LMA!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***407***
Raspunsuri - Pagina 7
andiaroro spune:
Ilinca- La multi ani!
Rares- La multi ani!
Gabriel- La multi ani!
Admirat pozele cu Alexandra, care mi s-a parut eleganta si tare patrunsa de emotii. Novus te-ai intrecut pe tine insati in inlantuirea surprizelor. Sunteti niste parinti extraordinari, plini de iubire pentru minunea voastra.
Admirat Pogonicea in elementul ei si mi-a placut la nebunia poza unde era in tandreturi cu tati.
Ela
Chato- De ce nu ceri sfatul la gine al tau? Poate neste analize mai aprofundate v-ar ajuta sa vedeti cum ati putea ajuta natura. Daca analizele resp nu-s suportate de mutuela, poate cereti PMA. Nu stiu exact cum functioneaza treaba si daca va incadrati avand deja un copil, dar parca SS suporta cheltuielile pana la 42 de ani. Zic si eu....
Sanatate bolnaviorilor si sa scape cat mai repede de toate relele!
Eu sunt intr-una din zilele zapacite...
Aseara Alex a vomitat, asa ca astazi am schimbat total programul si la prima ora am vizitat dr. Nimic grav! La 11, cand taman ma lamurisem ce-i cu Alex, m-a sunat dir de la cresa, ca Anastasia are 39,7. Prin urmare la 19,30 iar ajungem la dr. Trebuia sa se inchida cumva cercul. Dr a inceput si sfarseste ziua cu noi... Febra o tinem sub control cu paracetamol, mai dardaie in reprize, dar vestea buna e, ca a acceptat sa bea si sa manance.
Imi pare rau de sperietura MIcsunicii,vedeta noastra, cu o prestatie TV plina de eleganta si sfatosenie.
Ina- Asta-i si impresia mea privind incaltarile. Pantofii de calitate sunt comozi; indiferent de inaltimea tocului.
Oly- Azi la dr m-am gandit la tine, ca avea o carticica despre colicii bebeului. Am rasfoit-o, ca am gandeam ca pot sa ti-o pun intr-un plic, daca e ceva cu adevarat interesant, dar n-am gasit nimic nou. Facut avionul cu burtica lui pe antebrat si masaj in sensul acelor de ceasornic. Si rec sa se manance orice, ca nu are incidenta.
Si Anastasia e intr-o dispozitie revolutionara (era, ca acu e pleostita)...cica vineri a dat cu poseta in tanti si i-a trantit usa si s-a dus intr-o camera sa-si verse amarul ( o mustruluise ca rupsese un ghiocel din parc, ca sa mi-l aduca). Astazi spera tanti sa o puna la punct psiholoaga, daca continua prostiile, dar n-au mai avut pe cine trage la raspundere..
Ilinca_M. spune:
Tufete, da' io nu vorbeam de inaltimea tocului ci de stilul asta de...nu stiu cum ii spune la chestia aia, talpa aceea inaltata si ridicata in sus:
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/ro/en/zara-S2012/190053/630810/ASYMMETRIC%2BPEEP%2BTOE
De genul asta, sunt unele si mai si. Mie imi plac mult unele modele pe stilul asta, dar de cate ori am probat aveam impresia ca merg in cap cu ele; no, io mai incerc, poate e doar o senzatie "de zbor" de inceput:))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Tufete, da' io nu vorbeam de inaltimea tocului ci de stilul asta de...nu stiu cum ii spune la chestia aia, talpa aceea inaltata si ridicata in sus: http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/ro/en/zara-S2012/190053/630810/ASYMMETRIC%2BPEEP%2BTOE De genul asta, sunt unele si mai si. Mie imi plac mult unele modele pe stilul asta, dar de cate ori am probat aveam impresia ca merg in cap cu ele; no, io mai incerc, poate e doar o senzatie "de zbor" de inceput:)) I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Ilinca, eu am inteles ca vorbesti despre incaltari cu platforma si, "daca sint de calitate si au calapod bun sint comode" e valabila si-n cazul lor. Incearca, la inceput ceva mai "jos", un maxim 10 cm cu tot cu platforma.
PS. MoAlea lucreaza de zor si Ian inca doarme, culcat de la 2...
Ilinca_M. spune:
Am inteles, sa traiti!:))
"Moalea"...Doamne, ce porecla:))))))))))
Ia uitati la ce se uita Phiphi de vreo 20 de minute over and over:
http://www.youtube.com/watch?v=sQcQ99hkCtM
Io sper sa nu-i vina ceva idei!:)))
pisigri spune:
Buna ziua....
Va multumesc din suflet pentru urari, venite pe toate caile posibile si imposibile. Si imi cer milioane de scuze pentru absenta si de la club, si de pe linga telefon.
In we am facut o colica biliara de mi-au cazut maselele :((( a fost oribil. Azi am jonglat intre cursuri, ecografii, analize la gineco etc. Se pare ca am o diskinezie biliara - in rest totul arata perfect - dar m-au speriat astia ca mi-au zis ca am o "discreta" colectie de lichid in cel mai decliv punct al cavitatii abdominale. Dupa ce m-am speriat bine de tot, ginecologul, care mi-a reconfirmat ca nu e "de la el", mi-a explicat (halal anatomopatolog sint, ca daca e vorba de mine, nu mai stiu nici cum ma cheama, daramite patologie) ca la halul in care m-a durut, iritatia aia locala a determinat desigur o usoara exsudatie, blabla. Ca aia o sa se resoarba. Acum caut gastroenterolog bun in Iasi, ca nu mai pot. Ceaiurile de pina acum si "colebilurile" pamintulkui nu mi-au fost de mare ajutor....evident.
