FIV CU OVOCITE DONATE (10)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

Bichi e interesant ca ai primit atatea informatii despre donatoare ...la reprofit faci? Fetelor care au facut aici ,si mie implicit ni s-a dat doar anul nasterii ,grupa de sange si educatia ... e bine sa stii atatea despre ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Buna fetelor..ce faceti? eu intru mai nou doar sa va citesc...am f multa treaba si sunt destul de presata de timp...
Bichi...mult succes sa-ti iasa toate asa cum ti le doresti!
Apalina, ma bucur sa vad ca esti linistita, asa si trebuie sa fie o gravidutza care se respecta!trebuie sa faci un frumos si sanatos!
Looana si Roadetot, cum sunteti? ma rog pentru voi sa venti cu un beta urias!
cocolino2010 bravo pentru endomentru...super....trebuie sa iasa si la tine totul bine!
alina_alba, succes si tie!
de mami_vreau si bebele ei ce mai stiti?...sunt bine?le trasmit multa saatate si putere, iar micutul sa creasca mare si sa mearga acasa cat de curand!
va pup pe toate si va doresc o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Buna fetelor
Alina-alba, tu ai alta schema de tratament, de asta ti-a zis dr sa faci o eco in tara.La mine, care fac cu ovo donate dupa parerea lor nu mai trebuie sa fac nici o eco decat la ei in ziua punctiei. Doar ca mie una mi se pare o perioada prea mare de timp de tratament fara eco...de asta mai fac una de capul meu in tara

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui samira33

irilac,eu am constatat in schemele pe care le-am vazut ca raportul de E2/P4 este cam urmatorul:1gr. estradiol la 300 mg Progesteron.
este constatatrea mea personala si nu recomandarea ferma a vreunui medic.

Am inteles Samira, multumesc mult de informatii. ma voi consulta si cu medicul pe tema asta

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot

Mergi la inceput

Apalina,f bine ca te ai mai linistit, totul o sa fie bine de acum inainte ai sa vezi

Bichi da ce multe informatii ti-au dat despre donatoare, super. Cu endometru nu te necaji ca e ok, uite de ex mami-vreau avea la transfer tot 9 si uite ce cadou frumos a avut de 8 martie

Fetelor, eu sunt f nerabdatoare ( alina-alba ne luam de manuta ?), vreau sa se desfasoare totul pe rapid , problema e ca eu inca nu am primit info despre donatoare si eu maine trebuie sa incep estrimaxul . Voi cand ati primit aceste informatii, aveati tratamentul deja inceput, ca parca nu mai am rabdare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Irilac, scuze . Tot timpul uit ca la embrioni proasperti e alta mancare de peste ca la embrioni congelati. Oricum, vorba ta, nu strica sa mai faci un eco de control. Cu emotiile m-am mai linistit un pic, fiindca saptamana asta am mult de lucru si mai uit. Oricum, neabdarea ramane...
Apalina, si eu am primit informatii destule despre donatoare, varsta, educatie, grupa sanguina, RH, inaltime, greutate, culoare par, culoare ochi, plus ca Eva mi-a spus si ca "she is very good looking" . Adevarul ca am si cerut eu toate informatiile astea. Cred ca depinde si de donator, ce este de acord sa faca public...Nu stiu, zic doar....
Bichi, bafta maxima, sa fie exact cum iti doresti.
Oricum, anul asta a inceput promitator, asa ca nu ne ramane decat sa fim optimiste.
va pup fetelor, gravidute si aspirante. Sper ca intalnirea pe acest forum sa ne aduca tuturor succes maxim. .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Irilac cred ca referitor la info. despre donatoare difera,de ex in cazul meu inca in ziua puncti cind am fost la ei am cerut citeva despre ea direct de la Dr. sa uitat in pc. si nca nu erau bagate.Mi-a zis daca doresc sa mai astept o jumate de ora si primeste si ea mai departe informatii,dar am renuntat si am plecat....in schimb a doua zi cind am sunat sa vedem ce avem in laborator atunci ne-a dat telefonic citeva informatie....pt mine chiar nu mai conta stiu ca avea in jur de 27 de ani.
o seara frumoasa.

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

seara buna dragelor!

roadetot si looana, ma gandesc cu drag la voi si astept vestile bune, stiu ca asteptarea e grea

cocolino, alina, bichi- mai aveti atat de putin pana va luati puiutii acasa!

apalina, ma bucur ca esti relaxata!

irilac-sa fie intr-un ceas bun inceperea tratamentului!

mie imi place tare mult cat de bine se "misca" cei de la brno -veti vedea ca o sa fie plin de gravidute pe aici!

sper , asta cu "chilotzareala" e obsesia gravidutelor "incepatoare"

pupici de molipsire tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Off, abia astept sa ma chilotesc si eu

Speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

sper, pai nu mai e mult si iti vine randul, iar atunci eu voi fi cu incurajarile , insa eu va doresc tuturor sarcini fara incidente-pete samd , ca sarcini fara emotii nu exista, mai ales cand e vorba de copii asa doriti si asteptati

Mergi la inceput