Hai izish! (72)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Ana, pe cuvant daca imi dau seama cum faci fata...imi este mie greu sa ajung la dus seara, dar tie...dimineata cateodata il las sa planga doar ca sa ma spal pe fata si pe dinti pt ca mi se pare urat sa alaptez altfel...Sanatate si putere sa-ti dea Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Fetele, eu as vrea sa ii dau LP, dar NU VREA BIBERONUL!!! Sub nici o forma. Azi-noapte nu am dormit DELOC...ma gandeam la tot felul de prostii..din cauza ca nu prea mananca
De aseara i-am tot facut proba suptului, la fiecare masa, sa vad cat papa in 24 h. De aseara dela 19.30 pana azi la 17 a avut 8 mese, din 3 in 3 ore fix (culmea e ca azi asa a cerut el..), dintre care 7 mese a 50 ml si masa de la 11.30 de 100 ml. deci 450 ml.. Mai fetelor, dar suge cei 50 ml in 2-max 3 minute, dintr-un san. Si gata. Nu mai vrea deloc.. Dupa masa de la 11.30 am mers afara o ora, intre mese a tot dormit, a mai ras putin, si a facut kk in timp ce manca la 14.30.
Concluzia mea astazi (dupa o noapte de fel de fel ganduri..) este ca Filip este mai moale asa, ca fel de a fi, manacnca exact cat ii trebuie si incerc sa il las asa. Mai ales ca mai aud si cazuri asemanatoare.
Ca si greutate, a luat 450 g in 3 sapt.. Dr la care am mers ieri a zis ca ar vrea sa ia in sapt asta minim 300 g..

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui aerlilian

Ana, pe cuvant daca imi dau seama cum faci fata...imi este mie greu sa ajung la dus seara, dar tie...dimineata cateodata il las sa planga doar ca sa ma spal pe fata si pe dinti pt ca mi se pare urat sa alaptez altfel...Sanatate si putere sa-ti dea Dumnezeu!

Mamica lui Tudor
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

Ileana, exista zile cand reusesc sa ma spal pe fata si sa-mi schimb pijamaua doar pe la amiaza, sau cand suna cineva la usa! Cel mai mult regret ca nu mai reusesc sa ma ocup de cei mari prea mult, parca trece timpul pe langa mine si ma trezesc seara ca abia am schimbat cateva cuvinte cu ei... Si curatenia in casa... n-am mai lustruit baia de cateva luni, fac doar asa superficial, in 15 min. Mi-e dor de-o curatenie generala, de-o baie de jum de ora, de un film, de o plimbare cu Sara prin magazine... Dar ma consolez cu gandul ca greul asta va tine vreo 2 ani, apoi, cand vor creste si vor merge la casele lor, imi va fi dor sa legan, sa alaptez, sa plang cu ei, asa ca incerc sa ma bucur de fiecare zi, dar butoiul depresiei imi face adesea cu ochiul...
Multumesc pt incurajare!

Poze noi la semnatura!

https://picasaweb.google.com/105300499019911509059/NataliaSiMatei?authkey=Gv1sRgCKDAo6bF4rDr5gE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

alina eu zic sa lasi bebicul in pace asa e el ce mai vrei daca iti doarme bine intre mese?e clar ca e satulsi sa sti ca oricum incep sa ia mai putin si almeu a luat mai putin luna asta.

Bine nu se compara ca al meu a luat 1100 g fata de prima luna cand a luat 1440 de grame dar in prima luna manca binea si ziua si noaptea acum insa iua cel mai mult mananca 130 -150 maxim la o masa iar la celelate 60-70-90 pentru ca incepe si tipa din cauza durerilor de burta si nu ii mai trebuie tata dar daca i-as da biberonul l-ar linge.

Eu il las ziua sa pape cat poate fie ca-i 60 sie ca 130 [pentru ca noaptea papa bine de tot din ambii sani si apropo de odihna mie mi se umplu sani doar daca dorm asa ca noaptea sunt beton iar ziua sunt sosete insa cand doarme o jmate de ora dorm si eu imediatr cu el ,nici la toaleta nu merg profit de fiecare munut de somn .

