Hai izish! (72)
Raspunsuri - Pagina 8
tebligia spune:
neatza si de la noi
o caea cu lapte si caramel????
noi suntem bine ieri am terminat antibioticul , bebe Andrei se simte ff bine si nici nu-l mai doare burtik asa tare din cauza k nu mai luam antibioticul...acum sa vedem cum stam cu colicii naturali..
Ileana si noi ne plimbam cu el in brate dar noatea ma lasa sa dorm si se trezeste din 3 in 3 ore pt papa
Eu nu mai alaptez de la 3 sapt pt k nu am avut laptic cu toate stimularile de lactatie si cu dieta si nimic bebe infometat asa k am trecut pe LP si suntem ff bine ...
sustin fetele care alapteaza si imi pare bine k am putut sa-i dau macar 3 sapt piept
noi iesim afara cam 1 oara si jumate si dormim ff bine afara
va pupam si va dorim multa rabdare si energie
CristinaGoji spune:
Saru'mana de ceai, Alice!
Alina, Georgia- eu pot sa va spun de Daria, nu e aceeasi situatie, ca ea manca LP. Pe la 2-3 luni ea avea doar 4 mese/zi la care bea 210 - 230 ml. Ea si-a facut singura programul asta, noaptea n-a mai mancat de la 5 saptamani. Teoretic manca bine, cum scria pe cutia de LP ca ar trebui sa manance, dar lua foarte putin in greutate. Nu mai stiu cat avea in fiecare luna, dar la 1 an ea cantarea fix 8 kg, nascuta cu 3,600 kg, deci putin peste dublul greutatii de la nastere. Si arata f. bine, in niciun caz subnutrita. Asa e metabolismul ei.
Mihaela - o imbratisare calda si de la mine! Cum bine zicea si Beatrix - asteaptam sa creasca mai repede, dar in acelasi timp am opri timpul in loc. Oboseala e prea mare si ne face mai slabe in fata unor situatii, la care poate in mod normal am fi reusit sa le facem fata.
La multe luni Alexandru! Matza cum mai sunteti?
Si Mihaita are colici, seara de seara, dar aseara a fost rau de tot, a pans asa cum plangea odata, la inceput. Bine ca a durat doar o ora, dar a plans continuu, imposibil de consoat si de o asa intensitate, de parca il taia cineva. Nici eu nu-i mai dau demult nimic pentru colici, din aceleasi considerente ca si restul fetelor.
Anahadasa si eu am remuscari pentru ca nu reusesc sa fiu prezenta pentru cei mari, ma consolez ca macar in timpul asta fac ceva util, am grija de fratiorul lor si ei vad asta si poate o sa preia subconstient modelul cu propriii lor copii si ma bucur ca totusi sunt doi, se iau cu joaca, pe cand daca era doar unul, i-ar fi fost mai greu.
georgia_c spune:
cristina , cred ca a fost ceva in aer ca si a mea a plans aseara de numa;la voi nu merge suzi ?
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca
CristinaGoji spune:
Cu suzi e cand cum, este cand il linisteste, alte dati nu o vrea, sunt momente cand chiar ii provoaca greata.
mar_ysa_28 spune:
Neata'
Sarutmana de ceiut si cafeluta! Bine ca mi-ati adus aminte ca tocmai uitasem unul la infuzat
In discutia cu alaptatul nu ma mai bag ca nici nu mi-am imaginat sa am asa un copil cuminte si mancacios/ Leyre care, apropo Cristina, la 1 an avea 7.800 g
Vreau sa zic altceva...va aud pe toate ca ganguresc copii si zambesc, asta mica nu face nimic...mai scoate ea niste sunete dar asa cand se intinde iar de zambit...cateva grimase in somn dar mai rare decat la inceput..eu sper ca e fericita!
Hai acum cine imi da si mie putin curaj...eu ma gandesc ca merg luni la controlul de 6 sapt si deabia ma asteapta al meu cu ok pt , parca a luat-o razna, nu ma pride 2 min in dormitor ca ma si tachineaza...vrea si el...dar mie imi e mai teama ca prima data
La controlul asta va vad dr si pe masa sau doar cicatricea (cezariana)?
Aseara a plans Kariss prima data cu titi in gura si clar o durea burtica dar stiti ce cred eu...ca ieri nu mi-am baut ceaiul...prima data de atatea sapt si s-a vazut...acum am o cana mare, va tin la curent daca asta era problema.
Mihaela scumpa...dd prin ce experienta ai trecut...poti sa ne povestesti mai pe larg...
