LMA!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***407***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Denisa, adica copii nostri is vaccinati de pojarel? Si eu, cum aflu daca sunt?

Eu nu am facut in copilarie decat scarlatina. Atat. Aaaa, si am avut giardia de vreo 3 ori si ....de mult mai multe ori paduchi.

Dar acum, garantat nu mai am. Nici giardia, nici paduchi, nici scarlatina.
Asta era pt Anca, in conditia in care isi facea griji cand voi dormi la ea.

Copii sunt vaccinati. E ROR/Priorix, vaccinul ala de la 13-15luni. Tu foarte probabil nu esti, decat daca te-ai vaccinat din proprie initiativa/ai facut boala. Asta ar trebui sa stii daca ti-ai facut analizele obligatorii in sarcina, in cazul de fata IgG rubeola ne-ar fi de ajutor.

Pt Anca, eu zic sa ceri referat de la MF, cu maxim 3zile inainte, ca altfel nu te gazduieste.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ilinca, de cand ai zis de ocas,ocas ma tot gandesc ce ar putea fi? Caci si rares e fun Clubul lui Mickey Mouse si mai bodogane si el cate ceva de acolo dar nu imi dau cu seama ce ar putea fi...sa fie, misca, musca, michey mouse...caci parca atunci mickey isi duce mainile la spate si apoi la urechi ca si cand ar incerca sa auda pe copii din fata tv cum spun siei cuvintele magice.
Ei, mi-ai dat de gandit.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

aaa, magda, pai veeeeezi, eu de poza de profil vorbeam, ma si miram, cum arata maria ca la gradinita, vezi ce bine estimasem varsta fetitei alb-negru? Exact la 3 ani ma gandisem.

Stiam ca ti-a placut postarea in sine, nu numele tau, doar ma vrut eu sa subliniez ca poti avea in gand/inima pe cineva si totusi, la un moment, sa scrii mai intens despre altcineva, era cumva referire la cazul cu draguta Pisik. Eu tot sper sa revina 100% la noi, si ea, si gaza... mie sa stiti ca mi-e dor si de Ayla, i-am scris si pe FB. Chiar daca nu citeam tot timpul pasajele din carti pe care le scria ea aici, insa ea asa, ca fiinta, imi placea ceva la ea, aerul, privirea, firea ei mai romantica, mai idealista, nu stiu, dar imi placea sa o simt/vad pe aici, pe aproape.

Si cu memoria.. nu am chiar asa memorie tare, in sensul ca numai pe anumite piste/domenii retin, pt ca sunt, cum zicem in popor, cu ochii tinta, fara sa respir, incercand sa INGHIT TOT sau cat mai mult din acea idee/om/moment. Insa, am si chestii pe care nu le retin deloc, de exemplu: nume de regizori, de actori, de filme, de melodii nici atat, chestii istorice, de muzee nu mai pomenesc, muuulte. Probabil nu retin decat ce ma impresioneaza. Insa, cum eu sunt cu extreme, ori nu retin, ori retin mult si apoi, cand ma si apuc sa povestesc, redau si mai mult , mult spre prea mult

Pojarelul e alta forma de pojar, teoretic mai usora, cum v-a zis denisamada, oricum, cu bolile copilariei, inca nefacute, e ca la drobul cu sare...

Are cineva idee de unde se poate cumpara, in mod constant, [si ieftin]:

- mucava
- nuiele pt impletit cosuri?

Poze cu noi

Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori

Mergi la inceput

A, Denisa, analizele din sarcina...or fi si ele pe aici pe udnea. Dar din cate imi amintesc eu SINGUR nu am facut asa ceva Ig. Stiu ca pe vremea aceea ma intrebam ce e analiza asta.

Ei, dar atunci, cu Dumnezeu inainte. Sper sa nu ma doboare boala.Oricare ar fi.

Mai, nu mai da idei Ancai, ca nu ma mai primeste.Ar fi rpea tare sa merg la MF sa ii cer hartie ca ma duc in vizita la cineva si sa ma dea sanatoasa.

Ana, ai alfat idei de cadou? Caci si eu is interesata.Sambata ne-a invitat finul la ziua lui. Ce sa pun in sacosa, nu stiu...

Aaa. si stiam ca mai aveam ceva pe degete (caci pe limba nu pot sa spun). Tot pentru Anca. Da, asa este. Am fost formata ca atunci cand mergi la o ieseala sa mergi cu haina aia buna, de tzinare. Musai, fusta si taior.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Floric, vaccinul e cel de la 1 an si anume ROR-ul (anti rubeola/oreion si cred ca rujeola).
Eu chiar ma intrebam, vazand ce "decimata" e populatia scolara, cat are efect vaccinul asta? Denisamada_gen, cam cat timp se presupune ca ofera ROR-ul imunitate?...

ROR e antirubeola-oreion-rujeola.

Astia care sunt acum in liceu nu au fost vaccinati obligatoriu. Vaccinarea obligatorie s-a introdus in.... 2004 parca. (nu sunt sigura) Se face rapel la 7ani (la intrarea la scoala, e tot obligatoriu si asta, bine, dupa cum s-a vazut nu te vaccineaza nimeni cu forta, dar... nah) Apoi e pour toujour.

Mergi la inceput

Anca, la tiganii florari nu gasesti nuiele?

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

Si da maria are un an jumate. Si nu cred ca e mai mare decat BB3. Are 9 kg si 78 cm. Are cracii lungi...

