FIV 299

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicolle88

Buna fetelor, am intrat sa va urez o primavara calduroasa si plina de vesti bune. Tuturor celor care sunteti in focuri va tin pumnii si ca mai intru din cand in cand sa vad ce ati mai facut. Despre mine vreau sa va zic ca ma simt mai bine, cred ca a trecut perioada greturilor si ca avem 2 .

Doamne ajuta sa se umple topicul de burtici primavara asta!

17+
mami de pufoase

Felicitari ptr. cei doi si sa DD sa fie bine pana la capat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariuca83 spune:

Bunaaa
Nicolle felicitari pentru bebei multa sanatate sa dea Dumnezeu sa fiti bine pana la capat
Many cum esti ? Ai inceput tratamentul ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Nicolle ma bucur pentru flacaii tai, sa dea Dumnezeu sa fie bine pana la capat!

Fetelor va urez din tot sufletul o primavara minunata si sa va aduca sperante mari in ceea ce va propuneti.

Noi mai avem foarte putin, pana pe 29 martie si abia asteptam sa ne intalnim. Nu pot decat sa sper ca si in continuare va fi bine atat cat se poate. Nu e usor si nici n-a fost nici pana acum dar eforturile depuse au meritat.
Va doresc putere in continuare sa mergeti inainte!

Multumesc Bunului Dumnezeu!
36 Victor Gabriel

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariuca83

Bunaaa
Nicolle felicitari pentru bebei multa sanatate sa dea Dumnezeu sa fiti bine pana la capat
Many cum esti ? Ai inceput tratamentul ?

Am terminat ieri AC, astept cm, am cumparat progynova, astept prima zi de cm sa incep sa iau. Pe 13.03 am prima echo.
Tu in ce faza esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariuca83 spune:

Many eu pe 15 sunt la eco iau climen pt endometru. Sper sa reusesc sa fac fet-ul sa vedem.
Sa fie bine de data asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicolle88

Buna fetelor, am intrat sa va urez o primavara calduroasa si plina de vesti bune. Tuturor celor care sunteti in focuri va tin pumnii si ca mai intru din cand in cand sa vad ce ati mai facut. Despre mine vreau sa va zic ca ma simt mai bine, cred ca a trecut perioada greturilor si ca avem 2 .

Doamne ajuta sa se umple topicul de burtici primavara asta!

17+
mami de pufoase

Felicitari!!!!!!!!!
Sarcina usoara in continuare si bebelusi sanatosi!

Fetelor va doresc sa veniti toate cu vesti frumoase ca Nicoll!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui amy25

Nicolle ma bucur pentru flacaii tai, sa dea Dumnezeu sa fie bine pana la capat!

Fetelor va urez din tot sufletul o primavara minunata si sa va aduca sperante mari in ceea ce va propuneti.

Noi mai avem foarte putin, pana pe 29 martie si abia asteptam sa ne intalnim. Nu pot decat sa sper ca si in continuare va fi bine atat cat se poate. Nu e usor si nici n-a fost nici pana acum dar eforturile depuse au meritat.
Va doresc putere in continuare sa mergeti inainte!

Multumesc Bunului Dumnezeu!
36 Victor Gabriel

AMR 3 saptamani

Ma bucur mult pentru ca ai ajuns aici!
Asa eram noi acum 2 ani, asteptam cu mare emotie sa vina ziua cea mare. Imi amintesc ca pe 8 martie am stat toata ziua si mi-am facut macinici, cu zeama, fara, si cum sotul meu nu s-a apropiat de ei m-am umflat la propriu 3 zile, eram ca un balon
te pup si asteptare usoara! Odihneste-te cat poti acum, iti va servi inzecit!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui many_bani
Am terminat ieri AC, astept cm, am cumparat progynova, astept prima zi de cm sa incep sa iau. Pe 13.03 am prima echo.
Tu in ce faza esti?
mami de Vlad (29.10.2009)
Multumesc Doamne!

Timen pumnii sa fie totul bine si Vlad sa aiba fratior cat de curand! De Mos Craciun sa vina bebelusul mult doit in casa voastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Buna fetelor

LA MULTI ANI ! SA AVETI O PRIMAVARA FRUMOASA CU MULTE BUCURII

Eu de azi am inceput injectarea (frumos cadou de 8 martie ),protocol scurt gonal 150 UI /zi si diphereline 0,1mg /zi .
un brat de flori pt voi

PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi

in 2012 o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aruam

Buna fetelor

LA MULTI ANI ! SA AVETI O PRIMAVARA FRUMOASA CU MULTE BUCURII

Eu de azi am inceput injectarea (frumos cadou de 8 martie ),protocol scurt gonal 150 UI /zi si diphereline 0,1mg /zi .
un brat de flori pt voi

PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi

in 2012 o sa fiu
Doamne ajuta

Bafta multa,

Castelana si un brat de

Doamnelor, la multi ani, sa aveti o primavara frumoasa si insorita

Mergi la inceput