FIV CU OVOCITE DONATE (10)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

lara, esti o persoana deosebita si te citesc mereu cu placere si te rog sa intervii ori de cate ori poti ajuta

dragelor, atasez rugaciunea pt pruncii nou nascuti

Doamne Iisuse Hristoase, Care ne-ai daruit acest copil, randuieste precum stii intrarea lui in randul celor drept-credinciosi care au fost luminati prin Sfantul Botez. Doamne, daruieste-i sa na tate si putere acestui prunc, Tu, Care ai fost crescut cu grija de catre Preasfanta Fecioara. Doamne, sa nu vina peste noi mania Ta si sa nu ingadui ca acest copil sa moara nebotezat. Sa nu sufere acest copil din cauza pacatelor noastre, ci sa vada mila Ta si dragostea Ta de oameni. Ocroteste-l, Doamne, si daruieste-i nasterea cea de Sus prin Sfantul Botez, ca sa devina fiu al Bisericii Tale. Tie ne rugam, Stapane, trimite peste el lumina binecuvantarii ceresti, ca Tu esti Cel ce asculti rugaciunile noastre si Tie Iti multumim si Te slavim in vecii vecilor. Amin

"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Brigit, multumesc frumos
daca pot, sigur ca da, cu cea mai mare placere

to be continued..

Mergi la inceput

alina, multumim mult pt rugaciunea de pe prima pag

mai adauga cand poti la mami_vreau:

mamica de nascut pe 8.03.2012, 31 s, 1750 gr

si spune-ne de tine, cand te duci la eco , cand trebuie sa iti iei bebeii acasa?

"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Fetelor f frumoase rugaciunile voastre!...le vom citi in fiecare zi pentru ca micutul ingeras a lui mami Laura sa fie bine!

Lara27, multumim pentru ce ne scri!...spui niste adevaruri...
Brigit, cum te simti??
roadetot, sper ca esti mai bine!
o zi buna tuturor in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Dragelor...ma puneti pe ganduri...nici eu nu am in schema prednison. Am spus la clinica ca la celelalte FIV uri am luat dar mi sa dat simplu raspuns....de data asta nu ai in schema prednison fara alta explicatie.
Oare de ce mi l-au scos, la ce ajuta el?
Nu prea as vrea sa iau pastile de capul meu, decat daca sun eu convinsa ca ajuta la ceva si rau nu are ce sa-mi faca.

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roadetot

iriliac, clexane e de 0,4, da-mi un PM daca-l vrei.

Nu ai PM activat

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Fetelor sa nu va suparati pe mine dar am o rugaminte, hai sa nu le mai spunem copiilor nostri ingerasi, eu am 2 ingerasi in cer si nu mai vreau nici unul.

Brigit o rugaciune pt copii nenascuti stii?

Speranta

Mergi la inceput

sper

eu imi zic in fiecare seara rugaciunea de mai jos, si citesc acatistul sfintilor parinti Ioachim si Ana.

de asemenea, citesc saptamanal acatistul Sfantului Nectarie. maine se implineste un an de cand am fost prima data la Manastirea Radu Voda, despre care am aflat intamplator. pentru mine a fost un adevarat miracol, s-au intamplat f multe lucruri in timp, cel mai important fiind ca mi-am recapatat credinta si forta de a ma ruga, apoi faptul ca mi-am revenit dintr-o depresie combinata cu atacuri de panica ce ma tintuia de cativa ani intr-o stare letargica, pur si simplu mi-am redobandit energia si dorinta de a merge mai departe. Eu sunt convinsa ca totul se datoreaza ajutorului Divin, si cred ca se cuvine sa depun marturie, povestindu-va.

rugaciunea de care spuneam:

"Dumnezeule Atotputernic, Care ne-ai poruncit dintru inceput sa ne inmultim si sa umplem pamantul, cel ce ai facut sa rodeasca pantecele Sarrei, Rahilei si Elisabetei, Cel ce imparti viata si o binecuvantezi, Cel ce Te-ai pogorat din ceruri si te-ai intrupat de la Duhul Sfant si din Fecioara Maria si Te-ai facut om, Caruia nimic nu-Ti este cu neputinta, primeste glasul rugaciunii noastre si indura-te de noi, daruindu-ne prunc de care sa ne bucuram si pe care sa-l inchinam Tie, ca noi in Tine ne punem toata nadejdea noastra si Tie slava inaltam: Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

irilac
prednisonul este un hormon sintetic care actioneaza ca un imunosupresiv, adica inhiba sistemul imunitar; prednisonul scade productia de anticorpi (in cazul bolilor autoimune, regleaza sistemul imunitar prin scaderea productiei de autoanticorpi)si este si un antiinflamator (reduce caldura, roseata, mancarimea etc);
efectele secundare nu sunt putine si de neglijat, dar ele depind foarte mult de doza si durata tratamentului

to be continued..

Mergi la inceput

Lara, pe vremea cand faceam FIV la PK, luam doza aia soc de prednison (medrol) de 16 mg timp de 4 zile. Stiam ca e buna pentru a nu fi respins embrionul de catre organism...de a slabi sistemul imunitar.
Ok....acum ce ar trebui sa fac ca sa primesc iar prednison. Adica trebuie sa am neaparat analizele astea imunologice facute, sa imi mai apara nu stiu ce bazaconii, ca sa demonstrez ca e ok sa iau prednison?
Eu nu tin neaparat sa-l iau si sunt constienta ca sunt si dezavantaje la el, dar ma gandesc ca e mai bine sa previn ceva, mai ales ca nu am testele alea facute.
Ceea ce nu inteleg e de ce nu mi-au dat, se ia in functie de varsta, de istoric....de ce unele fete au in schema si altele nu, cui se da si cui nu...

Mergi la inceput