Vreau sa pup dulce dulce si cu mare intirziere pe Ada, care sint sigura ca a avut o super petrecere. Promit sa ma intorc sa caut poze si relatari. Sa fii fericita, sanatoasa, optimista si voioasa, ca desteapta si frumoasa stim ca esti !
Si mai vreau sa mai pup - daca m-o lasa, ca e "barbat" deja - pe Rareselul-ghiocel! Frumos istet stim ca este, noroc in viata insa numai Doamne-Doamne poate sa-i dea...asa ca Il rog frumos !
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Floric spune:
Ina eu sunt de acord si imi fac bine sfaturile tale. Nu ma deranjeaza deloc cu atat mai putin sa ma supere. Caci pana la urma eu te-am solicitat, nu? Deci interesul a fost al meu si orice mi-ai spune e cu un scop, folositor, constructiv.
Faptul ca eu, poate, niciodata nu voi stabili ca prioritate a imi cumpara imbracaminte sau incaltaminte peste o anumita suma este cu totul alta treaba.
Si de aici vine mihnirea mea si nefericirea permanenta. Faptul ca sunt constienta ca NU voi avea NICIODATA cum se spune in popor , o haina buna. Eu am o alta valoare si reprezentare a bugetului, chiar daca e mare chiar daca e mic, nu stiu cum sa spun, asa am fost crescuta. In saracie. Este dureros ceea ce spus, si desi ai mei au incercat sa faca fata greutatilor vierii si sa imi ofere cat de cat cele necesare sa fiu in randul lumii cand am crescut si mi-am dat seama de sacrificiile facute, am inceput sa nu mai am pretentii. Si uite asa am ajuns aici, unde sunt, sa nu admit o suma pentru un articol (indiferent de genul lui).
Scriind toate astea nu stiu cati dintre cititori ma vor intelege dar macar eu, fata de tine Ina, (desi este un mesaj public), am fost sincera caci si tu ai fost.
In fine, trecand peste am decis sa port rochia mov. care, da, este din brocard. Si in picioare voi pune pantofi rosii. Care chiar daca in poze sunt rosii, e o nuanta spre carmin. Si daca tot ai pomenit tu de fucsia am zis sa nu ma mai stresez, caci si asa nu ma cauta nimeni la pantofi. Am detasat plasa aceea de venea peste picior si asta e. M-am probat...imi place cum vine. Desi in imaginea ta sigur is de pe alta planeta. Dar am zis ce mi-e fucsia, ce imi e rosu asta aprins, dar dulce.
Pentru ca materialul rochiei e din brocard, nu voi purta accesorii. Pt ca e prea incarcata rochia ca sa mai pun si eu altceva.
La poseta...am o lipsa mare. Nici nu stiu daca sa iau, nici nu stiu ce fel, ce culoare. Caci asta chiar ar trebui sa fac rost (fie cumparata, fie imprumutata)
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Floric spune:
Ina, uite aici pantofii,. u se vad prea bine dar alta nu am
http://s598.photobucket.com/albums/tt70/Floric_album/NUNTA/?action=view¤t=DSC_0354.jpg
Tufete, accept indicatii si din partea voastra dar eu ma adresez strict Inei pentru ca ea e sefa pe imbracat
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Sandale galbene: http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/ro/en/zara-S2012/189510/630809/SUEDE%2BSLINGBACK |
No astea mi le-as lua si eu dar pe negru probabil , sunt MORTALE !!
Si sacoul mi-a placut tare tare mult si e pe gustul meu
Blugii nu sunt genul meu dar tie sunt convinsa ca o sa iti vina ff bine
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ilinca_M. spune:
Cuscra, ce ma distreeez, preferatu' tau (cu papion;)) din concursul nostru si-a facut pagina-blog de-ala "fashion", e ceva moda noua printre adolescenti si tineri, isi posteaza poze "fashion" si scriu dedesupt in ce-s imbracati ("black leather H & M jacket" etc;))) Sa-ti dau link pe privat sa vezi tineretu' fashionist?:)))
Floric, da' nu zice nimeni sa dai bani grei pe tzoale. Io dadeam cand eram la mama fata (si nici atunci de ordinul zecilor de bulioane, mai faceam cate o excentricitate pentru bugetul familiei dar nu sa ne duca la faliment:))) dar de cativa ani vanez outleturile si reducerile. Am inceput cand eram bortzoasa: pai io de prin 7 luni mi-am luat niste tricotaje mishto de firma din outlet de am umblat toata iarna cu ele, pe cand niste kkti de blugi "de gravida" aveau pretz dublu fatza de 2-3 tricotaje luate de mine de acolo. Poti sa-ti iei haine misto la reduceri, nu tre sa spargi bani pe Zara sau mai stiu eu ce. Pun pariu ca sacoul tau maro a fost mai scump decat o camasa H & M luata de mine din outlet, parexamplu.
gigelica20 spune:
Ilinca- La multi ani!
Rares- La multi ani!
Gabriel- La multi ani!
_
Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009