FIV 299
Raspunsuri - Pagina 2

mariuca83 spune:
Monaramona parca tu nu ai facut Et in luna cu fiv-ul ai transferat in luna urmatoare nu? Ai mai avut apoi ceva tratament?
Te pup

gina16 spune:
Mariuca, nici daca ceri tu sa le faci nu este de acord? ma gandesc ca le-am face inainte de a intra la eco si dr. s-ar uita pe ele si ar decide! Stiu ca are o importanta f mare estradiolul si progesteronul in toata operatiunea asta. Nu ai incercat?

many_bani spune:
la FET nici eu nu am facut si nici nu fac dozari hormonale, numai masurarea ecografica a endometrului, dupa beta pozitiv, verificare de progesteron.
Bafta multa fetelor

mariuca83 spune:
Gina, de fiecare data m-a programat la eco la ora 7 30 ( de fapt asa vin toate fetele si au o lista si te striga asistenta) , prima data am crezut ca or sa mi le faca data viitoare, dar intreband fetele de pe hol nici una nu facea dozari hormonale, sincer nu l-am intrebat pe dr, el se ghideaza doar dupa ecograf. Pai si eu ma gandesc ca poate de aceea m-am trezit cu 25 ovocite si am stat si 2 zile in spital cu stari de f rau.
Nu cred ca ai timp sa le faci inainte pt ca cu siguramta iti va zice sa vii la 7 30 , poti doar s ale faci tu dupa si sa suni, dar cu dr oricum nu poti vb la tel ca nu ai cum sa dai de el.
La fet la fel sigur nu-mi va cere dozari hormonale.
La fiv-urile care le-am facut la Dacia facema la fiecar eco si hormonalele, stiu ca sunt f importante.

gina16 spune:
Mariuca atunci chiar totul tine de norocul fiecareia dintre noi.
Cate FIV-uri ai incercat pana acum?

mariuca83 spune:
Gina, clar tine de norocul fiecareia, eu din pacate am 3 fiv-uri si ma pregatesc de primul fet, nu ma opresc merg mai departe .
Sa stii ca 2 din fetele care au facut FIV cand am facut si eu sunt acum gravidute. La mine nu a fost sa fie pana acum. dar va fi cu ajutorul lui Dumnezeu.

gina16 spune:
Mariuca iti tin pumni, sa-ti ajute Dzeu de data asta sa fie cu noroc.
Conteaza foarte mult si varsta noastra si ce alte afectiuni mai avem.
Am incercat si eu in decembrie un fiv la Dacia (primul - tot nereusit- prin programul national). Acum, dupa buget, nu prea stiu in ce parte sa apuc. Eu am 34 de ani si cred ca isi spun cuvantul. Anul trecut am facut o laparo si mi-au descoperit endometrioza. Eu cred ca cea din urma ar fi un impediment in implantare.

mariuca83 spune:
Gina eu am trompele infundate am facut laparo in oct 2010 nu au reusit sa le desfunde , in rest nu am nimik hormonalele bune , amh bun, sotul spermograma buna, trombofiliile negative, chiar nu stiu dc nu am reusit.( primul fiv mi-a reusit dar sarcina s-a oprit la 8 sapt ).
Si eu m-am orientat spre giulesti doar din punct de vedere financiar, eu la dacia am fost f multumita.
Multa bafta sa fie ultima incercare si la tine

angieangie spune:
monaramona...sa dea Dumnezeu...din pacate eu am amh destul de mic asa ca hiperstimulare nu cred..la pr fiv am avut patru embrioni teansfersti toti..nu s a nidst niciunul..la fiv doi trei embrioni buni trsnsferati toti..prins tudor

Nicolle88 spune:
Buna fetelor, am intrat sa va urez o primavara calduroasa si plina de vesti bune. Tuturor celor care sunteti in focuri va tin pumnii si ca mai intru din cand in cand sa vad ce ati mai facut. Despre mine vreau sa va zic ca ma simt mai bine, cred ca a trecut perioada greturilor si ca avem 2 .
Doamne ajuta sa se umple topicul de burtici primavara asta! 17+
mami de
pufoase