FIV CU OVOCITE DONATE (10)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Irilac,

uite, exact ce ti-a raspuns si Sami, pot sa confirm si eu.
din toate combinatiile (Crinone, Crinone+ Utro si doar utro), cea mai buna valoare prg (la testul beta) am avut-o cu utro simplu, la fel o valoare f. buna la combinatia Crinone+Utro, cea mai slaba valoare Crinone simplu;

Apalina
deoarece nu-mi amintesc postarile tale decat extrem de vag, deduc ca ai apelat la puterea exemplului si te-ai limitat in afirmatii..acum, considerand profunzimea si complexitatea mesajului, nu pot decat sa te felicit pentru aceasta inteleapta hotarare..
pentru noi celelalte, mult mai putin perfecte, dialogul, ca forma principala de comunicare, purtat chiar si in contradictoriu, ramane in continuare o alternativa simpla si la indemana..comunicarea duce la progres, fara progres, eram inca la stadiul de eucariote..
atata timp, cat un gand, o parere ii va oferi cuiva linistea, informatia, explicatia, suportul de care are nevoie in acel moment, eu voi alege mereu, sa-l astern pe hartie, fie ea si una virtuala..pe de alta parte, daca tu ai decis pentru tine sa te limitezi in afimatii, nu pot decat sa-ti respect decizia, ca fiind una personala...

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

buna dimi .Nu-mi luati in nume de rau postarea si nu ma interpretati gresti ,a fost punctul meu de vedere din experienta mea pe aceste forumuri ,de multe ori informatiile en-gros nu dau rezultatul scontat ,acela de a linisti ,ci dimpotriva creeaza confuzii si o stare de nesiguranta .Nu dati cu pietre ,fiecare face cum crede ca-i mai bine ,pe mine nu m-au deranjat Roadetot informatiile postate aici ,eu am incercat sa ma informez si sa ma linistesc cerand ajutor la clinica sau medicului meu .A fost un simplu punct de vedre ,fara intentia de a supara pe cineva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Apalina cate sapt ai? Cand te mai duci la eco?

De Mami vreau si bebe mic mai stiti ceva?

Speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Buna dimineat fete dragi

Samira, Lara multumesc tare mult de lamuriri. Eu la cele 2 FIV uri am avut si utro simplu si utro combinat cu crinone.....valorile de la progesteron sunt relativ apropiate ( 38 - 40). Ma gandesc la crinon pentru ca stiu ca nu curge si imi este mai comod sa-l folosesc dimineata inainte de a pleca spre serviciu, plus ca mai am vreo 30 de doze ramase de la ultimul FIV. Nu vroiam sa-l iau doar pentru simplu fapt ca il am "pe stoc"
Cand am intrebat la clinica ce-mi recomanda mi-au zis din start crinone.....sa inlocuiesc cele 8 utro cu 1 doza de crinone/zi. Mie una mi se pare cam putin doar 1 doza....oricum cand voi merge acolo am sa desfac firul in 4 cu dr.
Cocolino , alina-alba voi ce faceti, cand plecati, cum stati cu endometrele

Sa aveti un wk insorit

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

irilac, sigur ca da, foloseste cu incredere Crinone, cu atat mai mult cu cat, ti-a fost si recomandat si il si ai in frigi..personal, eu as suplimenta si cu utro (seara, daca alegi sa folosesti Crinone dimineata) si cu duphaston (oral) la pranz (e un foarte bun imunomodulator)..dar, e doar parerea mea

apalina, precum am mentionat, iti respect punctul de vedere, ca fiind unul personal

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

salutare, fetelor!
Am tot fost cu treaba in perioada asta si mi-a fost mai greu sa intru sa scriu. Oricum am citit tot ce s-a mai discutat pe aici.
Eu am inceput sa iau estrogen, iar vinerea viitoare, pe 16,merg la eco de endometru.
Cam atat de la mine
Over and out
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

irilac,o bila de Utro are 100 sau 200 mg...o doza de Crinone are 1,125 gr.
medicul meu mi-a spus ca ideal este sa administrezi progesteron in cantiate mai mica dar mai multe reprize zilnice.
din punctul meu de vedere...dimi Crinone,seara Utro si Duphaston la pranz e schema ideala...pentru o persoana cu deficit de faza luteala.

PRG tau in ce unitate de masura era exprimat???
presupn ca in pmol/L la valorile de 38-40 si in afara sarcinii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roadetot spune:

salut fetele,

In privinta mancarimilor sunt mai bine, ieri dimineata dna dr. Avram mi-am zis sa inlocuiesc si Fragminul cu Innohep daca mancarimile persista. Aseara am facut Fragmin si am fost mai bine. De la clinica mi-au recomandat in caz ca nu tolerez utrogestanul, Crinone gel.
Astazi am fost la medic, se pare ca am o insuficienta venoasa care da stare alergica. Si acum, va repet ceea ce mi-a zis si mie medicul de la clinica de fertlitate:"... stiu, este o nebunie cu implantarea dar trebuie s stiti ca nu este dovedita stiintific respingerea embrionului, IMPLANTAREA ESTE DATA DE CALITATEA EMBRIONULUI SI DE CALITATEA ENDOMETRULUI, SINGURELE CARE CONTRIBUIE LA O IMPLANTARE BUNA."

RECOMANDAREA medicului: liniste sufleteasca, sa nu stau mult in picioare si sa beau multe lichide.

Nu m-am suparat pe nimeni, fiecare de pe forum isi da cu parerea in functie de ce i s-a intamplat sau a auzit ca s-a intamplat altora.
Greseala este a mea ca am intrat repede in panica...
Cand sunt implicate atatea sentimente, cand pui atata suflet, cand investesti atat, e foarte greu sa nu fii ingrijorat
.

in rest, toate bune!
roadetot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Roadetot ma bucur ca esti bine,si te-ai mai linistit exact de asta ai acuma nevoie....tu cum te simti,mai te doare burta?
Eu am totusi niste dureri de burta ,de fapt sunt pe sub burta mai bine zis,aproape ca cele pt ciclu....sper sa nu -mi vina ciclu.Ieri nu am avut decit foarte ceva mai vag,foarte usor decit o intepatura puternica jos dar mai spre partea dreapta.A zi am fost ok acuma de citeva ore astea le simt mai des parca persista durea asta.....cred ca ma culc un pic daca pot
Va las sa aveti un weekend frumos ,linistit alaturi de familie.

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Loona se culcucesc puiutii la tine in burtica, sunt convinsa ca vii cu un test pozitiv

Speranta

Mergi la inceput