FIV CU OVOCITE DONATE (10)
Raspunsuri - Pagina 8

sper spune:
LA MULTI ANI!!!
Amalia in legatura cu AMH-ul tau 1.03 pmol/L , transformat pg/ml da 0.28
pmol/L x 0.273 = pg/mL (ng/L)
Valoarea este pt rezerva ovariana scazuta dar o ai mult mai buna decat a mea.
Speranta

amaliaro spune:
sper e bine si asa speranta moare ultima ce o vrea DD sa gindim pozitiv si DD are pt ficare dintre noi un plan pe care nu il putem schimba faca se voia LUI .Amin
amalia marzelou

Lara27 spune:
Buna fetelor si La Multi Ani, de ziua noastra
Eu nu scriu aici, dar am intrat, la rugamintea unei prietene dragi
Am vazut intrebarea legata de blastocisti, de grading-ul acestora mai exact si vroiam sa va lamuresc:
blastocistii se gradeaza in functie de 3 coordonate:
1. gradul de dezvoltare (de la 1 (stadiu incipient) -> la 6 (pregatit pt implantare)
2. calitatea masei celulare (de la A->C, unde A este calitatea cea mai buna) care va forma embrionul
3. calitatea trophectodermului (de la A->C, unde A este calitatea cea mai buna) care va forma placenta
postez si link: http://www.advancedfertility.com/blastocystimages.htm
roadetot: calitatea blastocistilor, 2BB e f. buna. (cea mai buna e AA). AH este o procedura care se face in ziua 3 de dezvoltare embrionara, de regula la femei >35 ani sau daca embriologul constata ca invelisul embrionului e foarte gros, donatoarea ta fiind cu siguranta foarte tanara, probabil nu avea niciun sens. Secretul reusitei nu consta in numarul de poceduri aplicate embrionilor, ci in calitatea acestora (ai tai f. buni) si in conditiile de la nivel uterin (implantare). nu-ti cunosc problemele, deci nu ma pronunt.
n-am inteles daca iei corticosteroizi (prednison) pentru a-ti ameliora simptomatologia alergica.
parerea mea e sa stai linistita, sa urmezi tratamentul de sustinere, iar daca starea alergica se inrautateste, se consulti imediat un medic. Iti doresc succes.
to be continued..

samira33 spune:
fetelor...va aduc o veste
Astazi,8 Martie,a nascut mami Laura un baietel de 1750gr.,Apgar 7
sa-i traiasca,sa fie sanatos,sa creasca mare si frumos si sa-si bucure mereu parintii.
iar Laurei ii doresc refacere usoara si rapida si sa iasa din spital cu Bebe cat mai repede.

alina_alba spune:
Lara, multumim frumos de info. Ne sunt foarte folositoare, ca ai vazut ca ne tot dam toate cu presupusul pe aici

alina_alba spune:
Ioi, Doamne, Mami Laura sa fie sanatoasa, baietelul ei la fel si sa fie super fericiti impreuna. Asa da cadou de ziua mamei :)
Doamne ajuta!

Looana spune:
La multi ani pt Laura!
ma bucur pt ea, ca i-si tine bebeul de ziua mamei cel mai frumos cadou ce putea fii azi.Ma rog sa fie sanantoasa atit ea cit si bebelinu.Cind am vb cu ea acuma 2 zile zicea ca e bine dar nu stii ce vine in urmatoarele zile....acuma nu mai conteaza bebeul sa pregatit sa fie in bratele ei chiar azi, asa ca din suflet le doresc tot ce e mai bun pt amindoi.
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

sper spune:
Fetelor maine dau iar sange pt analize hormonale printre care si prolactina, in afara de a fi f f f calma ce conditii mai tb sa indeplinesc pt aceasta analiza. Parca era ceva cu trezitul , sa ai min 1-2 ore de cand te-ai trezit pana la recoltare si nu mai stiu ce.
Speranta

cocolino2010 spune:
mami Laura La multi ani! Sa fiti sanatosi, sa fiti fericiti! Iata un vis implinit.
O veste minunata, cel mai frumos cadou de 8 martie.
Doamnelor va doresc tuturor La multi ani ! O primavara frumoasa si indeplinirea dorintelor.