FIV CU OVOCITE DONATE (10)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

SPER credinta ca totul va fi bine si multa pozitivitate

amalia marzelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

UAAAAAAAAAAAAAA
ce-mi vad ochilor...a nascut mami Lauraaa
Ce sugubat feciorasul asta al ei...tocmai acum s-a gandit el sa-si scoata nasucul .
Felicitari proapetei mamici, sa aiba parte numai de bucurii de pe urma baietelului, sa fie sanatos, mancacios,sa creasca mare, voieos si ambitios ca mamica

Samira multumim de vestea buna, stii poate cum o sa-l cheme?

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta

Mergi la inceput

Dragele mele, va doresc sa aveti o zi minunata, sa va simtiti iubite si rasfatate, sa zambiti mereu si sa va pastrati in suflet speranta ca intr-o buna zi DD ne va auzi si rugaciunile nostre ne v om tine in brate bebelasii, asa cum face azi Lauricul nostru.

Cate o pentru fiecare viitoare mamici

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot

Mergi la inceput

Amalia bine ai venit printre noi si sedere cat mai scurta.

Mergi la inceput

Lara multumim tare mult de lamuriri. Esti de laudat ca detii atatea informatii...ce mai esti doxa...eu una nu as putea memora atatea informatii.

Mergi la inceput

irilac MULTUMESC SA TE AUDA DD SI VOUA VA UREZ LA FEL SA VA STRINGETI COPILASI IN BRATE SA SA NI SE UMPLE SUFLETUL DE BUCURIE

amalia marzelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

ioiiiiii ce fericire!!!! Mamivreau multa sanatate tie si bebelului ,ti-a facut un surprize de zile mariLa multi ani fetele ,si mult noroc in ceea ce va doriti.Roadetot nu te mai stresa ,eu am transferat unxb expanding blastocist care stiu ca e cel mai bun ,expanding ...i spune si numele e in expansiune ,si un blastocist de gr 1 ,nu mai despicati atat firul in 4 ,relaxati-va si ganditi pozitiv ca asta transmiteti bebelui ,optimism si ganduri pozitive ...va bat pe toate daca va mai stresati atat Cati au ramas la congelat Roadetot? dar tie Looana? ati primit mail-urile cu informatia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Lara, e corect ce ai scris, doar ca cei de la brno folosesc un sistem diferit de clasificare, e vorba de sistemul gardner, nu pot da link ca scriu de pe tel.

Roadetot, citind postarea ta m- am sim#355;it extrem de vinovata, probabil m- am exprimat gresit. Hatching nu se face la blastocisti īn laborator, acesta e un proces natural in dezvoltarea lor. Dac#259; nici unul din embrioni nu eclozase inca la ora transferului acest lucru nu poate reprezenta un semnal rau. Īmi dau seama ca acum īn cele 2 sapt de asteptare orice lucru poate sa iti dea de gandit, insa te rog sa crezi īn sansa ta, mai presus de orice clasificare.
Revin mai pe larg cand voi avea acces la un calc, de aici autocorrectul imi punr diacritice

"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie

Mergi la inceput

APALINA LA MULTI ANI MAMICO TE URMARESC DIN UMBRA DE MULT TIMP SI M AI BUCURAT TARE MULT PT REUSITA TA

amalia marzelou

Mergi la inceput

TOCMAI AM PRIMIT ANALIZELE FACUTE FARA CYCLACUR FARA CYCLACUR FSH 84.90 E2 14.18 PRL 21.38 LH 39.34

amalia marzelou

Mergi la inceput