LMA!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***407***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Gina super hainutele Si eu am un chef de shopping de nu mai pot, dar cam imposibil asa ceva prea curand. M-am programat maine la vopsit si peste 15 min ma anunta mama ca pleaca in Ucraina si ca raman singura cu copiii Chiar mi-ar fi prins tare bine, caci sunt varza in cap. Vine abia peste 2 saptamani, iar cu altcineva nu am incredere sa-i las.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Iar jeansii sint astia:
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/ro/en/zara-S2012/189508/720001/STRIPED%2BTOP%2BWITH%2BAPPLIQUE

Mie imi plac mult; ii consider potriviti pentru vara.

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Cuscra, ai pus tot linkul la bluza (foarte mishto!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Sacoul:

http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/ro/en/zara-S2012/189502/632118/DOUBLE%2BFABRIC%2BBLAZER

PS: Sa stii ca la Cluj inca nu au toata colectia de pe site.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Multi pupici pentru Micsu Sper ca i-a trecut sperietura!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Gina super hainutele Si eu am un chef de shopping de nu mai pot, dar cam imposibil asa ceva prea curand. M-am programat maine la vopsit si peste 15 min ma anunta mama ca pleaca in Ucraina si ca raman singura cu copiii Chiar mi-ar fi prins tare bine, caci sunt varza in cap. Vine abia peste 2 saptamani, iar cu altcineva nu am incredere sa-i las.

Olga, mamica fericita de David (16.04.2009) si Leon (19.02.2012)

Nu poti "mitui" stilista sa-ti vina acasa?

Mergi la inceput

Mama da' ce preturi, cuscra, inseamna ca ai fost foarte foarte cuminte
Da' vreau sa vad blugii cu kuru' lasat; eu tot nu pot fi convinsa ca as putea arata uman in asa ceva ca am vazut-o pe o eleva de inaltimea mea in asemenea pantaloni si parcas era Yodda sau cum il cheama pe ala:)))

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Gata, am vazut, mishto si jeansii!
Am admirat-o si pe Ada in diferitele ipostaze de la ziua ei, freza ii sta de minune, tinutele au fost superbe iar protagonista per ansamblu...fabuloasa! Dar e din ce in ce mai blonda, altor copii li se inchide parul pe parcurs, ea e tot mai stralucitoare.
Am admirat-o si pe Pogonicea la fel de pupabila si rontzaibila ca intotdeauna; nu stiu unde vezi, tu, chatoano, asemanarea cu genitoru' masculin, ca e toata ma-sa;)))
Pupici Micsunicii sa-i treaca spaima, saracuta, cum a pus ea totul la suflet! Am uitat sa spun ca am urmarit-o cu tot familionul, a trebuit sa punem filmuletul de vreo 4 ori caci Phiphi era fascinata si tot spunea si ea, dupa Micshu, ultimul cuvant din propozitie ("paaat", "maaami", "tevizooor":))))

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Mama da' ce preturi, cuscra, inseamna ca ai fost foarte foarte cuminte
Da' vreau sa vad blugii cu kuru' lasat; eu tot nu pot fi convinsa ca as putea arata uman in asa ceva ca am vazut-o pe o eleva de inaltimea mea in asemenea pantaloni si parcas era Yodda sau cum il cheama pe ala:)))

Ilinca, am mai pus o data link-ul la blugi; tot nu l-ai deschis?
Sa stii ca sint mai multe modele, mai faine; mie mi-au trebuit astia pentru ca sint rupti.

Prietena mea are 1.59 si poarta, cu precadere, tipul asta de jenasi si arata bine, desi nu e filiforma. Singurul "bai" cu ei e ca...creaza dependentza! Sint atit de comozi si "ascund" atit de bine, incit, daca probez unii "normali", mi se pare:
1. ca ma string si-mi intra peste tot
-si ca sint cit un tuz de ghinda!

Mergi la inceput