FIV CU OVOCITE DONATE (10)
Raspunsuri - Pagina 20

cocolino2010 spune:
buna seara fete dragi!
multumesc pentru urari. promit sa vin cu vesti bune, eu fac ce pot, minuni face doar DD
.
alina_alba ne vedem la Brno.
bichi inteleg ca tu pleci miine de la Brno si te vei intoarce prin aprilie pt. ET, sa fie cum iti doresti.
irilac eu am facut eco in z12, cu tratament, ET va fi in z24. Tratamentul este 3*2mg estrimax si va urma din ziua punctiei 2*400mg utrogestan.
sper eu am un chist endometriozic pe ovar sting, are 2,93cm de un an. In schema asta am avut AC,diphereline si estrimax, nu s-a modificat deloc acel chist.
mai am 3 zile pina plec, am multe de pregatit, va pup cu drag, va citesc cind pot si intru cind am vesti.
aveti grija de voi.

miracol11 spune:
Neata fetelor...
cocolino2010, ce repede a trecut perioada asta...uite peste 23 zile pleci si tu pentru marea intalnire cu micutii tai!Sa dea DD sa fie bine, cum spui tu doar E$l face minuni...si sunt sigura ca le va face si pentru tine...
Bichi, alina_alba, succes si voua...trebuie sa fiti urmatoarele noastre gravidutze!
pup burticile brigit , apalina si pe viitoarele cu semnatura Looana si Roadetot
!
eu nu stiu ce am...la sf acestui weekend tree sa-mi vina ciclul, poate de asta ma simt asa de moale si fara chef...sau o fi astenia de primavara care nu mai vine?!

miracol11 spune:
sper, nu te mai necajii....exact acelasi lucru mi-l doresc si eu....va venii si randul nostru stai linistita!iar fetele sa speram ca ne vor incuraja si ele pe noi, asa cum o facem noi acum, chiar daca vor fi ocupate cu bebeii ...

sper spune:
Fetelor sunt usor optimista .
Cocolino chistul meu este mixt, a fost endometriozic iar dupa ultimul fiv de acum 1 an si ceva a devenit mixt iar ovarul respectiv s-a puturosit. Dc nu-mi reuseste fiv-ul urmator vreau et cu embrioni donati si imi fac griji pt fibrom sa nu creasca prea rau cu estrogenii care m-i dau. Sper sa aiba si alte protocoale de ET fara estrogeni, eu ovulez inca luna de luna, ar putea sa-mi faca transfer pe CM natural.
Speranta

alina_alba spune:
Salutare, fete cucuiete!
Cocolinooooooo, here we come! Normal ca ne vedem. Noi stam pana in 24 dimineata, asa ca poate, in 23 seara facem o iesire! Dar asa, mai cu masura, ca eu o sa fiu proaspat implantata!
Miracol, normal ca o sa fim toate aici sa va sprijinim, nimeni nu o sa uite cum ai avut tu de fiecare data un cuvant bun de sus pentru fiecare.
Sper, parerea mea e ca daca mai ai o sansa, cat de mica sa faci cu materialul tau, sa incerci, ca merita. Si, ca sa vezi cum iti arata endometrul pe ciclu natural, ai putea sa faci la urmatorul CM o ecografie, doar asa, de control. Poate te mai linistesti daca dimensiunea e buna si nu te mai stresezi in legatura cu estrogenii.
va pup

Looana spune:
Cocolinooooooo,alina_alba,Miracol,Sper daca nu sunteti optimiste vin dupa voi cu nana ,Fetelor incercati stiu ca nu e usor dar trebuie fara gindire pozitiva nimic nu se poate....va pup ca sa se lipeasca si de voi optimismul de azi incolo
Asa ca eu am un test II POZITIVVVVV facut azi ,luni merg la Dr.pt analize .
Deci sunteti aliniate dupa mine ca daca nu vin eu ,sa inteles voi ati vazut ca eu am fost foarte pozitiva ca atare a fost bine in toata perioada asta.
Ma duc sa ma culc un pic si stau la tv
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Looana Asa ca eu am un test II POZITIVVVVV facut azi ,luni merg la Dr.pt analize ![]() Deci sunteti aliniate dupa mine ca daca nu vin eu ,sa inteles voi ati vazut ca eu am fost foarte pozitiva ca atare a fost bine in toata perioada asta. ![]() ![]() Ma duc sa ma culc un pic si stau la tv ![]() ![]() |
Felicitari

PS asa cum am mai zis, va urmaresc din umbra

alina_alba spune:
looana!!!!!!
ce bucurie!!!!!
acum sa vedem daca ai una sau doua inimioare!!!!
super mega extra felicitari!
sa fiti sanatosi si mai alea, sarcina usoara, dusa pana la termen!
roadetot! sper ca esti bine si ca vii si tu cu vesti minunate!
va pup

sper spune:
Loona Bravo!! Felicitari!!!
Ti-am zis eu ca se culcusesc bebeii, si parca vad ca sunt 2 la cat "zgomot" au facut In ce zi esti de la et? Ma bucur tare mult pt tine si sa dea Domnul sa ai o sarcina usoara si dusa la termen.
Nu ma bate, sunt usor optimista, si nick-ul arata asta Cand ma intorc de la histeroscopie sper sa fiu cel putin tot atat de optimista , sa nu pice iar cerul pe mine cu vreo veste rea.
Miracol posibil sa-mi faca eco dupa histero (in zi 12 la CM-ul asta), o sa aflu cat este endo atunci.
LE: Loona super fain avatarul tau
Speranta