FIV 299

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pety1981

Buna fetele! vad ca sunteti tare active pe aici si m-am gandit sa va intreb si eu ceva.eu sunt in ungria si am inceput tratamentul pentru fiv de teri zile.vroiam sa stiu daca sexul e permis in timpul tratamentului,inainte de punctie si dupa embriotransfer?doctorul nu mi-a spus nimic despre asta si am zis sa va intreb pe voi ,cele care ati trecut prin asta.va multumesc anticipat si va doresc reusite cu carul si vise implinite.poop

da,ai voiepe timpul trat, dar inainte de punctie se cere abstinenta 2-3 zile,iar dupe et nu ai voie,multa bafta

daniela,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pety1981 spune:

multumesc multa daniela.am retinut:)poop si fie ca Doamne Doamne sa asculte rugaciunile tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pety1981 spune:

buna fetele...cum sunteti astazi?eu sunt ok...e frumos la szeget si plus ca ma fost la plimbare care mi-a prins f bine.eu sunt mereu cu intrebarile si sper sa ma suportati.:) am o colega care este in a 3 zi de tratament si se tot vaita ca o doare in zona ovarelor .durerea pare sa fie ca la ciclu.e normal sa fie asa?poop si va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui pety1981

buna fetele...cum sunteti astazi?eu sunt ok...e frumos la szeget si plus ca ma fost la plimbare care mi-a prins f bine.eu sunt mereu cu intrebarile si sper sa ma suportati.:) am o colega care este in a 3 zi de tratament si se tot vaita ca o doare in zona ovarelor .durerea pare sa fie ca la ciclu.e normal sa fie asa?poop si va multumesc

Din cate stiu eu este un semn bunisor, inseamna ca ovarele lucreaza, produc. Sper sa nu ma insel. Bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luisianadsd spune:

Fetelor am bhcg 33,5 a zecea zi de la embriotransfer
MULTUMESC MULT D_NUL DOCTOR ISPASOIU CLINICA POLISANO

1extrauterina
1 fiv "nereusit"MNL
1fiv nereusit szeged
1fiv in pregatire polisano

Mergi la inceput

Sunt tare fericita si va doresc tuturor sa simtiti aceasta bucurie cat mai curand.SAva dea DUMNEZEU NUMAI BINE SI BEBELUSI LA TERMEN PE TOATA LUMEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

luisianadsd sarcina usoara si sa fie noroc de data aceasta,si un bebe sanatos la termin.
Eu chiar cautam pe forum cum se interpreteaza valorile betaHcg ,pt ca azi ziua -14 de la ET mi-a iesit 1000 si ceva putin peste.
Abia astept citeva zile sa vad ce se ba vedea la ecografie,mor de curiziotate,nunam asteptat beta cit astept de pe ecografie
O seara frumoasa

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

multumesc mult
nici eu nu stiu dar o sa caut despre bhcg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luisianadsd

multumesc mult
nici eu nu stiu dar o sa caut despre bhcg

1extrauterina
1 fiv "nereusit"MNL
1fiv nereusit szeged
1fiv REUSIT polisano dr ISPASOIU

Felicitari, sarcina linistita si bebe sanatos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Looana

luisianadsd sarcina usoara si sa fie noroc de data aceasta,si un bebe sanatos la termin.
Eu chiar cautam pe forum cum se interpreteaza valorile betaHcg ,pt ca azi ziua -14 de la ET mi-a iesit 1000 si ceva putin peste.
Abia astept citeva zile sa vad ce se ba vedea la ecografie,mor de curiziotate,nunam asteptat beta cit astept de pe ecografie
O seara frumoasa

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Dupa parerea mea, la asa valoare la 14 zile de la ET, zic ca sunt doi bebei. Felicitari

Mergi la inceput