FIV CU OVOCITE DONATE (10)
Raspunsuri - Pagina 14
apalina spune:
buna seara fetele.Incep sa ma intristez cand va vad cat va consumati si va stresati pentru afirmatii care se fac ...autorizate sau nu .Aveti fiecare medici ,cele care sunteti programate la clinici puteti scrie acolo si cere ajutor fara a face nopti albe si peri albi aiurea ....mie de ce nu mi-a dat? mie de ce nu mi-a prescris? ...nici eu n-am multe medicamente din ce luati voi dar am cerut ajutor unde trebuie ...sa nu fie cu suparare ...cred ca ar trebui sa ne limitam in afirmatii ...sa nu ne hazardam in concluzii ,altul e scopul acestui topic ,si nu uitati ca fiecare corp e diferit si reactioneaza diferit ...nu suntem sablon.Imi cer scuze daca am fost cam taioasa .Oseara faina
Lara27 spune:
irilac,
dap, adevarul e ca nici eu nu inteleg de ce nu ti-au dat, avand in vedere procedura cu ovo donate..cu siguranta, la intrebarea asta pot sa-ti raspunda doar cei de la clinica..asa ca adreseaza-le cu incredere intrebarea si vezi ce-ti raspund..
in rest, nu, cu siguranta nu e obligatoriu sa se ia ..unii medici aleg sa prescrie, altii nu, conform abordarii proprii..
acele analize imunologice nu este cazul sa le faci, ar fi o pierdere de timp si bani..cei de la cinica, in a caror grija esti, sunt datori sa-ti raspunda la toate intrebarile, pentru linistea ta, asa ca nu ezita, intreaba-i..
to be continued..
sper spune:
Brigit multumesc pt rugaciune.
Alina te rog frumos pune-o si pe asta pe prima pag pt a o gasi mai usor
Speranta
Looana spune:
Irilac cind mergi pt punctie la ei ,poti la fatza locului sa vb.cu Dr asa am procedat si eu cind am fost acolo.Deci protocolu care il au ei, eu cred ca e oarecum standar il au iei dar la el mai vine adaugat de la punctie daca iti mai adauga ceva in plus.Deci mie cind am avut punctia ,am vb detaliat si despre medicamente ,vitamine etc...etc
Deci stai linistita ca iti va da cu siguranta si mnai ales ca ai mai avut....mie mi-au dat din ziua punctie pina in saptamana 12 .....
Roadetot cum te mai simtzi cu alergia ?ti-ai mai revenit.
O seara frumoasa sa aveti.
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
ella43 spune:
DRAGELE MELE INTRU CU INTARZIERE PT A VA TRANSMITE UN 8 MARTIE FERICIT, CU MII DE IMPLINIRI
Fetele care sufera ca nu mai pot face copii e normal ceea ce simtiti cand stii ca acel copil sau copii nu sunt geneticamente ai tai, eu va spun sa stati linistite pt ca acel copil va avea si ceva genetic al tau pt ca se hraneste cu sangele tau ia toate vitaminele tale, ia tot cei mai bun din mama purtatoare deci e al tau daca nu 100% dar zic eu un 50% tot e.
Daca va linisteste cu ceva eu zic sa incercati si cu ovocite donate chiar daca nici aici nu-ti garanteaza nimeni ca va fi o reusita dar macar te poti bucura de perioada sarcini daca reusesti, acel copil creste in tine si simti ceea ce simte orice mama de pe aceasta planeta deci incercati fetelor lasati deoparte lacrimile obisnuitiva cu ideea ca macar puteti avea un bebeu al vostru ceea ce multe femei de pe timpul mamelor noastre nu au avut aceasta sansa eu zic ca e mai bine decat infierea care nu o poate accepta toti si nu toti sunt atat de puternici pt infiere
Va doresc sa aveti puterea de a lasa lacrimile si sa incepeti din nou sa zambiti pt viitorul si speranta vostra
MAMI-LAURA ieri baietelul tau mult dorit a tinut sa-ti multumeasca si sa-ti dea cel mai frumos cadou de ziua mamei si anume intalnirea voastra, va doresc multa sanatate sa te bucuri de el si sa fiti fericiti.
APALINA, BRIGIT, LOOANA ROADETOT MAMICILOR STATI LINISTITE SUNTETI NISTE FERICITE VA
Bichi spune:
Buna seara fetelor,
intai de toate imi cer mii de scuze fata de voi caci nu reusesc sa va tin minte pe toate, dar sa stiti ca va imbratisez cu drag pe toate...
Va multumesc mult pentru sfaturi si incurajari.
Am citit totul cu mare interes si i-am tradus si sotului meu mesajele voastre. A ramas placut impresionat.
Este adevarat caci noi avem o mare sansa de a putea face donatie de ovocite, ceea ce alte femei nu au...
In ceea ce ma priveste, un ochi rade pentru copilul care va veni si unul plange dupa celalalt.
Va pup dulce, de noapte buna...
amaliaro spune:
BUNA ELLA ASA ESTE AI DREPTATE A FOST UN SOC SI PT MINE DAR INCE INCET MA OBISNUIESC CU IDEEA DE OVO DONATE
amalia marzelou
irilac31 spune:
Apalina, nu ma stresez/ consum chiar deloc, nici nu fac nopti albe doar din simplu motiv ca tratamentul meu nu e la fel ca al fetelor dinaintea mea. Sunt constienta ca fiecare organism reactioneaza diferit si tratamentele sunt personalizate.Nu vreau decat sa aflu niste raspunsuri, sa inteleg si eu tratamentul meu pentru confortul meu psihic ca am acoperit toate posibilitatile de esec. Sincer nu stiu ce te-a deranjat, ce afirmatii si ce concluzii... scopul acestui formul pe langa sa ne sustinem una pe alta este si sa ne informam. A pune niste intrebari si a incerca sa aflii niste raspunsuri, fie ele neavizate nu cred ca e atat de rau. Normal ca prima data am intrebat dr despre tratamentul meu, normal ca voi tine cont de sfaturile lui, de asta i-am si ales dar pana in prezent nu am primit nici o explicatie de la dr .
Mai toate suntem trecute prin cateva FIV uri, ne stim mai bine organismul si stim sa alegem din toate informatiile astea neavizate care se scriu aici, ce e bine pt noi.
Looana asa ma gandeam si eu ca schema va fi finalizata cand voi fi fata in fata cu dr
Roadetot, cum te mai simti?
Lara mersi de raspunsuri
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta
irilac31 spune:
Lara...acum mi-am adus aminte ca mai vroiam sa te intreb ceva. Tu ai avut vreodata tratament de sustinere cu crinone? Daca ai avea de ales intre utro si crinone ce ai alege?
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta
samira33 spune:
irilac,eu am avut toate tipurile de progesteron in schemele mele de sustinere.
pentru mine, personal, cele mai bune rezultate le-am obtinut cu Utro+Crinone.
multa lume "fuge" de Utro pentru ca este incomod...stim cu toate ca se scurge.
Crinonele este mult mai concentrat decat Utro...o doza de Crinone are 1,125g progesteron.
Crinonele nu curge,este prevazut cu un aplicator si se poate administra mult mai usor si igienic.
e adevarat ca e si mai scump decat Utro...15 doze de Crinone costa cam 50 de euro.
acum fiecare medic are "preferintele".