Uneori nu am timp sa beau o gura de apa sau sa manac pana la ora 15 dar daca dorm 20d min langa bebic sunt sanii beton,aaaa si mady vezi ca mai sunt bune si dusurile fierbinti pe sani si poti lua un galafor pe zi ,eu daca iau o capsula azi pai am sanii bocna 3 zile fara sa beau prea multa apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

aoleuuu am scris groaznic dar nici nu am timp de editat ca a adormit bebicul si ma bag si eu repede sa se umple sanii

Mergi la inceput

Mady, ma regasesc TOTAL in trairile tale. Si aici ma refer la primul copil, la Sara. Ca acum am alte probleme.. Nu pot sa iti dau vreun sfat, cum sa faci sa iti organizezi mai bine timpul, pt ca nici eu nu am reusit cu sara... Dar iti trimit si o mare imbratisare

De doua nopti l-am culcat pe Filip in patutul lui, ca pana acum dormeam cu el langa mine, in patul nostru. Si e ff linistit. Dupa ce ii dau sa pape, dupa ce ragaie, cand vad ca il ia somnul il pun in patut. ii dau drumul caruselului cu muzica de nani, el se uita mirat la el si la jucaria atasata la patut, isi recunoaste "locul de nani" si in cateva minute adoarme. Dar dupa cca 10 minute se trezeste si atunci dau drumul feonului. In 2-3 minute e adormit la loc. Stiu ca la Sara foloseam aspiratorul, ca ii placea mai mult zgomotul lui.
Si la pranz tot in patutul lui il culc, in rest in carucior, ca stam mai mult la parter si mi-ar fi greu sa tot urc/cobir scarile..

De atatea griji, stres si nesomn, Doru a clacat azi.. Il doare rau burta, capul, tot corpul si nu poate sa manance nimic.. Asta ne trebuia

Sanatate mamicilor si copilasilor bolnaviori!

Altesa, tocmai, imi fac griji ca doarme prea mult.. Nu prea e activ, dar cand e treaz e vesel, nu prea plange si rade la jucarii, la mine, la perdelele din camera Sarei.
Am zis sa incerc sa ii fac un program mai alert, adik sa ii fac masaj mai des, sa il scot de 2 ori/zi afara (mai ales ca avem curte), sa ii fac baie in cada mare, sa se mai agite..Poate asa ii stimulez mai mult pofta de laptic.

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Ana, Ileana, eu am norocul sa o am ziua pe Maria, bona Sarei si le mai rog pe amandoua sa stea cu Filip cat imi fac eu dus sau fac curat/mancare/calc rufe..
Mai greu e dupa ora 15, cand raman singura cu copiii, pana vine Doru, pe la 18-19. Dar si asa, sunt multumita ca Sara e ff intelegatoare,cuminte si de mare ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Citat:
citat din mesajul lui CristinaGoji

In CIC se intra dupa cel putin 42 zile de la nastere, cel mult 126 zile de cand ai intrat in prenatal. Trebuie cerere catre angajator, dupa ce e semnata si cu stampila angajatorului, faci copie si o anexezi la dosarul pt indmnizatie, pe care o sa-l depui la primarie.

Mami de Mihai (08.01.2012)Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
Mihai

Blog

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Multumesc de raspuns Cristina !

ANE-MARIA mamica fericita de Bianca Maria ( 08.02.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

multumescfetelor pentru cuvinte...azi am fost la serv sa-mi duc concediul medical pe februarie, apoi la facultate la master sa rezolv o problma cu o cerere..apoi sa au ceva de 8 martie mamei si uneia dintre soacre..si a stat mama sotului cu bebelusa..mi se facuse dor de ea...am sunat-o pe soacra=mea de 4 ori in 3 ore...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Citat:
citat din mesajul lui danezza

Off si pitica mea e in apogeul colicilor :(
aseara si azi strangea piciorusele, plangea si se ghemuia la fiecare partz. Dupa ce iesea .. se linistea .. in cateva min o lua de la capat.
Dimineata i-am bagat n sfert de supozitor cu glicerina. A facut kk imediat si s-a mai eliberat si cu gazele. azi cred ca merg cu ea la dr sa fim siguri ca e de la colici. nu stiu ce ar putea sa fie altceva ca de mancat mananca .. cand nu o doare burtica e zambareatza toata.
Va pup, numai bine!

Mami de Eva Nicole - 01.02.2012

MTHFR C677 Homozigot

Danezza de la colici este, si cu pitica mea la fel patesc, aceleasi faze.

ANE-MARIA mamica fericita de Bianca Maria ( 08.02.2012)

Mergi la inceput