FIV 299

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariuca83 spune:

Buna
Erika felicitariiiii sarcina usoara sa ai ce bine ca s-a mai spart gheata si aici.
Ieri am fost la eco si ET o sa-l fac luna viitoare .
Many asteptam vesti bune de la tine maine .
Angie ai facut eco azi?
Puup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luisianadsd spune:

Multumesc mult o sa-l fac luni
ERIKA felicitari

1extrauterina
1 fiv "nereusit"MNL
1fiv nereusit szeged
1fiv in pregatire polisano

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luisianadsd spune:

Care zi se numara prima cea cu ET ?

1extrauterina
1 fiv "nereusit"MNL
1fiv nereusit szeged
1fiv in pregatire polisano

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri.ka spune:

Beta hcg azi 58,87. Dr mea a zis k e ok pt ca nu trebuie sa se dubleze ci doar sa creasca cu peste 50%. Si a crescut bine. Eu am incredere in ea deci e ok. Knd am luat rezultatul si am vazut k nu se dublase deja eram terminata. Bine k a raspuns repede dr la tel k innebuneam dak nu.

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina16 spune:

Hai Angi vino cu vesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariuca83
Buna Erika felicitariiiii sarcina usoara sa ai ce bine ca s-a mai spart gheata si aici. Ieri am fost la eco si ET o sa-l fac luna viitoare . Many asteptam vesti bune de la tine maine . Angie ai facut eco azi? Puup fetele

Am fost azi la monitorizare, endom. structura buna(trilaminar) dimensiune nu tocmai ok, 5 cm, dar nu ma panichez ca eu nu am prea trecut de 7 si totusi am obtinut sarcini, mi-a fost crescuta doza de progynova la 3 tb/zi. Probabil ca mai merg marti, in fct. de programul profului ma anunta, si joi imi iau puii acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Erika, bravo, daca dr. zice ca este ok, atunci asa este.
Nu vreau sa te panichez dar la clinica unde fac eu, ei spun ca este ok daca la 36 ore se dubleaza valoarea. Acum fiecare cu practica si traditia lui.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Erika, bravo, daca dr. zice ca este ok, atunci asa este.
Nu vreau sa te panichez dar la clinica unde fac eu, ei spun ca este ok daca la 36 ore se dubleaza valoarea. Acum fiecare cu practica si traditia lui.

mami de Vlad (29.10.2009)
Multumesc Doamne!

Peste tot am vazut ca lumea stie ca trebuie sa se dubleze la 48ore. Decat in doua lucrari de medici am gasit varianta asta cu 50%. Am incredere in dr mea ca pana acum a fost sincera cu mine si mi-a zis si de bune si de rele. Probleme nu stiu care ar fi... sarcina extrauterina sau cu sac gol sunt excluse din start la ICSI. Poate am eu un corp mai special :) Eu zic ca o sa fie bine.

many_bani mai ai un pic si-ti iei puii acasa. Bafta!

4+

Mergi la inceput

A mai fost cineva in situatia mea? Cu 50% si un pic crestere in 48ore la beta hcg? Sau ati mai auzit de cineva?

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Eri.ka la fel,nu vreau sa te sperii si sa nu cumva sa crezi ca nu ma bucur pentru tine,dar exista sarcini extra uterine si sarcini cu sac gol la fiv,Brunadria din pacate le-a avut pe amindoua.Mare lucru nu ^poti face,poate doar sa mai repeti beta si sa vezi evolutia,e bine ca crezi in dr.tau si sa speram ca o sa fie bine.
Many deci de joi te vedem cu burtica .Tin pumnii
Luisianadsd ziua cu et,este ziua 0,nu se numara.Bafta multa,sa fie embrionasul norocos
Mariuca se pare ca mai ai si tu foarte putin,mult noroc
o seara faina

daniela,

Mergi la inceput