Iepurasi mar-apr 2010 BV Asteropipan! Hai Lindal !

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Felicitari Alina si bine ai venit bebe Raffaella, sa cresti sanatoasa si norocoasa alaturi de surioara ta!

Si noi avem vesti bune, daca ne ajuta Dumnezeu la inceput de noiembrie o sa ii daruim lui Robin un fratior sau o surioara

Va urez tuturor sanatate si sa citim numai de bine despre iepurasi si familiile lor.

Ina mamica fericita de nazdravan Robin Sebastian 15/03/2010
asteptand un bb 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ina_3040
Si noi avem vesti bune, daca ne ajuta Dumnezeu la inceput de noiembrie o sa ii daruim lui Robin un fratior sau o surioara
asteptand un bb 14+

FELICITARI INAAAAAAA!!!!!!!
sarcina usoara si bebe sanatos, sper ca nu mai ai acelasi sef care te vrea la birou pana nasti...
Ce frumos, o sa faceti Cracin in 4!

te pup si toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

FELICITARI ASTEROPIPAN ! Recuperare rapida si mult laptic ptr Raffaella!

INA - ce veste minunata! stiu cat iti doreai! sarcina usoara!

Ricky saltaret ca de obicei, nu se mai satura de mers in parc chiar daca e obosit dupa gradi. e mereu cu bateriile la 100%.

Va pupic pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Citat:
citat din mesajul lui asteropipan

salutare!!!!
scriu rpede 2 cuvinte pana scoate pitica aerul la tati in brate..
in primul rand ,multumim mult pt felicitari si cuvintele frumoase

sa va spun de piticuta...e o minune de copil...bebe mai bun si cuminte ca ea nu mi-a mai fost dat sa vad...papa si doarme toata ziua..nu stim ce inseamna sa plangi...deocamdata...am nascut-o cu 2900gr si 50 cm..micuta si firava...am iesit din spital cu 2720gr..sper sa ne punem repede pe picioare acasa...bagam si san dar si supliment...
am avut 2 zile groaznice cu febra laptelui..azi sunt un pic mai bine, am si reusit sa ma mulg cum trebuie cu pompa...ca astea 2 zile m-am muls manual, pt ca imi facuse niste ragade la sani pitica de imi era groaza cand venea ora alaptatului...e micuta si nu prinde mereu tot sanul, plus ca in spital din cauza operatiei nu puteam sta corect cu ea la san....in fine..acumn incepem incet incet sa intram pe un fagas normal..

cu operatia de cezariana.....a fost cel mai mare cosmar al vietii mele..horror...daca as putea da timpul inapoi, nu m-as mai gandi la cezariana nici o secunda...

pana la urma mi-au facut anestezie generala pt ca anestezistul care trebuia sa il am a plecat urgent in dimi respectiva ,din cauza mamei sale care patise hard attack...asa ca am avut alt anestezist care cica nu ar fi bun la epidurala sau rahi si le-a fost teama dr si moasei sa il lase sa imi faca epi ,asa ca au decis pt generala...
asta ca asta..dar ce a fost mai rau,abia dupa a urmat...spre sfarsitul operatiei, a trecut anestezia si am simtit tot..TOT si nu puteam vorbi pt ca eram intubata,nici nu puteam deschide ochii pt ca inca putin anesteziata eram..insa am simtit cum trageau de burta mea cum ma coase..durere ,nene, de nu mai stiam pe ce lume sunt...si nu puteam schitza nici un gest...si ii auzeam cum vorbeau sii incercam sa misc macar piciorul sau ceva dar nu puteam..offff,bine ca a trecut....
apoi ,cand mi-au scos tubul nu puteam respira, a trebuit sa trag aer de vreo 5 ori pana am inceput sa tusesc si sa incep incet sa respir,mi-au [pus si masca si am fost ok dupa...

iar durerile de zilele astea au pus capac de tot..nu imi imainam vreodata ca o op de cezariana poate durea atat...si nu sunt gaina proasta ,plangacioasa din orice..dar doare taietura,burta...zici ca au pus tone pe burta mea si au sarit cu to cu ele...
la spital in ziua operatiei,si pana a 2 a zi dimi ,la 5 am, m-au tinut la pat cu sonda,asa ca nu am reusit sa ma ridic,apoi in dimi aceea am facut cativa pasi,si fiecare zi cate putin putin,,acum macar ma pot misca ,dar inca doare,..tin firele ..mai ales cand ma asez sau ma ridic..e jale..

