Strengari 42 - Hai Strumfy, Magddalena, Happylica!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Supermami, noi am luat asa http://www.mastershop.ro/balansoar_portabil_fisher_price_deluxe_take_along_swing_lumini_sunete_si_vibratii_c5858.html .. insa la reducere, am dat 300 ron pe el (din carrefour).

Danaela, bravo pt vestile bune!

Meg!!!

cu Gaza... >> AMR 4 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

E foarte fain, Dana si l-ati luat la un pret bun. Sa-l folositi cu placere!
Danaela, ce maricel ai tu in burtica! felicitari pentru vestile bune!
Mai poti cu serviciul? mai ales ca a fost iarna asta asa de grea, cum te-ai descurcat?

Miha, mamica fericita de Rares si 35+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Meg sper ca totul decurge bine ... asteptam cu nerabdare vesti despre voi!
pana atunci...

Lelu, FELICITARI !!! esti mamica!
Bun venit pe lume fetita scumpa!
Pacat ca n-a rezistat mai mult bebelusa in burtica si s-a nascut asa de micuta (si are de stat asa de mult in spital) ... dar important e ca sunteti bine; o sa recupereze ea si sper sa puteti pleca acasa cat de curand!

Stumfy, imi pare rau sa rasturnarea asta de situatie ...sunt tare zglobii copilasii astia; nu prea realizeaza ei ce au de facut si-n loc sa stea cuminti in poztia care trebuie ii prinde acuma spre termen zbenguiala si intorsul...
Dar important e ca sunteti bine ... poate se intoarce bebe la loc (eventual vezi si materialul postat de Monna acum cateva zile despre pozitii care il ajuta pe bebe sa se intoarca); si daca nu... chiar daca ajungeti la cezariana, ai incredere ca totul va fi bine!

Mada, hai ca nu e asa de rau...sunt convinsa ca esti nerabdatoare, dar cu putina rabdare va fi ok; de-abia ai depasit termenul cu o zi... sunt bebe care asteapta pana la 42 de saptamani (sau si mai mult...dar mai nou nu-i mai lasa nimeni sa stea prea mult in burtica); oricum e vorba doar de cateva zile!
Cu tensiunea e posibil sa fie mare si pe baza de stres /nerabdare/suparare ... incearca sa te relaxezi!
(stiu ca e greu...mie la d-soara imi spunea dr. ca nu prind sfarsitul lunii ianuarie, ca e bebe mare, ca sigur se va naste mai devreme ...si pana in 14 februarie n-a fost prea simplu sa ma conving sa am rabdare, mai ales ca erau deja aproape 42 de saptamani dar... cat timp totul e ok si cu bebe si cu mami chiar nu-i nici o problema!)
Probabil e tare bine la mami in burtica, si daca bebe vrea sa mai stea un pic, las-o sa se bucure de perioada asta! nu va mai avea niciodata ocazia sa repete experienta!

Se pare ca maine o sa aiba multe fete vesti de la dr. /echo etc. ... multa bafta si sa fie totul ok!

danaela, felicitari pentru vesti bune! sa teraca repede si usor timpul pana intri in prenatal!

Despre noi... mai nimic nou ... mai 8 zile pana la urmatoarea intalnire cu dr.
Intr-un fel nu mai am rabdare, pe de alta parte mai negociez cu bebelina sa mai stea cuminte mai vreo 3 saptamani...si-apoi poate sa vina cand vrea.
Si acum imi spune dr. ca cel mai probabil voi naste inainte de termen ...numai ca avand deja experienta primei nasteri (si alti piticuti pe creier) am eu asa un presentiment ca o sa trecem cu gratie de termen si de data asta. Sunt chiar curioasa cum va fi.

Problema e ca nu prea mai reusesc sa dorm...ma trezesc uneori si de 10 ori intr-o noapte si cu greu adorm la loc ...ma gandesc ca oricat de des va vrea bebelina sa pape noaptea, sanse mari sa pot dormi mai bine dupa ce se naste comparativ cu acum. Asa ca sunt un pic mai zombie...dar in rest totul pare sa fie ok

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

miha, bv pt cadou.
danaela, felicitari pt vestile bune la eco.
dia, cu asta ma consolez si eu.. ca macar o sa dorm 3h legate cand vine bebelusa. acum si din ora in ora ma trezesc. azi noapte pe la 2 faceam dus.. si de nervi.. imi venea sa trezesc sotu' sa stea cu mine
meg, hai cu vestile!!!
monna, azi mergeti acasa?

