LMA!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***407***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Dodo .

Mergi la inceput

Ilinca, la inceput cand am citit postarea ta,nu stiam la ce maidaneza te referi, ma gandeam ca am sarit eu vreo postare cum ca ai fi adoptat vreun pui de maidanez... Abia la urma m-am prins ca e vorba de Phiphi... Cu spalatul pe cap am si eu probleme cu Gabriel, si el urla cand are o picatura de apa pe fata si ma pune sa-l sterg imediat cu prosopul. Cu Maria nu am probleme, ea numai cand aude apa curgand, spune: BAIA, BAIAAAA... Si eu tot odata pe sapt ii spal pe cap...

Mergi la inceput

Mi-au venit puiii acasa.
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

pisigri are dreptate, certurile sunt mai autentice decat mangaiatul pe crestet, si eu as fi ULTIMA care sa doresc postari/mangaieri de forma, asta e fara dubiu.

Eu nu am nimic cu certurile [mai ales ca si eu am fost cateodata implicata], si chiar arabul mi-a zis ca sunt o "mahalagioaca", :)), si oricum am sa comentez oricand mi se va parea ca trebuie sa zic, , ci cu taxarile NEDREPTE, care fac un suflet NEVINOVAT [cel putin relativ la momentul taxarii] sa se faca mic, mic, mic...

Eu m-am simtit superprost pt pisk si gaza [desi eu si atunci am zis ca nu au exagerat/gresit nimic] si SIMT si azi, in acest prezent, ca sufletul lor a suferit, tocmai pentru ca devenisem mult mai familiare, trecusem peste n certuri, rezistasem impreuna etc. Si tocmai pentru ca ele au crezut ca sunt libere sa-si exprime bucuria si dorinta fata de prezenta cuiva. Similar cum eu azi am scris ca fara oli nu se poate :).

Eu asta voiam sa spun, ca mai bine scriem chestii din noi, bune, mai putin bune, literare, mai putin literare, depresive sau optimiste, critice sau admirative, etc, dar "din dragoste", si fara taxari NEDREPTE.

Si nici sa nu scriem zilnic, de frica sa nu treaca subiectul nostru pe pag 2.

Aaaa, apropo de memorie, stiu ca acum vreun an scrisese Annan [stiu exact ca ea ] ca fetelor, ce ne facem, am ajuns pe pagina 2... Eu, m-am uitat si eram la alta pagina din capitol [evident, nu intelesesem despre ce pagina e vorba, aia de la subiecte active] si stau si caut, incerc sa inteleg singura, care naibii o fi pagina 2....

Eu mereu intru "ca la carte", adica, meniul mare, apoi deschid la Forumuri, apoi subiecte specializate, apoi in dreapta la clubul scutecelor, apoi caut cumintica ghiocei... etc...

A trecut ceva timp pana sa ma prind ce era cu pag 2....

Dar tot nu intru "pe acolo", de asta nu mi-e frica niciodata pe ce pagina am ajuns, ca de fapt, eu nu ajung niciodata acolo

Poze cu noi

Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori

Mergi la inceput

Ilinca

exact asa face bb3 cu baia, o uraste, de vreun an plange la baie, astfel ca am ajuns ca baia totala [adica si pe cap] sa i-o faca bona, macar sa planga la ea, nu la mine , si eu doar zilnic la motz, maini, si dusulet super mega rapid.

INSA, ce am constatat eu: bb3 are ura mai mult pe apa care curge, stil dus, decat pe apa care sta. Am avut momente cand a acceptat baia daca aveam inainte apa pusa acolo, fara s avada/auda el cum curge, si daca i-am zis sa spalam o masinutza [nuuu pe el]. Asta i-a placut, si dupa ce am spalat masinuta, ca "avea mizeriutza", am zis: ia uite, si noi avem mizeriutza, vrei sa o dam si noi jos? A acceptat, nu feriict, dar cumva intelegand ca e normal, ca daca fulger mquin s-a spalat, atunci asta este... trebuie si el...

Oricum, eu nu m-am ofilit cu baia, parca si tu ai scris o data ca doar nu or sta in troaca cu porci. :).

Vero nu ura baia, dar nici nu se inghesuia, pana acum la fx 14 ani, cand brusc, vrea sa fie frumu si cocheta etc. Acum se spala singura chiar si pe cap [prea des, de 2 ori minim pe sapta]... asa ca, ai putintica rabdare, "mintenas" face Phiphi 14 ani...

Poze cu noi

Mergi la inceput

Si daaaa, legat de mintenas face phipi 14 ani si de scaunul lui rares pana la 3 ani:

Exact prietena mea de care va zisesm mai sus cu stresul cu musafirii, ca sa vedeti de ce o iubesc, imi zice zilele astea [ea isi cauta de 1 luna apartament de 4 camere, acum sta la 3]:
- baiii, de la 2 vizonari am plecat plangand.
- Eu, de ce?
- ea, pt ca ambele familii aveau copiii mari, de vreo 18 ani si voiau sa vanda ca parintii sa se restranga la 2 camere si sa poata cumpara copiilor ceva, gars, ceva... si mi-am dat seama cum, peste catva ani, ce vor zbura, ma voi trezi ca ai mei pui vor vrea sa plece de langa mine... si eu voi vinde ca sa raman singura cu mosul meu, si puii MEI, care sunt AI MEI, deodata, vor pleca departe... vor dormi in alta casa si eu nu voi mai invhide lumina la ei zambind ca dorm linistiti .... si nu au febra.

De asta o iubesc.

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Gianina, merci de pont! e super cu propolis pe amigdale, mai greu de suportat e de pus, apoi senzatia e excelenta, durerea e atenuata

Chatonel, au mai intrat la apa c...le alea?:))
Ai vazut ca si la testu' de memorie ne iesira rezultatele la fel?;))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

sa le ia naiba, las' ca sint si io c**oasa :)
N-am vazut ca la test avem rezultatele la fel... nici n-am mai trecut pe-acolo. Insa am vazut ca tu postezi des la alaptat, nu am citit, dar banuiesc ca dai sfaturi pe-acolo si e bine io nu ma mai bag din lipsa de timp si chef ... am iesit din schema alaptatului de demult, poate si de-asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Si Ilinca urla la baie de parca ar tortura-o cineva. E un cosmar veritabil.

Anca, refuz sa mai discut despre ce spui tu. Dar cind am stirnit certurile alea nu am avut nici o clipa intentia de a RANI SUFLETE...

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_71 spune:

Stiu pisigri ca nu ai avut intentia, TOCMAI de asta am scris in prima postare de azi ca AVEM SANSE sa revenim la libertate si iubire neconditionata!

Eu gata pe azi, fug acasa, o seara buna si fara prea multe bai :))) [de asta or fi tiganii mai fericiti?]

Mergi la inceput

tot eu sunt andreea_71, adica anca :))), intrasem pe fuga si la subiectul cu hipospadias, acolo am un cont separat, doar pt problema asta.

pisigri, ramane valabil

:)

si gata, chiar fug acasa

Poze cu noi

Mergi la inceput