FIV CU OVOCITE DONATE (10)
Raspunsuri - Pagina 18
Bichi spune:
Buna seara fetelor, vá scriu din hotel de la Brno.
Dimineatá am avut vizita de control si medicul a constatat ca endometrul era doar de 8 mm si mi-a márit doza de Progynova, ráman cu aceeasi dozá de Progefikk.
Spermiograma sotului meu a iesit un pic mai buná decat data trecutá, deci o vor folosi pe aceasta.
Mi-au dat toate datele despre fata care imi va dona ovocitele, este o studentá la facultatea de economie si stiinte juridice de 22 ani, inaltime 1,70 greutate 56 kg, pár saten, ochii verzi, grupa sanguiná 0+.
Daca totul va fi bine, de Pasti suntem la Brno si apoi venim sá facem o vacantá in Romania, cáci sunt 5 ani de cand nu am venit acasá.... Mi-e dor de casá, de limba romaná, de o ciorbá cu mult leustean proaspát si chiftele cu mult márar...
Alina nu stiu cat vei sta la Brno, dar merita vazuta partea veche a orasului, unde sunt si foarte multe magazine, bani sa ai... Noi plecam miercuri dimineatá de aici.
Roadetot si Looana asteptám vesti bune de la voi!!!!
Cocolina multá baftá!
Vá imbrátisez pe toate, si pe cele care nu le-am nominat!
irilac31 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Looana Irilac mai ai putin ,pe cind faci ecografia? |
Looana...felicitari pt atitudinea ta . Sincer nu stiu cand sa programez ecografia, ma gandesc in z8 de cand incep estrimaxul.
Cocolino, e super endometrul tau, in a cata zi ai facut ecografia?
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta
alina_alba spune:
irilac, tie nu ti-a trimis medicul tau de la Brno cand sa faci pasii pregatitori ET-ului? Pentru ca mie mi-a scris sa fac ecografia de endometru in ziua 14 dupa ce incep estrogenii... Adica, na.... mi s epare ciudat sa nu iti fi zis asta. Ca am impresia ca si estrogenii au nevoie de un anumit timp in care sa isi faca efectul asupra endometrului. Cred ca cel mai bine e sa le trimiti mail sa ii intrebi pe ei cand sa faci, daca nu ti-au zis. In rest cum stai cu moralul? Mai e putin si la tine.
Eu pe 16 am ecografia, pe 21 plec spre Brno si pe 22 am ET-ul. Inca o saptamana de asteptare... OF OF...
Imi place tare mult de tine, Looana, nu stiu de unde scoti atata energie pozitiva.
Va pup, fetelor
irilac31 spune:
Samira, Lara multumesc mult de lamuriri . Am studiat si schema Laurei si ma gandeam la o combinatie intre utro/ crinone/ duphastone. Exista insa o problema....daca iau astea de la mine putere, automat trebuie sa suplimentez si cu estrimax, iar eu nu stiu echivalenta lor, adica cu cat estrimax trebuie sa suplimentez.Aveti idee cum se calculeaza corespondenta dintre ele? Oricum voi vorbi si cu dr sa vad si parerea lui, poate imi va baga si utro in schema.
Samira, da progesteronul meu e in nmol/L. Acum vad ca la primul fIV am avut prog 40,20 nmol/L si la al 2 lea FIV 38,57 nmol/L.....deci valori apropiate la ambele abordari ( utro simplu si crinone + utro). Mie mi se pare valoarea micuta, cu toate ca PK zicea ca e ok
Noapte buna fetelor
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta
samira33 spune:
irilac,eu am constatat in schemele pe care le-am vazut ca raportul de E2/P4 este cam urmatorul:1gr. estradiol la 300 mg Progesteron.
este constatatrea mea personala si nu recomandarea ferma a vreunui medic.
sper spune:
Bichi bafta multa!!!!
Fetelor e vreuna cu fibrom printre voi? As vrea sa stiu ce schema au dr, daca baga estrogeni sau merg pe natural.
Speranta
Looana spune:
Sper eu nu am fibron,dar am un miom inafara uterului mi-a zis mie Dr.dar nu are nici o legatura cu tratamentul meu ce fac eu in schema.Ce am observat eu pt ca am scris cu multe clinici din CH. pe astia la Reprofit chiar nu-i interesa partea asta cu uterul ,pe cind cei de la Praga sau inca o clinica din Pilzen mi-au cerut sa fac o histeroscopie inainte pt a fi sigur ca uterul este perfect ok pt a primi o sarcina,dupa aceia vedem tratamentul etc....asa ca aici deja vorbim de un pret intre 6000 si 8500€.
Eu am ramas la Reprofit pt ca aici ma tras atza ,cred ca si destinul meu.....Sa stii ca mie nu mi-sa parut ca ma purifica tare cu analizele ,eu le-am facut ca am vrut eu si sa stiu ca sunt ok.
O zi buna sa aveti!
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
sper spune:
Loona al meu tot pe peretele exterior este pus dar estrogenii il cresc. Are 34mm al meu si mi-e tare frica ca sub tratam cu estrimax va creste mult. A.. mai am inca 2 f mici tot pe exterior Nefiind in uter nu afecteaza sarcina dar ce ma fac dc cresc ?
Brigit esti foarte tacuta, ce mai zici? Tot cu ochii in chilotei esti?
Apalina dat tu?
Speranta
Looana spune:
Bichi mult bafta ,va fi bine stai linistita....endometru va mai creste ,eu in ziua punctiei il aveam de 9 mm si a zis ca e perfect,mai mult nici nu vor de atita...ori cum el mai creste .Deci sa inteleg ca dupa ET vei merge in tara,e ok poti merge imediat asa mi-au zis si mie ori cum embrioni plutesc pe acolo ,abia dupa 2 zile incep sa se lipeasca .....asa ca pe atunci esti in tara decit ca va trebui sa stai relaxata prima saptamina
Ma gindesc la tine si ito doresc numai bine si un final bun cu ochisori
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
apalina spune:
multa bafta fetele ,sa fie cu noroc sa fie o toamna cu multi bebei.Sper eu personal am trecut de faza cu uitatul in chilotei...nu stiu ,am o stare de liniste acum.Bichi nu cred ca ai motive de ingrijorare la endo de 9 si ceva ,eu cu cateva zile inainte de punctie il aveam de 6 si a ajuns la 10 in ziua punctiei ,eu zic sa fii linistita ca e ok.Sa aveti o zi faina