 'insurubat-o' la san...mi-au spus ca-i era prea foame si desi era f. mica (2.5kg) zbiera cel mai tare de acolo..., si cum odata 'insurubata' n-a fost chip s-o mai dea nimeni jos de la sanul meu....aproape devenisem o singura fiinta....toate emotiile astea sper sa le retraiesc si peste 50 de ani
Scuze daca am scris prea mult...dar si acum imi simt lacrimile in 'gat'...
Va pup pe toate si pe toti puiutii....si va invit la petrecere chiar de-i numai virtuala
doinita_g spune:
Noi petrecem si maine...e Sf Alexie (omul lui Dumnezeu)...si deci e ziua Alexiei...
Asa ca va servim ceva bunatati si pentru maine
Acum tb sa-mi caut costumatie sexoasa pt diseara....si schimburi pt copil ca sigur am nevoie la ce zbantuiala va fi...
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doinita_g Mariana multumesc de urari! ...si de insemnul de la capitol Acum Teo doarme...se reface dupa petrecerea de la gradi...sa fie fresha pt diseara A fost super la gradi...tortulet plin de burburuze si insecte...si o printesa de martipan...care era sa-i stea in gat lui Teo... Am pictat copiii, am modelat baloane, am dansat (omu a fost cu netu'n carca)...am chiuit, toti copiii si dra educat. i-au urat 'multi ani'...pupici, si tot tacamul.... Acum urmeaza partea a IIa Va servesc o cupa de sampanie si o felie din deliciosul tort... Dimineata a fost super incantata de cele 2 cadouri si balonul special de ziua ei... Dumnezeu sa ne ajute sa fim sanatosi sa ne bucuram cu / de ea cat mai mult! Si eu sunt f. emotionata...si ...acum realizez ce repede trece timpul...parca si acum simt emotiile din burtica...si teama cand s-a apropiat mom X....si lacrimile ce nu le puteam opri cand mi-a aratat-o acolo pe masa de operatie....si acum imi sunt foarte vii toate discutiile doctorilor cand au scos-o...si tot ce i-au urat asistentele (au fost ca niste ursitoare) cand au 'pregatit-o' pt prima oara...si cum nici bine nu ma dezmortisem (dupa 15 min) si mi-au 'insurubat-o' la san...mi-au spus ca-i era prea foame si desi era f. mica (2.5kg) zbiera cel mai tare de acolo..., si cum odata 'insurubata' n-a fost chip s-o mai dea nimeni jos de la sanul meu....aproape devenisem o singura fiinta....toate emotiile astea sper sa le retraiesc si peste 50 de ani Scuze daca am scris prea mult...dar si acum imi simt lacrimile in 'gat'... Va pup pe toate si pe toti puiutii....si va invit la petrecere chiar de-i numai virtuala Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008) "Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare" |
Doinita, !
Vorbesc in soapta sa nu se trezeasca printesa Teo . A avut o petrecere de vis ! Multumesc inca o data pentru tratatie (chiar daca e virtuala ).
Am retrait si eu momentele emotionante prin care ai trecut...
sanatate, fericire si mult noroc! Distractie placuta la party no.2 !
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doinita_g Noi petrecem si maine...e Sf Alexie (omul lui Dumnezeu)...si deci e ziua Alexiei... Asa ca va servim ceva bunatati si pentru maine Acum tb sa-mi caut costumatie sexoasa pt diseara....si schimburi pt copil ca sigur am nevoie la ce zbantuiala va fi... Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008) "Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare" |
Toate cele bune si pentru maine de Sf. Alexie ! Drept sa-ti spun n-am stiut de sarbatoarea asta .
Oricum e bine venit orice motiv de sarbatoare unde "Toata lumea danseaza"...(song-ul lui Banica Jr. ).
Fa-te secsi si fii radioasa alaturi de printesa ta frumoasa si de omul tau iubit .
Va doresc distractie la maxim !
Gherman_in spune:
lA MULTI ANI,sanatate ,sa cresti mare Teo,sa fii iubita si sa ai tot norocul din lume!!!!Doinita,sa va bucurati de ea.
Am intrat numai acum ca am dormit cu Daria pana mai tarziu.Am fost azi si la dr.,avem otita,nu scapam bine de ceva ca vine altceva.Si parca si Iarina incepe tusea.Abia astept sa ma duc la mare cu ele,poate le mai scap.Distractie placuta Doinita,asteptam poze...Mariana
MarianaPop spune:
Tatiana, ! Offf...Doamne ajuta!
Ce crezi ca noi am scapat de muceala? Nope. Da' am zis stop, nu mai luam nimic...
Apai nu stiu daca-i marea o rezolvare.... Cand am fost anul trecut am stat toata saptamana respectiva cu muci si tot la antibiotic am ajuns . Ma gandeam la o cura de salina....
si aveti grija de voi!
doinita_g spune:
Tatiana multam de urari! Imi pare tare rau de otita...cum ziceam si Teo are lichid la urechea dr dar n-o doare...sper sa se retraga in urma tratamentului...si poate se incalzeste si mai scapam
Mariana, sanatate multa si Biculinei, cateodata e bine sa mai si lasam organismul lor fara medicam...dar cand vezi ca nu le mai trece...
Gherman_in spune:
La noi ii bai,ca o dor urechile,i-a dat Otocalm ,pt.urechi si Betabioptal pt.nas.M-am gandit si eu Mariana la salina,dar nu cred ca-i indicat pentru Daria,fiind operata pe cord.Dar mai bine intreb alergologul,ca ma duc sambata viitoare la Timisoara sa-i fac si niste teste,sa vad ce zice.Aveti si voi grija cu muceala,sa nu patiti ceva.V-am pupat.