FIV CU OVOCITE DONATE (10)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Mami vreau, sa iti traiasca baiatul si sa va aduca numai bucurii!

"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bichi spune:

Amalia ai citit ce ti-am scris in pag. 7?
O prietena a facut acum doi ani una ICSI+PDG la clinica Pantos/Genesis Atena si a avut pozitiv din prima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bichi spune:

Fetelor, am o nelamurire!
Nu reusesc sa inteleg ce se intampla pe acest forum!
Nu vad mesajul meu decat dupa foarte mult timp. Scrie sus in stanga NE-MODERATE!!!
Este cineva care controleaza sau cenzureaza raspunsurile????
Sau poate pentru faptul caci la mine sunt orele 14,35 sunt cu o ora in urma de ora Romaniei?
In alte forumuri nu mi intampla.
Este cineva care-mi poate explica?

Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Buna fetelor,

sunt o prietena a Laurei, sunteti sigure ca a nascut?
Nu reusesc sa vorbesc cu ea.
Ati vorbit vreuna cu ea, sau cum ati aflat?

Mersi mult! Va doresc tot binele din lume! La multi ani pentru astazi!

Elly 31+ cu Babyboom

AMR 8+ saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

buna fetele
va urez un 8 martie fericit si distractie placuta!
Aurora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

sami ne-a dat vestea

bichi de la peste 10 mesaje iti vor aparea in timp real postarile. mai posteaza 1 mesaj si apoi vei fi ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Citat:
citat din mesajul lui 5ab1na

sami ne-a dat vestea

bichi de la peste 10 mesaje iti vor aparea in timp real postarile. mai posteaza 1 mesaj si apoi vei fi ok.

Mersi mult!

Elly 31+ cu Babyboom

AMR 8+ saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

BICHI MEDICUL DE LA CLINICA NEOGENESIS UNDE MERG EU MI A SPUS CA ESTE BUN AMH ACUM DD STIE CE SI CUM FAC TRATAMENTUL CU DHEA SI VOI VEDEA CE SI CUM STI CUM SE SPUNE CA ESXISTA SI MINUNI AM FOST LA O BISERICA CARE AJUTA FEMEILE CARE NU POT AVEA COPII ITI DA O FELIUTA DE MAR SI TREBUIE SA TI POST FARA ULEI 3 ZILE SI DE ATUNCI MA SIMT FOARTE BINE SI AU INCEPUT SA MI SE DESCHIDA NOI USI CATRE PROLEMELE MELE MINASTIREA SE CHIAMA SF IRINI SPER INT O MINUNE SI SPER SA TRAIESC MINUNEA PE PIELEA MEA DCA NU DD STIE CE FACE EU INCERC SA IMI AJUT PUTIN DESTINUL DACA REUSESC VOI FI FERICITA DACA NU DD STIE CE FACE

amalia marzelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Brigit,

grading-ul descris de mine (inclusiv link-ul de la Fertility Center Chicago) este grading-ul conform clasificarii Gardner-Lane (anul 2000); acest grading se foloseste si la Budapesta si este cel mai uzual, deoarece da informatiile cele mai complexe despre rata dezvoltarii ICM si TE;
sa inteleg ca la BRNO se foloseste alt grading, Dokras (e considerat foarte simplist) sau la ce te anume te referi?? sorry, n-am inteles exact, ce ai vrut sa zici

roadetot AH= assisted hatching si se face in laborator la embrioni de ziua 3 (in conditiile amintite anterior) pentru a sustine ecloziunea embrionului; repet, nu este necesara in cazul tau

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roadetot spune:

salutare fetele,

In primul rand felicitari Mami Laura, sa-ti traiasca bebelusul!

lara27,apalina, alina alba,looana, fetelor, multumesc de precizari, stiu ca e foarte usor sa ma intelegeti, in situatia actuala, asteptarea, incertitudinea, imi maresc exploziv starea de agitatie. Adaugand si fondul alergic se formeaza un cocktail Molotov de sentimente contradictorii.
N-am rezistat si la pranz am intrebat la clinica, mi-au raspuns lamurindu-ma exact ca si voi. Cum sa fac sa-mi mentin optimismul? e foarte complicat! Cred ca singura salvare e Dumnezeu! Voi citi cate rugaciuni.

in rest... sa auzim numai de bine!
roadetot

Mergi la inceput