LMA!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***407***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Sandale galbene:
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/ro/en/zara-S2012/189510/630809/SUEDE%2BSLINGBACK

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

No, am stiut ca incaltamintea nu poate fi pe stilu' meu:)))
Is mishto, sa le porti sanatoasa!
Asta vroiam sa te intreb si pe tine si pe anamariame: vi-s comode chestiile de genul asta, "pump nustiucum" sau cum le zice? Am o singura pereche cu "platforma" aia la talpa, le-am purtat la banchet, dar zau ca nu mi se par comode, mi se pare ca tot in cap ma duc
Am vazut ca in randul adolescentelor (si nu numai) fac furori pantofii aia superinaltzati prin platforma aia, Louboutin sau cum se scrie, zilnic posteaza elevele cate o pereche si suspina:))) Voua va plac? Am tot stat si m-am gandit...mie nu-mi plac

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

David a inceput sa fie cam agresiv, desi nu duce lipsa de atentie (zic eu), adoarme cu mine, eu ii dau sa manance, ma si joc cu el. Dar are reprize cand tranteste cu toate cele s nu vrea deloc sa asculte. Daca il cert face mai urat. Cu Leon se poarta frumos, ii este drag de el, dar ii mai scapa "din greseala" telecomnda in cap sau o jucarie Sper sa-i treaca repede, desi eu ma straduiesc tare sa nu se simta neglijat si chiar daca il alaptez pe Leon si el imi cere ceva, incerc sa-l ajut.

Leon a mai crescut (nu l-am cantarit, dar asa mi se pare). Trage toata ziua partulete si il mai doare burtica, dar am noroc ca noaptea doarme. Il mai trezesc eu sa-l schimb, caci a facut eritem fesier, destul de urat si il si alaptez. Joi cred ca o sa avem sedinta foto, caci vreau sa fac invitatiile pt botez

Chitibus este si ea bine, se joaca cu David, a primit bursa de la scoala pt rezultate bune pe care o investeste in ore de pian. De joi incepe orele si este tare incantata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Amu intreb si io ca prostu: buturugile astea
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/ro/en/zara-S2012/189510/632927/Peep-Toe%2BWedge ar trebui sa placa cuiva?! Si inca la pretul ala?! Haolicaaaa!
Am vazut si pantofi/ sandale mishto, dar parca tot alea cu talpa joasa ma atrag mai mult:))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Ina nu merge sa-l chem acasa, caci produsele cu care lucreaza sunt doar la salon so oricum nu cred ca ar avea timp sa vina. Mai rabd...

Ina mi-ai deschis o pofta de shopingaiala de nici nu-ti imaginezi. Ideea este ca nu prea am cu ce sa ma imbrac acum, caci hainele de gravida imi vin aiurea tare, iar celelalte inca nu ma incap.

Raportez si eu 73,5 kg, de la 85. Mai am, mai am de dat jos. Oare de sport cand pot sa m-apuc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Ilinca, am stiut ca nu sintem de aceeasi parte a baricadei cind e vorba de tocuri, de cind ai spus ca esti fan Benvenutti! De gustibus

Initial, imi placeau platformele. Dar...la altii
Acum, ma bucur sa le port si sper sa fie in trend cit mai mult pentru ca fac frumos un picior ca al meu Adica, il subtiaza.

Daca sint comozi? Iti spun ce i-am spus si lui Floric: daca sint de calitate si au calapod bun, da, pot dansa o noapte intreaga cu tot cu kilele in plus.

PS. Incaltarile puse de tine nu-mi plac nici mie; adica, eu nu le-as purta; dar cred ca arata bine pe o slabaciune -tinara!- cu blugi ultra-strimti.
PPS. La abaenvenutii am gasit balerini draguti, lacuiti, in culori faine la 73 ron! Am identificat si botinele cu siret si talpa plata dupa care-ti plinge inimioara! Faine si alea! La tocuri, insa, nu mi-a placut nimic, desi aveau returi mai mult decit rezonabile. Si mai aveau cureluse faine, lacuite cu 24 si, respectiv, 32 ron.

Mergi la inceput

Olga, eu cred ca agresivitatea tine de virtsa si de un anumit gen de copil. Si Ian are momente care...nu-i fac cinste si el nu-l are pe Leon iar eu sint la dispozitia Mariei Sale non-stop. (Binevoitorii spun ca TOCMAI de aceea mi se suie in cap ). Nu stiu cum sa te sfatuiesc sa manageriezi astfel de situatii. Eu, fie ii vorbesc calm si il indemn sa spuna ce l-a suparat, fie incerc sa-l fac sa rida, imitindu-l. Dupa ce ride, il iau in brate, ne invortim, apoi, ma asez in scaunul de alaptat si ii explic...

Mergi la inceput

A, uneori, cind e nervos si vrea ceva, incep si eu sa-i cer...altceva! De exemplu, el vrea sa imprastie jucarii, eu incep sa-i cer sa ma ajute sa facem un turn, dar nu fac nici un gest, nici o miscare, numai cer, cum face el, si-i spun pe nume: Ian, vreau sa fac un turn din lego, de ex; si tot repet asta, pina il vad ca vine.

Mergi la inceput

Mie incaltamintea de la Zara mereu mi-a facut probleme, mi se pare incomoda si cam tot ce mi-am luat m-a ros ingrozitor. Cu toate acestea am multa incaltaminte de lsa ei, caci imi place designul.

Mergi la inceput

Pe David cand il apuca crizele, nimic nu-l poate calma Si inainte de Leon aveam parte de astfel de episoade, dar parca acum s-au inmultit si face mai urat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Mie incaltamintea de la Zara mereu mi-a facut probleme, mi se pare incomoda si cam tot ce mi-am luat m-a ros ingrozitor. Cu toate acestea am multa incaltaminte de lsa ei, caci imi place designul.

Olga, mamica fericita de David (16.04.2009) si Leon (19.02.2012)

Eu am si, si; adica am pantofi care mi-au fost comozi din prima, desi au toc inalt si am, de ex, balerini de la care ma doare talpa...

Mergi la inceput