FIV CU OVOCITE DONATE (10)
Raspunsuri - Pagina 17

sper spune:
Lara multumesc O sa-mi intreb si medicul. As ramane cu crinone pt ca dupa 2 sapt de utrogestan ma irit dar e f scump
Speranta

samira33 spune:
sper,ba da...la primul ET m-am cautat de semne...la urmatoarele 5 ET-uri nu m-am mai cautat de semne si mi-a fost ult mai bine...si nici la cele 3 sarcini pe care le-am avut...poate de asta mi-am permis sa dau un sfat.
adica ce mi s-a intamplat mie nu-i musai sa se intample si altora...ce ti s-a intamplat tie nu-i musai sa se intample si altora si tot asa.
teoria e una si practica-i alta...dupa cum spuneai si tu.
altfel...imi pare ca te fac sa te dai cu capu de pereti.

alina_alba spune:
Fetelor, nu mai pot de nerabdare. Abia astept sa merg la Brno....Mi se pare ca timpul trece asa de greu...
Voi, gravidute frumoase, ce mai ziceti? Cum va mai simtiti? Abia astept sa vina si Roadetot si Looana cu betele mari!
Va pup si va doresc un rest de duminica linistit

miracol11 spune:
Buna seara fetelor ce faceti?...vad ca nu va plictisiti...aveti discutii in contradictoriu??...va mai descarcati si voi din energia rea!...
imi pare rau daca am jicnit pe cineva ca l-am numit pe bebele lui mami_vreau ingeras...eu asa alint bebeii..."ingerel ingerica si ingeras"....e drept ca e folosit pentru micutii trecuti in lumea celor drepti...dar eu l-am folosit sub pretext de alint!...im pare rau si nu o voi mai face daca va deranjeaza...
Looana si Roadetot asteptam vestea cea mare idn partea voastra....va pup!
Apalina, Brigit, cum sunteti??
alina_alba inca putina rabdare sa ai....iti vine si tie randul!!..iti tin pumnii...
in rest, eu am avut un weekend destul de plin, abia acum am reusit sa va citesc si sa va scriu cateva randuri...o seara buna sa aveti, va pup pe toate!

roadetot spune:
salutare fetele,
Eu am in continuare simptome ca inaintea venirii menstruatiei, balonare, intepaturi,dureri de picioare...
Sper insa, pentru ca speranta moare ultima, sa nu fie menstruatia.
Cu Dumnezeu inainte!
o saptamana buna fetele!
roadetot

cocolino2010 spune:
buna fetele!
roadetot si looana pastrati-va cu grija bebeii. Doamne ajuta sa va mearga bine in continuare.
eu am facut azi eco.transvag. endometru grosime 9,63 mm. Este bun, aveam ceva emotii, desi in ianuarie fara tratament, in aceaasi perioada avea 9,97mm. La alte FIV-uri am avut 11mm si 14mm.
sper sa va dau vesti bune peste citeva saptamini.
Va pup

ella43 spune:
LOOANA SI KAGOME pe cand beta???
COCOLINO mult succes
ALINA ALBA tu cand incepi???
APALINA SI BRIGIT voi cum va ma simtiti

Looana spune:
Buna seara la fete
Cocolino frumos endometru,sa fie cu noroc....trebuie sa gindesti pozitiv asa i-mi spunea si mie Doctorita Daniela in ziua punctie....sa fie intr- un ceas bun cu noroc drumul tau
Irilac mai ai putin ,pe cind faci ecografia?
Eu azi am avut niste dureri la fel ca cele de sambata,au durat mai bine de o ora si ceva dupa care am avut o secretie rozalie si 2 firicele de singe cit un fir de par....Am sunat la clinica si mi-au zis ca e totul in ordine,e normal si e bine daca voi mai avea trebuie sa fiu optimista incontinuarie ....sunt normale daca simt.....acuma m-am linistit nu mai am nimic decit ceva vag si intepaturi scurte insotite de o presiune ...dar eu sunt linistita si ma gindesc pozitiv ca visul meu va deveni realitate
Ella tu ce faci,analize ceva ai mai facut sau faci inainte de cind vrei sa incepi?
O seara buna va doresc .
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

irilac31 spune:
Buna fetelor, scuzati-mi absenta de zilele astea dar s-au adunat atatea de rezolvat pana plec ca am in fiecare zi planificat cate ceva
Roadetot, Looana stiu ca trece timpul atat de greu, stiu cum e, si eu cred ca voi fi nerabdatoare si voi da importanta fiecarei intepaturi/dureri, dar fiti optimiste si increzatoare in sansa voastra. Noi toate suntem langa voi si ne rugam pt reusita voastra
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta