FIV 299
Raspunsuri - Pagina 5

ade80 spune:
Buna fetele ! Sunt nou-nouta aici , dar va urmaresc de mult timp din umbra . va doresc succes la toate si Dumnezeu sa va ajute sa va indepliniti visul . sper sa ma primiti printre voi , deocamdata nu voi scrie asa demult pt.ca nici macar nu stiu daca mesajul va ajunge la voi . va pup pe toate si Doamne ajuta !

many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ade80 Buna fetele ! Sunt nou-nouta aici , dar va urmaresc de mult timp din umbra . va doresc succes la toate si Dumnezeu sa va ajute sa va indepliniti visul . sper sa ma primiti printre voi , deocamdata nu voi scrie asa demult pt.ca nici macar nu stiu daca mesajul va ajunge la voi . va pup pe toate si Doamne ajuta ! |
Mesajul a ajuns la noi, dar ca sa te citiim in timp real, trebuie sa scrii 10-12 mesaje, acum esti moderata.
Bine ai venit

castelanaC spune:
citat din mesajul lui eri.ka viotimis zi-ne ce ai facut? Eu am facut punctia pe 01.03 si ET pe 04.03. Acum asteptam data de 14.03 pt beta :) Ma cam inteapa burtica (o data in stanga, o data in dreapta). Nu stiu ce sa cred... Si ma cam doare si spatele. Si ma trezesc noaptea pe la 3-4 si mananc si nu ma mai ia somnul 1-2ore. offff.... Eu zic ca am 2 puisori in burtica desi mi-a transferat 3. Fetelor voi ce semne ati avut in prima saptamana de la ET? Nu mai am rabdare pana la beta :) |
Draga mea iti doresc un beta mare si bebelusi sanatosi.
Nu am avut nici un semnn clar dupa ET, doar un pic de paranoia, de nebuneasla si constipatie ( care nu este ceva anormal ,ma mine, fiint parte din viata mea de dupa operatia scoatere de tiroida)
Deci rabdare ( stiu e greu) papa bun, stai la canapeloase si filmoase comice si cu Dumnezeu, tratamentul si toate cele bune inainte!

castelanaC spune:
citat din mesajul lui ade80 Buna fetele ! Sunt nou-nouta aici , dar va urmaresc de mult timp din umbra . va doresc succes la toate si Dumnezeu sa va ajute sa va indepliniti visul . sper sa ma primiti printre voi , deocamdata nu voi scrie asa demult pt.ca nici macar nu stiu daca mesajul va ajunge la voi . va pup pe toate si Doamne ajuta ! |
Bun venit si serede cat mai scurta, in sensul sa iti realizezi visul cat mai repede! E o "echipa" de fete inimoase aici, foarte dragi si uibitoare de viata, de frumos, de copii!

castelanaC spune:
citat din mesajul lui eri.ka Deja am emotii, dar sper sa treaca. merci castelanaC. ![]() |
tinem pumnii si hai ca azi deja a trecut, mai e maine si poimanine

Duminica placuta si asteptare usoara!

daniela74 spune:
salutare fetele
Erika tin pumnii pentru un beta frumos,n-ai facut un test pipi?????Doamne,ce va admir pe cele care aveti atita rabdare si nu cadeti in ispita ,eu din ziua a-8-a incep si testez
.Mult noroc
Many tu urmezi,sa dea DD sa fie bine si sa va aduca iepurasul ceea ce va doriti.Am niste emotii pt.tine,abia astept sa treaca timpul mai repede
Ade bine ai venit,hai ma zi-ne despre tine
Castelana ce mai faci,ce face Cezar?
Bruni ceva noutati?.Hai ca nici eu nu am prea multe,sper ca prin iunie,iulie sa mai fac o incercare si sa fie ultima,tu?
mamici
,am fost ieri la un party si era acolo o fetita de 6 luni,care mergea tinuta de manute,mi se pare totusi foarte devreme
,voi ce parere aveti?
o seara frumoasa
daniela,

many_bani spune:
Daniela, multumesc de incurajari. Mi se pare stupid sa tii un copil de 6 luni de manute ca sa mearga. In mod normal in jur de 6 luni abia de incep sa stea singurei in funduletz. Mai mult ortopezii de pe aici nu recomanda nici in jur de un an sa nu fie sustinut ptr.a nu fortza lucrurile. Este bine sa se inceapa treptat si firesc, si daca se poate sa se ajute singur. Din punctul asta de vedere la noi lucrurile au stat cam asa: pe la 5 luni states singurel in funduletz, pe la 7 luni s-a ridicat singur, ajutandu-se de patut apoi a inceput escaladatul, pe la 10 luni a inceput sa mearga pe langa mobila iar la un an deja se desprindea singur. Noi nu am facut decat sa-l supraveghem, asa am inteles noi ca trebuie sa facem.
Ma bucur sa esti pe baricade si optimista.

daniela74 spune:
Da,asa am zis si eu,mai ales ca e si foarte slabuta si mititica,am discutat si cu sotu si mi-a zis ca sint eu desteapta,ca le stiu pe toate,dar am avut drepatate
daniela,