Strengari 42 - Hai Strumfy, Magddalena, Happylica!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lady_X spune:

Citat:
citat din mesajul lui happylica

dara, bine ca ai rezolvat.. nu te supara ca ai stat mult. asta e 'mersul lucrurilor' in ro.
bine ca ai si insulina.. si acum astepti rezultatele. 19 acus vine.
poate reusesti sa te odihnesti azi..
a nascut fata aia la 15 ani? of...
mai are cineva prb cu tiroida? pe mine m-a capiat in ultimile luni. am un nod in gat.. si ma doare ca naiba.. abia respir. asa m-am saturat..

AMR 2 zile

varsta bebelusei Alexia

happy, eu am probleme cu tiroida. dar senzatia de nod in gat am avut-o doar cand doza nu era oki.. Ce ma enerveaza e ca trebuie cezariana din cauza tiroidei.

nu prea apuc sa tin pasul cu voi, citesc asa din urma, cand apuc. Astept sa ma mut la casa mea, dar tre sa vina gazul. Si tot astept, si tot trebe nus ce hartii, si iaca asa ajung la termen si stau pe la altii, nu in casa mea. In paralel, mai aranjez una alta, mai astept o mobila, mai cos o perdea, mai cumpar una alta.. Ieri au facut lucrare pt extindere la gaz, si azi am aflat ca cel putin o sapt mai asteptam dupa aprobari. iar medicul mi-a spus ca in vreo 3 sapt probabil evacuam bebelul. azi sunt si eu in butoi putin..

Multe felicitari proaspetelor mamici. Asa ma bucur cand aud vesti dinastea, ma emotionez si ma trec fiori cand ma gandesc ca mai cateva sapt si o sa imi tin si eu puisorul in brate.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Dara, bine ai revenit cu vesti bune despre voi doua!
Pacat ca ai avut asa de mult de asteptat...si ca nu-i place la bebe deloc daca stai pe spate ..dar bine ca ati rezolvat totul. Sper sa fie bune si rezultatele la analize!

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Dorinutza: da, am pus cercelusii in spital. E haioasa ca ii sunt mari deocamdata E ok la baita, nu am emotii ca sunt fortata sa ma grabesc, e o fomista si pana nu ajunge sa pape se agita maxim
Strumfy: cum mai esti cu moralul?
Dara: tin pumnii sa stea Miruna cuminte in burtica cel putin cat a stat Biancuta, dar si mai bine inca cateva zile in plus

Am facut rost de cantar Aseara aveam 2430 grame, deci am pus 150 in o sapt de cand am iesit din spital. Stiu ca normal e 200-250 pe sapt dar eu ma bucur de oricat, abia astept sa ma vad cu ea la 3 kg sa scap de un stres. Unul din cele 2 vaccinuri obligatorii la nastere nu i s-a facut in maternitate ca inca nu avea greutatea necesara pt a-l suporta, asa ca trebuie sa merg cu ea din nou curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Ne-am intors si noi de la eco, totul este bine si deja are aproape 2500 gr. Nici de data asta nu a vrut sa stabilim cezariana pentru ca nu este o sarcina cu risc de nastere prematura si el stabileste operatia doar la 37 de sapt. Asa ca peste 3 sapt chiar ca aflu si eu. La mine strengarita este intoarsa de mult cu capul in jos si asa a ramas, pacat ca la cine trebuie sa fie asa nu este, sau se pune transversal si nu pot naste natural.
Inca mi se pare departe data nasterii sunt asa de linistita de zici ca mai am cateva luni pana la momentul mult asteptat.
Daca ma credeti nu am nimic pregatit, nici macar lenjerie de pat nu am luat, nu mai zic de biberon suzeta, creme, alcool pt buric sau alte accesorii din ce spuneti voi. De bagaj de spital nici nu mai vorbesc.
Am spalat toate hainutele si nu mai aveam rabdare sa se usuce sa le pot calca. Asa bine m-am simtit si cu atata drag le-am calcat.

Cristina 34+ Karina, fetita noastra draga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Mesaj de la MEG:

S-a nascut ANA! 3810g, 52cm, apgar 10. Suntem bine, eu la postoperator pana diseara.

Bine ai venit, Ana!!! O viata minunata sa te astepte!!
Recuperare rapida, Meg!

cu Gaza... >> AMR 4 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Felicitari MEG! recuperare usoara, sa te simti bine si sa poti sa te bucuri din plin de micuta minune!
Ana, bun venit pe lume! ...ce fetita mare are mami!

Cristina, ma bucur ca sunteti bine!

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

N-am avut conexiune cateva ore si am stat ca pe tepi.
Bine ai venit ANA! Felictari si recuperare rapida Meg!!!

Abia astept sa vad si eu ce salta Meg in burtica...vrem poze!

Acum scoatem motate pentru Happy

Dara bine ca ai scapat de holuri si asteptari, banuiesc ca esti putin mai linistita acum.

Cristina spor la treaba! Pt bagaj ajuta tare lista din docs.

Danaela felicitari pt vestile bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Felicitari Meg!!! Ce fetita mare ai avut in burticaaa! Sa fiti sanatoase amandoua!

Irina, 34+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Felicitatri, Meg! Bine ai venit, Ana!

Miha, wrap/ul elastic este mai usor de folosit -parerea mea - pentru ca nu trebuie sa/l dezlegi cand il scoti pe bebe si sa/l legi inapoi cand il pui pe bebe la loc. Eu imi iau elastic pentru ca voi sta mult pe afara si trebuie sa fiu cu ochii si pe Finn. Iar de la 5 luni folosesc mei tai si ergo. Frumos wrap/ul. Sa/l folositi cu placere.

Finn Constantine 15.10.2009 si 33+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Bine ai venit pe lume ANA! Felicitari Meg! Refacere usoara si crestere ca din apa!

Mergi la inceput