Eu va compatimesc dar nu stiu cum sa zic ca eu chiar ma organizez bine...si fac si dus si baita cu spumita...chiar ma ajuta si sotul ca e acasa tot timpul...sigur daca ar fi plecat ar fi si mai usor ca asa am grija a 3 copii!
Va pupacesc si va doresc o zi frumoasa!
aerlilian spune:
Fetelor, n-ati vazut asa ceva...copilul asta nu plange foarte mult noaptea, in schimb scoate sunetele acelea imposibile si se foieste intr-una...m-a tinut treaza de la 01 la 04.30. Si ma omoara regurgitatul asta...A inceput sa faca figuri la tzitzi de cand a descoperit bibe, iar eu ma indop de ceaiuri si galafor...Plus ca are o problema aproape fizica cu sanul drept...nu-i place si pace. M-am muls si vad ca a curs foarte bine, habar nu am de ce nu il ia...dar nu am scos decat 20 ml de la un san...
Alice_Elena spune:
Denisa, pe mine m-a vazut si la masa. Te inteleg cu frica. Si al meu astepta momentul cu mare nerabdare.Dar a fost bineee
Ileana, radu facea fite cand era sanul prea plin. Asa ca intai mmulgeam putin si apoi il accepta.
tebligia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mar_ysa_28 Neata' Sarutmana de ceiut si cafeluta! Bine ca mi-ati adus aminte ca tocmai uitasem unul la infuzat In discutia cu alaptatul nu ma mai bag ca nici nu mi-am imaginat sa am asa un copil cuminte si mancacios/ Leyre care, apropo Cristina, la 1 an avea 7.800 g Vreau sa zic altceva...va aud pe toate ca ganguresc copii si zambesc, asta mica nu face nimic...mai scoate ea niste sunete dar asa cand se intinde iar de zambit...cateva grimase in somn dar mai rare decat la inceput..eu sper ca e fericita! Hai acum cine imi da si mie putin curaj...eu ma gandesc ca merg luni la controlul de 6 sapt si deabia ma asteapta al meu cu ok pt , parca a luat-o razna, nu ma pride 2 min in dormitor ca ma si tachineaza...vrea si el...dar mie imi e mai teama ca prima data La controlul asta va vad dr si pe masa sau doar cicatricea (cezariana)? Aseara a plans Kariss prima data cu titi in gura si clar o durea burtica dar stiti ce cred eu...ca ieri nu mi-am baut ceaiul...prima data de atatea sapt si s-a vazut...acum am o cana mare, va tin la curent daca asta era problema. Mihaela scumpa...dd prin ce experienta ai trecut...poti sa ne povestesti mai pe larg... Eu va compatimesc dar nu stiu cum sa zic ca eu chiar ma organizez bine...si fac si dus si baita cu spumita...chiar ma ajuta si sotul ca e acasa tot timpul...sigur daca ar fi plecat ar fi si mai usor ca asa am grija a 3 copii! Va pupacesc si va doresc o zi frumoasa! Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08 & Kariss Yasmin 30.01.12 **************************************************** www.facebook.com/media/set/?set=a.366611243366596.98470.100000531695793&type=3" target="_blank">Inainte si in timpul lui Kariss! **************************************** |
la controlul de 6 sapt dr s-a uitat la cicatrice simi-a facut si consult ginecologic cu fiarele alea dar si cu degetele m-a si durut i-am zis sa umble mai delicat k nu a mai intrat nimic acolo de aproape 1 an si ma doare... apoi mi-a facut si o echografie pt k eu ink sangerez..cam asta a fost controlul meu de 6 sapt
tebligia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aerlilian Fetelor, n-ati vazut asa ceva...copilul asta nu plange foarte mult noaptea, in schimb scoate sunetele acelea imposibile si se foieste intr-una...m-a tinut treaza de la 01 la 04.30. Si ma omoara regurgitatul asta...A inceput sa faca figuri la tzitzi de cand a descoperit bibe, iar eu ma indop de ceaiuri si galafor...Plus ca are o problema aproape fizica cu sanul drept...nu-i place si pace. M-am muls si vad ca a curs foarte bine, habar nu am de ce nu il ia...dar nu am scos decat 20 ml de la un san... Mamica lui Tudor http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community |
ileana sa nu fie pozitia gresita la sanul drept eu asa pATEAM CU SANUL STANG (eu fiind stangace) il pozitionam mai bine pe dreapta k sa folosesc mana stanga