Iepurasi mar-apr 2010 BV Asteropipan! Hai Lindal !

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Acum, in ultima zi din aprilie, vin sa urez LA MULTI ANI peste cei 2 tuturor iepurasilor de la odisee, sa creasca mari si sanatosi, sa aiba vieti minunate si sa se bucure din plin de ele!

E incredibil cat de repede mi se pare ca au trecut acesti 2 ani, cu oboseala si framantarile inerente, dar 2 ani frumosi si amuzanti, interesanti si solicitanti. E incredibil cum puiii astia de om deja stiu ce vor, incep sa vorbeasca incet-incet, sa exprime ceea ce sunt, ca ultima cucerire a perioadei bebeusiei. Mi se pare un prag important varsta de 2 ani, deja sunt copiluti, nu mai sunt bebelusi: stiu sa mearga, sa se joace, sa vorbeasca, sunt deja independenti si isi arata personalitatea, ne lasa sa intrevedem adultii ce vor fi. Sper sa fie toti sanatosi, sa poata evolua frumos in oameni buni, care sa mai indrepte ce e injust pe lumea asta si sa astreze ce e frumos si pentru generatiile ce vor veni!
La multi ani, iepurasi!

Yaia, ce frumos ai definit varsta asta, sunt minunati copii nostri!!!!!

te pup si o primavara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Castelana, timp frumos si voua! Am lipsit atata timp de aici, ca nici nu mai stiu pe unde mai stati acum. Ati venit in Europa sau tot in Asia sunteti? Asta ca sa stiu ce anotimp e la voi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Castelana, timp frumos si voua! Am lipsit atata timp de aici, ca nici nu mai stiu pe unde mai stati acum. Ati venit in Europa sau tot in Asia sunteti? Asta ca sa stiu ce anotimp e la voi.

Merci!
Eu sunt inca la Sigapore, am fost in Europa(Brusseles si Roma) doar pentru ca a avut sotul meu treaba si apoi am profitat de am mai stat 2 sapt in plus. A coincis si cu sarbatorile de paste ( catolic si ortodox), ziua lui Castelan, asa am "impuscat" toti iepurii, bunicii s-au bucurat impreuna cu nepotul, noi ne-am mai racorit un pic.
Se pare totusi ca anul acesta vom spune "la revedere" Asiei, dar nu se stie niciodata...pana atunci ne mai bucuram de soare si frumos.
Ce mai face Alesia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

La multi ani Dianami !
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi
de copii + bebe din burtica si familia ta !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute

Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are.
Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Hello dupa muuulta vreme si de la noi!
Multumim tuturor pt urarile de La multi ani facute Elizei pe 8 martie cand a implinit 2 anisori!
Uram la randul nostru multa sanatate, bucurii si dezvoltare armonioasa in continuare iepurasilor care si-au serbat aniversarile!!
Nu am mai intrat de mult pe forum deoarece am fost ocupata cu 'emigrarea'. De un an sunt in Anglia, am dat multe examene ca sa pot profesa aici ce faceam si in Ro, si am facut tot felul de sacrificii printre care cel mai nasol a fost ca de 2 ori am lasat-o pe Eliza in Ro cu buni si cu tati si eu am stat in Anglia fara ei.
Acum suntem impreuna fericite aici, dar tati e in Ro :( il asteptam si pe el sa ni se alature.
Eliza e bine, are 2 ani si 2 luni acum, a inceput aici gradinita de 1 luna si deja are un vocabular de 30 cuvinte in engleza si stie sa raspunda la comenzi cum ar fi 'clap your hands'.
Romana vorbeste in propozitii de acum, cateodata ne si uimeste, dar totusi pronunta cuvintele stalcit, nu zice R sau pe L.
E inaltuta, si destul de supla, nu are 13kg.
In schimb de vreo 2-3 sapt a inceput sa ne faca niste crize de nervi cu tavaliri pe covor si dat din picioare brutal , din orice, dar mai ales din motive vestimentare. Daca nu ii pui pantofii sau pantalonii care ii vrea ea...tragedie! Incercam sa trecem peste asta.
Trebuie sa inchei aici ca e tarziu si maine lucrez foarte matinal.
Ma bucur mult ca am citit aici despre copilasi frumosi si destepti, felictari mamicilor pt evolutia lor frumoasa!
Felicit si mamicile care au al 2-lea bebe sau care asteapta acum noi bebelusi!
Va pup cu drag pe toate,
Corina

Mergi la inceput

Dragi mamici sa traiti sa infloriti!!!

azi, aici, e ziua mamei, sa fiti fericite cu puii vostri, sa va traiasca frumuseii si sa va bucurati de ei!!!

Baietelul meu m-a cadorisit cu u frumusel pachetel ( facut ieri cu tati in timp cat eram la coafor, ma trimisese tati) dar biletelul era superb:
" I LOVE HAW YOU'RE THE FIRST PERSON SEE IN THE MORNING AND THE LAST PERSON I SEE AT NIGHT...IF I COULD JUST SEE MORE OF YOU IN BETWEEN, IT WOULD BE PERFECT!!!!! HAPPY MOUTHER'S DAY!"

Acum tot repeta: muti ani mami, cadou, pupi tzutzi, cadou tzutzi!

Va pup si cat mai multe momente frumoase alaturi de cei dragi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

A nascut Asteropipan !

15 mai 2012, 38s+, 2900g, cezariana

Bine ai venit pe lume bebe Raffaella !

Sa fii sanatoasa, norocoasa si fericita !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute

Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are.
Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

cori ma bucur sa citesc despre voi! bafta multa in continuare!

castelana ce dulce cesar al tau! a citit silvana cica mami mami nu se scrie haw se scrie how, lasa mama baiatul, ca e mai micut ca tine:))

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dayanara
castelana ce dulce cesar al tau! a citit silvana cica mami mami nu se scrie haw se scrie how, lasa mama baiatul, ca e mai micut ca tine:))

merci! ei Silvana se vede ca e mai mare...stie mai bine!
...m-ai inveselit, ca de fiecare data!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sensibila
A nascut Asteropipan !
15 mai 2012, 38s+, 2900g, cezariana
[purple]Bine ai venit pe lume bebe Raffaella !

Felicitari Astero!!!! refacere usoara si laptic!!!!!

Bun venit pe lume Raffaella! sa fii sanatoasa si binecuvantata!

Toate cele bune !

Mergi la inceput