LMA!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***407***
Raspunsuri - Pagina 21
Floric spune:
Super tare Vero. Anca, deci...asa cum ma stii si cum ma banui ti-am lasat impresia ca as purta matasuri sau altele asemanatoare. Nu, tata,la noi itzarii is la putere.
Cat despre caldura...te asigur ca Braila e mai aproape de Rusia decat Bucurestiul.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Floric spune:
Acum constat ca am umplut 4-5 pagini, numa noi 4-5 fete. Asa in scurt. Deci se poate.
Poze Raru
Poze noi
Floric spune:
Ma duc sa imi fierb o tuica caci se pare ca nu-i de gluma. Si apoi sa nu se adevereasca sa vin mucoasa la Anca ca oi zice ca fac intentionat sa te testez.
Poze Raru
Poze noi
chatonel spune:
Gianina, merci de pont! e super cu propolis pe amigdale, mai greu de suportat e de pus, apoi senzatia e excelenta, durerea e atenuata
anca_nicolae spune:
chato'
eu am lasat-o pe gianina sa iti zica de sprayul asta de propolis, ca dupa mine, doar oribilitatea aia de frecat cu sare o stiam... Sper sa scapi doar cu propolis, daca nu, asta este, vii si tu la mine, floric cu nasul, tu cu amigdalele, asta este, o chemam pe denisamda, ea prescrie iute niste retete, si, la sfarsit, dpa ce completeaza cnp, adresa, nspe chestii si pune parafa, noi zicem: pai ce... tu credeai ca pt retzete te-am chemat? Nu domne, pentru prajituri, ca noi doar cu alea ne facem bine
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori
Ilinca_M. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chatonel Gianina, merci de pont! e super cu propolis pe amigdale, mai greu de suportat e de pus, apoi senzatia e excelenta, durerea e atenuata Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
Chatonel, au mai intrat la apa c...le alea?:))
Ai vazut ca si la testu' de memorie ne iesira rezultatele la fel?;))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
pisigri spune:
Ina cind am citit intrebarea ta mi s-a parut cumva... semn de "razgaiala" :)) din partea ta. Adica nici nu am luat-o in serios, Eu am avut o perioada mai delicata, aglomerata si dificila si chiar nu am avut timpul fizic sa bintui pe aici.Ok, poate nici disponibilitate... poate ar fi fost o vreme in care as fi stat treaza pina la 2 dimineata sa ma punla zi si sa raspund ceva..
Citind-o insa pe Anca, pe de o parte i-am dat dreptate, pe de alta parte mesajul ei m-a revoltat.
Ii dau dreptate cind spune ca problemele noastre nu mai sunt multe, mici si stringente (ca la inceput, cind ne panicam daca bebe rigiia mai nu stiu cum..). Toate ne-am format un stil de mamiceala, cred ca nu mai avem atitea dileme existentiale (si cam teoretice). In plus am inceput joburi sau a aparit al doilea copil sau, sau, sau.... de aici, perioade mai aglomerate, nervi mai multi, alt gen de stress etc. Care scad disponibilitatea.
Dar mai este ceva, cred eu - cel putin in ce ma priveste - un ceva care intervine in orice "familie" sau intre "colegi vechi" etc. Un anumit gen de familiaritate care ne face sa ne cenzuram mai putin si astfel sa ranim diverse sensibilitati.
Mie atmosfera de inceput nu mi-a placut. Ma rog, mint, mi-a placut, dar mi se parea pe alocuri fortata si falsa. Multe, multe lucruri ramineau nespuse pt ca nici nu ne "cunosteam" destul de bine, nici nu vroiam sa aparem vreuna ca "omul negru" comentind o opinie/atitudine etc. Era un fel de ...familiaritate rezervata, eu asa am perceput-o.
Mai tirziu, mi se pare ca a inceput sa intervina ...familiaritatea aia care e uneori condamnata cind vorbim de casnicii :)) aia in care mai umbli si in tricouri naspa in casa, cind te mai vede barbatul si nemachiata, si cu fundu-n sus ca esti in perioada aia a lunii, etc.
Asa ca, desi au stricat atmosfera, mie certurile mi s-au parut mai autentice si cumva mai "de pret" decit mingiiatul pe crestet din complezenta.
scriu de 2 ceasuri la mesajul asta, m-am intrerupt de nu stiu cite ori, am avut si musafiri...ma las pagubasa, il las cum este... Oricum, ideea era ca mie nu mi se pare ca evoluam neaparat in rau. Pup !
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
magdyi2001 spune:
Oooo Denisa, mai e mult pana o ajunge Maria din urma pe Kilaritza ta; Maria nu seamana deloc cu mine si mi se pare ca nici cu Gabriel nu seamana, dar Miha zicea ca s-ar asemana copiii astia ai mei...
Dodo-pui spune:
Bey ....aveti "desterita"...am citit pe repede inainte...am retinut
"asta-i inceputul sfarsitului?"
Eu sper din tot sufletul ca NU
Magdy...bine te-am "revazut"
Hunii n-au facut nici o boala a copilariei....la noi se pare ca si anul acesta circula"varsatul de vant " prin scoala...anul trecut n-a vrut niciunul sa faca...sa vedem in acest an
Pentru Anca - https://picasaweb.google.com/album.ank/Genti
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
http://bazar.desprecopii.com/advancedsearch.asp?search=1&catid=0&SearchStr=&AllAnyExact=all&customs_criteria=1&cfs_txt_UMANITAR=Da - cumparatorul alege&cfs_txt_UMANITAR=pt Bogdan&PriceFrom=&PriceTo=&StartFrom=&StartTo=&EndFrom=&EndTo=&ExcludeStr=&IsAuction=on&OrderBy=end_desc&MaxResults=50&sbmtAdvSearch=%3E%3E#results" target="_blank">Bazar ,http://gabi2mama.wordpress.com/2008/02/08/inceput/" target="_blank">1 ,http://sperantamoareultima.wordpress.com/" target="_blank">2
Ilinca_M. spune:
Apropo de probleme, am io o problema cu maidaneza asta a mea, da' incepe sa ma enerveze din ce in ce mai rau
Cam de pe la sfarsitul toamnei a inceput sa o enerveze rau baia. Urla ca din gura de sharpe. Mai ales cand o spal pe cap, zici c-o oparesc Asa am ajuns sa-i fac baie numai 1 data pe saptamana si atunci cu scandalaaaaau...Bine, o spal la nynyu de 2-3 ori pe zi. Pe laboantze macar la 2 zile, daca nu zilnic. Da' tot mi-e ciuda ca umbla cu parul cela valvoi care i se mai si incalceste ca naiba. Cand e racita/tusheshte mi-e mila sa-i fac baie cu fortza ca urla pana se ineaca, tuseste mai rau etc.
In fiecare zi testez terenul:"facem baie?" De fiecare data urla cand aude termenul "baie" cu referire la ea (ca de zic ca io ma duc sa fac baie, i se rupe).
In seara asta am zis c-o spal cu fortza, nu ma-ntere, ca ii e parul naclait deja, asa arata. Pe naiba, am pregatit totul degeaba, a urlat de s-a facut vanata, io n-am suflet s-o azvarl cu shfortza in cada.
Am o Mowgli!!!!!!!!!!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.