LMA!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***407***

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Pisigri, subscriu la ceea ce ai scris: si eu prefer sinceritatea unei complezente menite sa asigura o armonie exterioara care nu intotdeauna se suprapune celei interioare.

Cat despre ce e drept si ce e nedrept, cred ca ar trebui sa acceptam ca nu tot ce i se pare drept unuia i se pare si altuia. Mai concret, ceea ce catalogheaza cineva drept o nedreptate, pentru altul poate fi un act de dreptate, asa ca nu cred ca acea persoana poate fi acuzata ca dinamiteaza armonia aparenta expunandu-si parerea (ma refer strict la situatia forumistica, nu la probleme de etica generala).

Uite, Anca, de exemplu mie mi se pare nedrept ca nu ratezi nicio ocazie sa ma ironizezi/evoci ca model de superficialitate sau ca subiect de amuzament sarcastic, fiindca am indraznit sa-ti fac o observatie pentru care m-am si scuzat, de altfel, insa stiu ca tie atitudinea pe care o adopti ti se pare dreapta, fiindca altfel ma gandesc ca nu ai practica-o. Morala ar fi ca opiniile si catalogarile, ca orice altceva pe lumea asta, sunt relative si ca adevarul unuia nu inseamna in mod obligatoriu si adevarul altuia, fara ca asta sa imprime implicit o eticheta negativa asupra vreunuia dintre participantii la dialog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Anaan, ma bucur sa te aud. Si nu pentru ca esti -din nou!- in asentimentul meu. Sper ca sinteti bine

Pisigri, nu era "de razgiiala" si nu ma refeream musai la tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae
Pojarelul e alta forma de pojar, teoretic mai usora, cum v-a zis denisamada, oricum, cu bolile copilariei, inca nefacute, e ca la drobul cu sare...

Anca, multumesc pentru sustinere si aprobare, dar eu NU am spus ca "Pojarelul e alta forma de pojar, teoretic mai usora". Daca s-a inteles asta din postarea mea, ma reprofilez. Sau macar ma invat minte sa mai dau "explicatii scurte".

Tot scurt si cu promisiunea ca nu mai comentez nimic despre asta, precizez ca sunt 2 boli diferite, cu etiologii diferite.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Halal consumatori suntem. Nu am euy picatura de tuica si picatura de pentru fiert.

Daca va spun ce am facut. L-am sunat pe om sa caute pe la neamuri un kil de vin sau de tuica. Va dati seama? Ce tare suna...Bai, matusa, da-mi si mie o sticla de tarie ca nu ma primeste nevasta acasa

am visinata si vin alb, dar astea nu ma satisfac.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Salutare!

Pisigri, subscriu la ceea ce ai scris: si eu prefer sinceritatea unei complezente menite sa asigura o armonie exterioara care nu intotdeauna se suprapune celei interioare.

Cat despre ce e drept si ce e nedrept, cred ca ar trebui sa acceptam ca nu tot ce i se pare drept unuia i se pare si altuia. Mai concret, ceea ce catalogheaza cineva drept o nedreptate, pentru altul poate fi un act de dreptate, asa ca nu cred ca acea persoana poate fi acuzata ca dinamiteaza armonia aparenta expunandu-si parerea (ma refer strict la situatia forumistica, nu la probleme de etica generala).

Uite, Anca, de exemplu mie mi se pare nedrept ca nu ratezi nicio ocazie sa ma ironizezi/evoci ca model de superficialitate sau ca subiect de amuzament sarcastic, fiindca am indraznit sa-ti fac o observatie pentru care m-am si scuzat, de altfel, insa stiu ca tie atitudinea pe care o adopti ti se pare dreapta, fiindca altfel ma gandesc ca nu ai practica-o. Morala ar fi ca opiniile si catalogarile, ca orice altceva pe lumea asta, sunt relative si ca adevarul unuia nu inseamna in mod obligatoriu si adevarul altuia, fara ca asta sa imprime implicit o eticheta negativa asupra vreunuia dintre participantii la dialog.

Aprob pozitiv!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

La multi ani, Luca!

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Fetili, intru la raport:
1. copchil risipitor intors la parintii lor storsi de dor,in traducere Victor e in Bucuresti, cu mami si tati
2. io luat examen de permis suspendat, rezultat primit permis inapoi; ba ca sa fie treaba buna, luat si masina din service, dar nu am curaj sa ma urc la volan
3. dorm pe mine de oboseala, da' macar sunt fericita, cu copchilu langa mine
4. la birou behai de munca, dar imi place la nebunie
5. unde e primavara aia ca nu mai suport frigu!!! vreau la soare, eventual la mare sau macar la piscina
6. pup toate mamicile de ghiocei sarbatoriti pana azi si de azi inainte pana la final de sezon deghiocei

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Buna seara!

LA MULTI ANI LUCA mic. Sa fii fericit, iubit si zambitor toata viata. SIMPLY

Eu nu am citit nimic din ce ati scris ieri si azi, ca azi noapte Ana a facut febra non-stop, azi am stat cu ea acasa, am dus-o la analize si i-a iesit infectie bacteriana. Nu stim unde e exact localizata, ca asta a iesit in sange, dar am intrat pe antibiotic. De la pranz am reusit sa ii scad si febra si asa am aflat ca 1/2 novocalmin = frectie la picior de lemn. Am bagat trei jumatati azi noapte la 4 ore de disperare si ioc, nimic. Azi la 12 insa dupa o doza intreagala sfatul medicului a scazut febra si nici nu s-a mai intors, pana acum cel putin
Sunt zombie dupa o noapte nedormita si o zi alergata. Si am de facut si 20 de aranjamente cica la noapte si maine noapte, ca maine sunt la serviciu. Cred mai degraba in varianta maine noapte ca acum nu mai vad
Va pup si ma iertati ca vin, ma plang si plec, dar stiu ca ma intelegeti ca nu mai suport boala

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Gigelica, ma bucur ca ati "recuperat" copchilul. Las-o-ncolo de iarna, cu Victor langa voi sigur e primavara!

Ina&Ilinca, Andrei e mai bine - muci si tuse bifeaza, dar, in rest e ok.
Ilinca, dupa gesturile pe care zici ca le face Sophia, sunt de acord cu Floric: cred ca incearca sa traduca in japoneza "formula" lui Mickey.

Inca n-am savurat pozele lui Ian de pe FB, mi le-am lasat drept recompensa pe cand mi-o termina treaba, ca acum corectez la o revista scolara.

Scuzati greselile de scriere, Andrei mi-a mesterit la laptop, incat am probleme cu unele litere, in special "a" si "e" - vad ca-i plac vocalele!

Mergi la inceput

Pisik, sanatate Anei! (Urasc febra!) Tu incearca sa te odihnesti putin.

Mergi la inceput