FIV 299
Raspunsuri - Pagina 12

luisianadsd spune:
MULTUMESC mult daniela74 sper sa fie
1extrauterina
1 fiv "nereusit"MNL
1fiv nereusit szeged
1fiv in pregatire polisano

mariuca83 spune:
Neatza fetele
Many wow mai ai putin si-ti iei puiutii acasa Doamne ajuta sa fie bine
.
La mine endometrul a fost in ziua 13 =9.7 , dar a zis dr sa lasam organismul sa-si mai revina si sa facem luna viitoare. Sper sa nu ma nimeresc cu Pastele in rest...speeeer sa fie bine de data asta.
Daniela te asteptam si pe tine sa incepi Doamne ajuta sa fie bine.
Weekend placut

castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eri.ka Beta hcg azi 58,87. Dr mea a zis k e ok pt ca nu trebuie sa se dubleze ci doar sa creasca cu peste 50%. ![]() |
Draga mea, sarcina usoara si acum multa liniste iti doresc, nu stiu ce sa-ti raspund la intrebarile tale...eu am facut un sg examen beta si gata ( la 14 zile de la ET!!!!! nu mai devreme, dr mi-a sugerat sa nu incercam mai devreme, eventual sa nu fac pipi test, orice rezultat neclar produce mult stres care nu ajuta) apoi dupa 5 zile de la beta am facut un eco unde s-a vazut saculetul, dupa alte 5 zile s-a vazut inimioara

Beta la mine a fost mare =298, apoi am vazut ca este un singur bebelus ( am transferat 2 embrioni de cal ff buna de 4 celule)
Urmeaza tratamentul si cat mai linistita sa stai, simte-te gravidaaaa pentru ca esti!!!!!
Bafta si toate cele bune!

castelanaC spune:
citat din mesajul lui many_bani Am fost azi la monitorizare, endom. structura buna(trilaminar) dimensiune nu tocmai ok, 5 cm, dar nu ma panichez ca eu nu am prea trecut de 7 si totusi am obtinut sarcini, mi-a fost crescuta doza de progynova la 3 tb/zi. Probabil ca mai merg marti, in fct. de programul profului ma anunta, si joi imi iau puii acasa. ![]() |
Mai Manyyyyyyyy se apropie vestea cea mareeeee!!!!!

Hai ca de pasta o sa ai surprisona, puiuletz oulet, cat ma bucur pentru tine!

te pup si timen pumnii stransi stransi!!!!!

eri.ka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui castelanaC
Draga mea, sarcina usoara si acum multa liniste iti doresc, nu stiu ce sa-ti raspund la intrebarile tale...eu am facut un sg examen beta si gata ( la 14 zile de la ET!!!!! nu mai devreme, dr mi-a sugerat sa nu incercam mai devreme, eventual sa nu fac pipi test, orice rezultat neclar produce mult stres care nu ajuta) apoi dupa 5 zile de la beta am facut un eco unde s-a vazut saculetul, dupa alte 5 zile s-a vazut inimioara ![]() Beta la mine a fost mare =298, apoi am vazut ca este un singur bebelus ( am transferat 2 embrioni de cal ff buna de 4 celule) Urmeaza tratamentul si cat mai linistita sa stai, simte-te gravidaaaa pentru ca esti!!!!! Bafta si toate cele bune! ![]() castelana mami fericita "Sa nu faci niciodata pentru un copil ceea ce poate face singur." (Maria Montessori) |
La mine 14 zile de la ET ar fi pe 18, adica maine. Fetele de la laborator m-au felicitat toate ca sunt gravida dupa rezultate. Dr a zis ca e ok, deci si eu simt ca e ok. Doar ma mai inteapa cate un pic ba pe un ovar ba pe altul, cel mai des dreptul. Nu am dureri sau sangerari, nu mi-e rau sau alte chestii nasoale. De aia zic ca e bine. La control merg in jur de 25.03. Asa a zis dr.

monaramona spune:
eri.ka eu am avut beta 48 in ziua 9 si altul nici nu am mai facut si nici nu m-am mai stresat..ma simteam gravida si am asteptat ziua cand treb sa merg sa vad cati omuleti am acolo(avand in vedere ca am pus 3 blasto)nu m-am stresat nici de extrauterina ca am facut 2 si nu mai aveam trompe deci nu putea sa se puna altundeva , decat acolo unde treb ..in uter...sfatul meu este sa nu te mai stresezi, nu face bine bebelusului, relaxeaza-te si totul va fi ok..pupici
many ma bucur ca esti ok si sunt cu ochii pe tine in continuare

aruam spune:
Buna fetele,
Am fost la eco si in ziua a-9 a de stimulare ma prezint asa ;
pe OD 3 foliculi de aprox 18 mm si altii mai mici si OS 4-5 foliculi cu dim intre 16 -18 mm ,endometrul 10 mm trilamelar .
Asta seara fac ovitrelul si luni o sa am punctia.
Am inste emotii....
PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi, Clexane
04,mg /zi
FIV1 in desfasurare la Giulesti ,trat Gonal 150ui /zi, Diphereline 01,mg/zi
in 2012 o sa fiu
Doamne ajuta

eri.ka spune:
citat din mesajul lui monaramona eri.ka eu am avut beta 48 in ziua 9 si altul nici nu am mai facut si nici nu m-am mai stresat..ma simteam gravida si am asteptat ziua cand treb sa merg sa vad cati omuleti am acolo(avand in vedere ca am pus 3 blasto)nu m-am stresat nici de extrauterina ca am facut 2 si nu mai aveam trompe deci nu putea sa se puna altundeva , decat acolo unde treb ..in uter...sfatul meu este sa nu te mai stresezi, nu face bine bebelusului, relaxeaza-te si totul va fi ok..pupici many ma bucur ca esti ok si sunt cu ochii pe tine in continuare MULTUMESC DOAMNE ![]() |
Nici eu nu ma stresez. Si ma simt foarte gravida

aruam bafta! Asteptam vesti bune.

pety1981 spune:
Buna fetele! vad ca sunteti tare active pe aici si m-am gandit sa va intreb si eu ceva.eu sunt in ungria si am inceput tratamentul pentru fiv de teri zile.vroiam sa stiu daca sexul e permis in timpul tratamentului,inainte de punctie si dupa embriotransfer?doctorul nu mi-a spus nimic despre asta si am zis sa va intreb pe voi ,cele care ati trecut prin asta.va multumesc anticipat si va doresc reusite cu carul si vise implinite.poop