as mai naste de 1000 de ori natural decat prin op cezariana...nu se compara durerea din timpul nasterii(1-2-3ore) cu zilele de recuperarea dupa op cezariana...imi amintesc ca la Asteropi,la 2 ore dupa nastere eram fresh..la 4 zile,cand am ajuns acasa ,eram ca inainte...acum sunt ca o baba cocosata care dimineata mai aveam putin si plangeam de durere:((...incerc sa nu i-au calmante dar azi dimi chiar nu mai puteam ...in spital doar in primele 2 zile mi-au bagat perfuzii cu calmante si electroliti si glucoza ,pt ca 2 zile nu mi-au dat nimic sa pap,doar 3 pahare de ceai...

hai ca nu vreau sa infricosez pe nimeni,..poate am fost eu un pic mai ghinionista si nici organismul nu ma ajuta sa imi revin repede..insa VA SFATUIESC SA INCERCATI SA NASTETI NATURAL...

nasteri usoare fetelor care urmeaza si bebei sanatosi..asta e cel mai important...

aaa si felicitari celor care au mai nascut

sunt cam pe dinafara acum cu ce s-a mai intamplat pe aici,dar sper sa reusesc sa citesc zilele astea...

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

http://www.flickr.com/photos/asteropipan/

ALINA 38+

AMR 2 zileeeee

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute

Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are.
Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Ina_3040 - felicitari si sarcina usoara !
Poate e cu codite !

Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

La multi ani tuturor acelora care poarta numele

Sfintilor Constantin si Elena !

In mod special pentru :

Mara Elena de sanzi
Elena Maria de mihaelagrosan

Sa fiti sanatosi si fericiti alaturi
de familiile voastre !

Atat sunt de mare !

Mergi la inceput

Cu scuzele de rigoare pentru intarziere urez pentru 17 mai

La multi ani Bluekidoo !
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi
de iepurasa si familia ta !

Atat sunt de mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Va multumesc mult fetelor, sunteti niste dragute!

Si eu sper la o fetita, desi daca e iara un nazdravan si partener de joaca pt Robin nu e rau pe 30 mai am iar ecograf si cred ca o sa ne spuna ce e. Eu tot cu feelingul de soacra mare sunt, Cristi crede ca e fetita, cum o vrea Dumnezeu, numai sanatos sa fie.

Am citit ce a povestit Alina, nasol tare cu cezariana, ii doresc sa se puna pe picioare cat mai repede si bebelusa sa pape bine si sa fie cuminte.

Mi-am dat jos din pod hainele de gravida, ce feeling placut , sa vad ce pot purta ca sunt tocmai pe invers ca si sezon...
in rest suntem bine, cu suzeta inca la ordinea zilei si cu facut caca la wc numai cand are maria sa chef . de vorbit am inceput sa vorbim dar deocamdata amestecat cu franceza. L-am inscris si la scoala (maternelle se numeste aici), incepe la 1 ianuarie.

va pup pe toate si multa sanatate voua si iepurasilor!

asteptand un bb 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Felicitari Alina! Bun venit pe lume Raffaella!

INA, felicitari pentru bb2!

R, mamica lui L si a M
I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

Multumim din suflet pt urari
pupici la toata lumea

cam greu cu scrisul si netul acum...inca incarcam sa intram incet incet ,in normal...dar,deee, e greu cu noptile nedormite, cu operatia asta pacatoasa....ahhh, ca daca as fi stiut ce ma asteapta dupa cezariana ,as fi dat bir cu fugiti de pe masa de operatie, asa dezbracata cum eram
inca nu mi-am revenit cum trebuie dar macar azi si ieri m-am putut misca ,dupa ce duminica a fost o zi de cosmar....la 7 dimi eram la spital cu niste dureri ingrozitoare...se pare ca in firele de dedesubt s-a prins un nerv si ma seca de durere la propriu cand puneam piciorul in pamant sau incercam sa ma ridic din pat:((

dar asta e..trecem noi si peste asta...piticele sa fie bine,iar mami sa se refaca repede sa le poate ingriji cum trebuie...deocamdata ma ajuta soacra cu Asteropi..

INA ma bucur tare tare pt voi,si mai ales pt Robin, o sa aiba companie cu cine se juca,etc...nu conteaza ce va fi bebe, sanatos sa fie si sa ai parte de o sarcina usoara..

fug acum ca isi cere dreptul piticotul mic....

pupici

Mergi la inceput