La poza de profil sunt eu la 3 ani.

Si eu tot asa ma gandisem: ca esti tu cam la varsta ghioceilor!

Nu o fi mai mare decat bb3, dar de Adela se apropie vertiginos. Killeritza are 88cm si abia a depasit pragul psihologic de 12kg...

A venit de la gradi si ma striga... pentru ca nu m-am prezentat, am primit somatie: "HAI, mami, ridica-te odata!!!!" So, tre sa plec, ma kiama datoria!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric
Cat despre mancare pt Oli...Daca vin cu mama...va face mancare la toate. Doar sa apasati butonul, START. O relaxeaza nebunie cand e in bucatarie, singura si are de toate pa mana.

Nu uitati sa setati menu-ul in prealabil!

Si pe mine ma relaxa bucatareala... acum si asta a ajuns contra-cronometru... [bang

Acum mi-am akizitionat materia prima pt neshte bunatatzi... sper sa o conving pe Adela sa gatim impreuna. Ca la noapte am program de shtiintzuit, nu as vrea sa am si... gastrologic.

Mergi la inceput

Hai sa va povestesc despre copilul meu, caci tot e forum despre copii.

De cand cu atatia nene Mesterila prin casa, e disperat copilul. Intai ii ia la rost, ce fac si de ce. Apoi, le ia sculele si vrea si el sa se execute. Cel mai haios a fost cand el s-a culcat iar noi intre timp am golit bucataria iar el cnad s-a trezit mai facea niste ochi...ca la desene animate, se freca la ochi iar se uita roata prin casa. Dupa care a conluzionat...ce mizerie...

Si sa va spun cat is de sensibila...Cred ca am ceva ce trebuie tratat. Cand am strans scaunul de masa, mi-a venit sa plang. Pentru ca mi-am dat seama ca Rares a crescut, mi-am dat seama ca a trecut partea frumoasa a dezvoltarii lui (copilaria mica, mica) mi-am dat seama ca a nu mai e bebelus. Si totul a coincis cu implinirea varstei de 3 ani. Deja se poate numi prescolar. Refuz sa cred cum a trecut timpul.
Scaunul de masa de mult dadea semne ca ar fi ingust pentru el dar eu nu si nu. Daca pe eticheta scrie pana la 3 ani, pai pana atunci il folosim. Si asa a fost...

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Denisamada, nu ne mai da idei cu MF, ca atunci, cine stie, poate imi cere si mie Floric referat de la institutul de igiena ca suntem o gazda perfecta

Tu, floric, tu fimitzo', stai relax, eu si cand am stiut sigur ca bona are copiii ei bolnavi de varicela l-am dus pe bb3, am zis: daca faca, face si scapa, daca nu, data viitoare . daca era vorba de hepatita, atunci da, nu-l duceam.

Eu choar nu am stres cu vizite, stari de sanatate etc. Insa, prietena mea, pe care o iubesc fff mult, de cand are copii mici, [mai ales de la primul copil] are frate un stres, i-a inebunit pe toti, adica:

- daca e ziua cuiva, intreab cu 1 sapta inainte asa: voi sunteti bine, sanatosi? daca eu zic da, ea cumva nu ma crede, si atunci ma veriifca, zicad: daaaar nici nu curge nasul vreunuia din copii, daaaa? Eu iarasi zic: da, ma nu.

- as aface cu toti invitatii.

- vine ziua cea mare, cand intram pe hol, musai ne descaltam [eu nu descalt pe nimeni decat daca vrea ala musai ca-l bate incaltarea], sunt mai aparte, dar sa stiti ca mie IMI PLACE sa matur dupa musafiri, mi se pare casa plina, vie, deschisa [cums e zicea o data], matur si scrolez in minte pe musafiri :)))

- buun, si intram in sufra la prietena, frateeee, si mereu, daaar mereu, la ea e mult mai cald decat la mine acasa [aaa, floric, sa iti iei pijama serioasa, nu matasuri din alea de ziceau fetele, ceva cu Red ... ca la noi e cam ca la rusi :)]. Bun, si pt ca la prietena mea e mult mai cald, toti 4 in 5 min suntem rosii in obraji, si pruietena [siiii sotul] incep: aoleu, nu cumva aveti febra?????

- eu: nu domne, doar ca la voi e mai cald

- nu trec alte minute, si nu stiu cum naiba dar plange bb3 duoa vreo jucarie, si baaaaai, apare o picatura [din aia transparenta, de plans] la nas.

GATA! pana aici!

prietena sare ca arsa si zice: bai ancam dar ai zis ca nu sunteti raciti, si vad ca lui bb3 ii curge nasul!!!!!!

Si il ia in brate si mi-l aduce [transbordeaza] in poala ca sa nu mai stea langa copiii ei.

Evident, explic de n ori ca NU este racit, ca si lui Scarlet o'hara ii curgea nasul cand plangea si la fel, nu avea batista, dar nimic...

oricat o iubesc, ma simt prost si astept un moment prielnic ci plec cu toti copiii acasa. Unde: vero intreaba: de ce am plecat asa repede? tudor: nu am apucat sa termin constructia.. bb3: vreau la regele quin.. Si eu raspund: PT CA A VAZUT O PICATURA la nasul lui bb3!!!!!

Si vero: dar ea nu stia ca tu nu ai niciodata batista pentru noi cand plangem?????

Poze cu noi

Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori

Mergi la inceput