FIV 299

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gina16 spune:

La multi ani de 8 Martie!

Aruam succes la productia de oute. Unde faci FIV si cu cine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariuca83 spune:

La multi ani !!! O primavara frumoasa plina de bucurii si de teste beta pozitive
Aruam bafta multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Multumesc fetelor,

Eu fac Fiv-ul la Giulesti cu dr Moisa

PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi

in 2012 o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Buna fetele ,

am si eu o intrebare e normal ca la locul injectarii sa se inroseasca f mult doar la Difhereline mi se intampla am citit pe prospect ca este una dintre reactiile adverse doar ca la mine zona este destul de mare ca cativa cm .
Si ametelile si durerile de cap sunt normale ?Eu sunt doar in a 2 zi de tratament si sunt ingrijorata ca pana la sf o sa ma simt din ce in ce mai rau.
Scuze ca pun asemenea intrebari dar sunt la primul FIV

PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi

in 2012 o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Fetelor care sunteti in focuri, multa bafta.

Many

Aruam, pentru trombofiliile tale nu faci clexane? Sau doar n-ai scris la semnatura...

MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri.ka spune:

viotimis zi-ne ce ai facut?
Eu am facut punctia pe 01.03 si ET pe 04.03. Acum asteptam data de 14.03 pt beta :)
Ma cam inteapa burtica (o data in stanga, o data in dreapta). Nu stiu ce sa cred... Si ma cam doare si spatele. Si ma trezesc noaptea pe la 3-4 si mananc si nu ma mai ia somnul 1-2ore. offff....
Eu zic ca am 2 puisori in burtica desi mi-a transferat 3.
Fetelor voi ce semne ati avut in prima saptamana de la ET? Nu mai am rabdare pana la beta :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeys

Fetelor care sunteti in focuri, multa bafta.

Many

Aruam, pentru trombofiliile tale nu faci clexane? Sau doar n-ai scris la semnatura...

MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit

Te pup pe tine si burtica. Cum esti, mai spune ceva, am tot cautat noutati despre tine dar nu am gasit . Ma bucur ca ai intrat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulicagar spune:

Citat:
citat din mesajul lui aruam

Buna fetele ,

am si eu o intrebare e normal ca la locul injectarii sa se inroseasca f mult doar la Difhereline mi se intampla am citit pe prospect ca este una dintre reactiile adverse doar ca la mine zona este destul de mare ca cativa cm .
Si ametelile si durerile de cap sunt normale ?Eu sunt doar in a 2 zi de tratament si sunt ingrijorata ca pana la sf o sa ma simt din ce in ce mai rau.
Scuze ca pun asemenea intrebari dar sunt la primul FIV

in 2012 o sa fiu
Doamne ajuta
aceleasi dureri de cap le-am avut si eu,dar trec in timp.pete rosii destul de mari am avut si eu,in timp am avut si vanatai.eu am avut si usturimi in locul unde injectat,dar am aflat mai tarziu ca erau de la spirt,trebuia sa astept sa se usuce,apoi sa injectez.multa bafta!

Mergi la inceput

Honeys fac si clexane de 0,4 am inceput odata cu stimularea .
Azi nu mai sunt asa de ametita ca ieri probabil pana se obisnuieste organismul.
Dozarea de estradiol trebuie facuta neaparat sau e suficient eco?
Erika bafta multa sa fie cu ochisori .
toate fetele

in 2012 o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

aruam am facut si eu dipfereline (am facut o singura injectie de 3,75 ), dar nu am avut roseata..ar trebui sa vb cu dr
mariuca eu din cauza hiperstimularii am congelat toti embrionii..deci am facut doar fet..am avut in august punctia si in septembrie am pus 2, in octombrie 2 ,in noiembrie a zis dr sa facem pauza ca sa mai ovulez si trebuia sa imi mai puna in decembrie ,dar a picat prost data (de revelion)si am amanat pana in ianuarie cand am pus 3..din care s-a prins 1..ca tratament am luat aspenter si femoston doar cele rosii din a 3 a zi de cm,in a 10 zi am facut eco, in a 11 am inceput cu utrogestan 6 pe zi si in ziua 15 i-am transferat
many te apropii si tu incet ,dar sigur

Mergi la inceput