FIV 299
Raspunsuri - Pagina 4
mariuca83 spune:
La multi ani !!! O primavara frumoasa plina de bucurii si de teste beta pozitive
Aruam bafta multa
aruam spune:
Multumesc fetelor,
Eu fac Fiv-ul la Giulesti cu dr Moisa
PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi
in 2012 o sa fiu
Doamne ajuta
aruam spune:
Buna fetele ,
am si eu o intrebare e normal ca la locul injectarii sa se inroseasca f mult doar la Difhereline mi se intampla am citit pe prospect ca este una dintre reactiile adverse doar ca la mine zona este destul de mare ca cativa cm .
Si ametelile si durerile de cap sunt normale ?Eu sunt doar in a 2 zi de tratament si sunt ingrijorata ca pana la sf o sa ma simt din ce in ce mai rau.
Scuze ca pun asemenea intrebari dar sunt la primul FIV
PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi
in 2012 o sa fiu
Doamne ajuta
honeys spune:
Fetelor care sunteti in focuri, multa bafta.
Many
Aruam, pentru trombofiliile tale nu faci clexane? Sau doar n-ai scris la semnatura...
MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit
eri.ka spune:
viotimis zi-ne ce ai facut?
Eu am facut punctia pe 01.03 si ET pe 04.03. Acum asteptam data de 14.03 pt beta :)
Ma cam inteapa burtica (o data in stanga, o data in dreapta). Nu stiu ce sa cred... Si ma cam doare si spatele. Si ma trezesc noaptea pe la 3-4 si mananc si nu ma mai ia somnul 1-2ore. offff....
Eu zic ca am 2 puisori in burtica desi mi-a transferat 3.
Fetelor voi ce semne ati avut in prima saptamana de la ET? Nu mai am rabdare pana la beta :)
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui honeys Fetelor care sunteti in focuri, multa bafta. Many Aruam, pentru trombofiliile tale nu faci clexane? Sau doar n-ai scris la semnatura... MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit |
Te pup pe tine si burtica. Cum esti, mai spune ceva, am tot cautat noutati despre tine dar nu am gasit . Ma bucur ca ai intrat
bubulicagar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aruam Buna fetele , am si eu o intrebare e normal ca la locul injectarii sa se inroseasca f mult doar la Difhereline mi se intampla am citit pe prospect ca este una dintre reactiile adverse doar ca la mine zona este destul de mare ca cativa cm . Si ametelile si durerile de cap sunt normale ?Eu sunt doar in a 2 zi de tratament si sunt ingrijorata ca pana la sf o sa ma simt din ce in ce mai rau. Scuze ca pun asemenea intrebari dar sunt la primul FIV PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi in 2012 o sa fiu Doamne ajuta |
aruam spune:
Honeys fac si clexane de 0,4 am inceput odata cu stimularea .
Azi nu mai sunt asa de ametita ca ieri probabil pana se obisnuieste organismul.
Dozarea de estradiol trebuie facuta neaparat sau e suficient eco?
Erika bafta multa sa fie cu ochisori .
toate fetele
in 2012 o sa fiu
Doamne ajuta
monaramona spune:
aruam am facut si eu dipfereline (am facut o singura injectie de 3,75 ), dar nu am avut roseata..ar trebui sa vb cu dr
mariuca eu din cauza hiperstimularii am congelat toti embrionii..deci am facut doar fet..am avut in august punctia si in septembrie am pus 2, in octombrie 2 ,in noiembrie a zis dr sa facem pauza ca sa mai ovulez si trebuia sa imi mai puna in decembrie ,dar a picat prost data (de revelion)si am amanat pana in ianuarie cand am pus 3..din care s-a prins 1..ca tratament am luat aspenter si femoston doar cele rosii din a 3 a zi de cm,in a 10 zi am facut eco, in a 11 am inceput cu utrogestan 6 pe zi si in ziua 15 i-am transferat
many te apropii si tu incet ,dar sigur