Strengari 42 - Hai Strumfy, Magddalena, Happylica!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

bine ai venit Ana! recuperare rapida meg!!!!
o pt mami si un pt Ana

tala, stai.. mai e multttt pana vineri
bebelusa mai primise un mic cadou de la cineva de la sv de la tati.. si le-am calcat acum. am pus totul in ordine.. nu mai am nimic de facut. am calcat haine de bebe si haine de tati de bebe si atat. acum doar sa nasc

AMR 2 zile

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Happy 3 motate acolo nu strica .
Eu deja imi doresc sa nu mai primesc hainute (sau ce trebuie spalat) pt ca trebuie sa-mi storc creierii cu ce le mai pun sa fac o tura de masina (acum am spalat si plusurile de bebe, desi clar o sa mai treaca ceva timp pana le punem in folosinta).
Iar mi-e somn de mor, cred ca ma bag la nani

Mergi la inceput

numai io sunt varza cu somnul.
tala, da.. te inteleg cu primitul. am primit treptat. si cand am avut 1-2.. am pus-o pe soacra-mea la spalat de mana
daca aveam rabdare.. strangeam de o masina. dar asa.. las k e bine k are cine. acum chiar nu mai am nimic de facut
ronina, felicitari pt ca ati luat in greutate. se face mare acusica pitica
eu nu inteleg cum ti se pare tie ca seamana cu tati.. ca io te vad pe tine in miniatura cand ma uit la ea

AMR 2 zile

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Bine ai venit Ana!!! Recuperare usoara Meg!!!

Mami fericita de Strumfita si 40+ cu Motzata
AMR < 8 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Ieeeee Bravo Meg, Bine ai venit, Ana! ma bucur ca sunteti bine! asa sa ramaneti in continuare. Recuperare rapida!

Lelu, uau, prin cate treceai tu muteste cred ca ti-a fost tare greu, sper ca de acum sunteti doar spre bine. Sa va traiasca micuta, sa fie sanatoasa si sa ia repejor in greutate.

Mada, hai fii optimista, daca bb e ok, trebuie sa fie bine.

Dara, ma bucur ca a fost cu folos asteptarea la spital. Cred ca esti cu mult mai linistita acum.
Ti-au venit camasutele de noapte? sunt ok, merg folosite si de la 3 luni? unde mai exact se pot da hainute la spital? sau le las acolo si fug :)

Ronina, hai ca va rotunjiti frumos!

JD, tu reuseai sa re-folosesti wrapul daca nu desfaceai nodul? eu am incercat o singura data, si m-am incurcat in el. Imi iesea mult mai bine si mai repede luat de la zero.

Am fost si eu la un eco scurt. Deocamdata-s din lac in putz, bb sta transversal. Deci mai am de stat mult cu genunchii pe pat si capul in podea. exista o parte buna(da una singura), nestand infipt in jos, nu ma mai preseaza pe col, deci pot merge decent, fara sa ma ratzoiesc prea mult.
Speranta moare ultima.

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Iustin : dpn 21 Apr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

Bine ai venit Ana! Felicitari Meg!

Ronina, e bine ca e papacioasa bebelina, imediat ajungeti la 3kg si peste

Am incercat sa dorm si eu azi la pranz cu Stef, doar ca el nu a avut chef de nani asa ca nu am avut nici eu incotro....acu ne jucam....si creca ne luam somn la 9

Dorina, mami de Stefan (14 mai 2008) si 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Felicitari,Meg! Bun venit Ana! Recuperare usoara si mult laptic!
JD, si eu cred ca m-as fi descurcat mai usor cu unul elastic...dar deh...sa nu-i stric sotului surpriza...lasa ca daca vad ca nu ma descurc prea bine cu asta, tot iau unul elastic...ca si asa el e la servici si nu stie cu ce wrap port eu puiul
Happy, ce putin mai ai... o si pt tine si Alexia...ca maine si poimaine se inmultesc majoretele
Kovaks, felicitari pentru vestile bune!

Miha, mamica fericita de Rares si 35+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Cine stie sa imi zica, daca imi iau o doula la nastere, mi-ar spori sansele in vreun fel sa nasc cat mai normal daca ramane bebe transversal pana la termen? risc in vre-un fel sa o ofensez pe doctora venind cu ea? doula isi permite sa ii sugereze ceva doctorei? adica mai face ceva in afara de a-mi spune cum sa respir si cum sa imping?
si, orientativ, cam cat costa sa stea cu mine la nastere?

mercic

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Iustin : dpn 21 Apr

Mergi la inceput

mai fetelor.. ma emotionez cand vad motatele pt mine. parca nu realizez cat de putin mai am..
ia sa ma apuc eu sa ma ocup putin de mine.. sa nu ma vada fiimea neingrijita asa...
miha, legat de doula nush ce sa zic. anca, dana.. ele cred ca iti pot da mai multe detalii. poate si dara.

AMR 2 zile

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Felicitari Meg!!! Bine ai venit Ana!
Refacere rapida meg, sa te pui repede pe picioare si multa sanatate amandorura! Ce fetita mare ai, aproape cat 2 biancute

PS: Happy, pai ea are fata rotunjoara ca tati, a mea e lunguiata. Are gene lungi ca tati si o dunga intre gurita si barbie ca el. Doar barbia e asa mai lunguta ca a mea.

Mergi la inceput