AMR 2 zile

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Dupa vreo 5 ore de umblat/stat prin spital am reusit s-ajung acasa si cu analize recoltate - culturi si sange (gata abia pe 19) si cu eco si cu insulina. Bebica e iar in grafic, doctora era fericita ca nu mai are avans, ci e la 58% (50% fiind percentila standard cum ar veni, media) - 2577 g (+/- 376 g) si cred ca sunt bunicele arterele (minus una, care nu stiu cum e, ca mi s-a facut rau - incepusem sa respir sacadat, cu greu, ma lua cu lesin cu burtocul in sus si mi-a zis dupa cum m-au vazut ca e sindrom de vena cava, exact treaba aia ca-ti opreste burtocul circulatia daca stai cu el in sus). Mi-a zis inspre 36 de saptamani s-o sun sa ma cheme la un NST seara cand e de garda, sa nu mai stau cu orele. Si pe 21 iar eco.
Am mai intrebat de dureri, daca nasc si mi-a zis ca nu se vede asa ceva anume la eco, cica ma apasa bebe cu capul nu stiu cum rau.
Oricum saracii doctori, ba nu ieseau din raportul de garda, ii tinea nu stiu cine si cum scapau, veneau repede sa mai faca o eco la cate-o graviduta, pe rand, ca si-asa n-au decat un aparat, ba fugeau la nasteri, ba iar veneau fuga la eco. Zapaceala mare.

Era o tipa in travaliu care nush de ce astepta la eco, ca nu astepta bine, era fix in 40 de saptamani, alta tipa mama unei fete de 15 ani care a nascut si am auzit ca putem duce hainute de care nu ne mai trebuie la asistente acolo, ca le dau la mamicile care n-au niciun leu, cica nici sa scoata bebe din spital nu aveau, si acu' o sa tin minte sa duc hainute la spital, deja le dadusera tot ce aveau pe-acolo, dadui si eu 30 lei.

Sunt fericita ca data viitoare nu mai trebuie sa fiu dimineata in omorul ala.

Si eu stiu ca pt bebe mai mare trebuie wrap neelastic, dar atunci o sa folosesc manduca, iar pt bebe mic, wrap elastic.

34+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

dara, bine ca ai rezolvat.. nu te supara ca ai stat mult. asta e 'mersul lucrurilor' in ro.
bine ca ai si insulina.. si acum astepti rezultatele. 19 acus vine.
poate reusesti sa te odihnesti azi..
a nascut fata aia la 15 ani? of...
mai are cineva prb cu tiroida? pe mine m-a capiat in ultimile luni. am un nod in gat.. si ma doare ca naiba.. abia respir. asa m-am saturat..

AMR 2 zile

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Merci, Happy, e greut la spital, sper sa trec de 37 sa ajung la privat, ca nu mai stiam de capul meu pe-aici. Cu tiroida n-am, am prietena care a avut ca tine si a monitorizat toata sarcina tiroida, poate-si revine dupa nastere la tine?
Mai ai un picut :)

De maine iti scoate majorete :)

34+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Felicitari lelu! Ai sa vezi ca o sa recupereze repede!

Dara, mi-ai dat o idee cu manduca, sa o cumpere colegii de serviciu ai sotului, ca si-asa nu stiam ce sa le dau. Dar ia zi-mi, merge si la mine si la sot,dc e diferenta destul de mare de gabarit si inaltime?

Azi am spalat si eu hainute....mi- a luat o gramada de timp sa le intind, ce m-asteapta la calcat . Am spalat si de-ale lui andrei, de cand era bebe, si nu-mi venea sa cred ca l-am imbracat in ceva atat de mic candva

Irina, 34+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Dara, vesti bune, bravo! Hai ca 3 sapt trec repede si acu' implinesti 37

MEG

cu Gaza... >> AMR 4 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaela23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui SuperMami_1

Danaela, ce maricel ai tu in burtica! felicitari pentru vestile bune!
Mai poti cu serviciul? mai ales ca a fost iarna asta asa de grea, cum te-ai descurcat?

Trebuie sa pot... Oricum sunt la 6 ore dar e din ce in ce mai greu si lenea a inceput sa apara...am vazut ca multe fete se plang...deci cred ca e "normal"...
Cand a fost vreme rea am lucrat de acasa, noroc mare pe noi ca lucram in IT si se poate...

32+ Tudor - Andrei

Mergi la inceput