LMA!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***407***
Raspunsuri - Pagina 19
anca_nicolae spune:
magda,
Sper sa nu inteleaga fetele ca tie ti-a placut postarea mea pentru ca te-am enumerat [aveam azi in minte, exact ca si Floric, poza alb-negru si ma gandeam daca e a ta sau a mariei, de asta mi-a venit mai iute sa scriu desrpe tine].
Ideea este ca despre fiecare fata imi amintesc multe chestii, si nu vreau sa fiu ca la oscar sa insir pe toti si toate. Cei ce simt ca eu ii am in minte, simt, nu-i nevoie sa-i enumar :). Uite, d exemplu, eu pe olisoara o admir foarte multe, pe simpli o iubesc, de domnul Pisik nu mai zic , dar nu i-am enumerat
Si vorba lui Floric, asa mare e Maria?????? Pare o fetita de gradinita, care recita precum Phiphi, "oas, oas". Pare mai mare ca bb3 :)))
Bine ca ti-ai scos alunitele, eu cred ca am doar pistrui [adica nu este nimic iesit in relief], dar tot o sa merg la un control... Bine ca ne-ai amintit, parca mai multe fete de aici vorbeau de alunite, hai fetelor, sa nu amanam!!!
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori
magdyi2001 spune:
Aaa, fetele,in cazul in care vreti sa-mi vedeti Dansatorul, tot la semnatura gasiti clipul.
Flori si eu am citit mereu cu interes postarile Ancai.
Ilinca_M. spune:
Floric, vaccinul e cel de la 1 an si anume ROR-ul (anti rubeola/oreion si cred ca rujeola).
Eu chiar ma intrebam, vazand ce "decimata" e populatia scolara, cat are efect vaccinul asta? Denisamada_gen, cam cat timp se presupune ca ofera ROR-ul imunitate?...
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
anca_nicolae spune:
aaaa, Flroic, evident ca da, am 2 camere libere, ORICAND pentru prieteni, pentru caL:
1. v-am mai zis ca desi locuiesc in apart de 3 camere, traim ca in garsoniera, dormim toti 4 intr-un pat [nematrimonial, canapea doar :)))]
2. tu esti o prietena.
So, ai nr meu, il am pe al tau, sa ma anunti cu 1-2 zile inainte, sa "despuricam locul", daca tot zisesi ca ai "green card" pe scarlatina, giardia si paduchi
Aaaa, si poate gatim [adica tu] ceva misto si ducem lui Olisoara, ca tot ramase singurica cu puii pe cap, fara mama, etc...
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gianina34 ina - si pentru a fi simplu vizitator, tot ar trebui sa am cont pe fb |
Stiu ca se poate da un link de unde pot sa vada si cei care nu egzista de fb. dar nu stiu de unde...
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Floric spune:
Aha, Ilinca, si oare noi pe vremea noastra am facut asa ceva? Si daca l-am facut, vorba ta...cat ne tine? Cat da imunitate?
Mie mi-e teama cand va intra Rares in colectivitatea scolara caci daca va fi sa aduca ceva acasa vom boli amandoi.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
magdyi2001 spune:
Nu era nevoie sa aduci in discutie numele meu, pt a-mi place postarea ta, mi-a placut pur si simplu ca mi-a placut... Si m-a frapat memoria ta. Eu nu am mereu in minte toate numele si toate intamplarile de pe forum. Ce-i drept si absentez ff mult, dar atunci cand scriu, scriu din suflet si cu gandul la multe fete...
Si da maria are un an jumate. Si nu cred ca e mai mare decat BB3. Are 9 kg si 78 cm. Are cracii lungi...
La poza de profil sunt eu la 3 ani.
Ilinca_M. spune:
Anca, pardon!! E "ocas, ocas!"
Apropo de scris rar, sa va spun ce shoc am avut eu intr-o seara. Fiind duminica si pe aci lancezeala, ma bag io in pat. Dar zic sa verific pe mobil, poate s-a mai scris. Din greseala insa am nimerit cu carnaciorul meu de deget pe alt link de la club, apoi zic nah, daca tot am intrat, sa vad ce vorbesc fetele astea, ca ma intriga titlul topicului:"la multi ani, dovleceii implinesc 2 ani!"sau asa ceva Ma tot gandeam: daca acum, in februarie, implinesc ei 2 ani, de ce i-au numit "dovlecei", ca aia-s toamna?
Si ce credeti, mergand eu la prima pagina de la topic: asa si era, dovleceii erau nascuti in octombrie...topicul fusese deschis atunci, in octobrie si pana in februarie ajunsese...la pagina 16!!!!
Acum cred ca puteti trage si voi o concluzie privitoare la frecventa cu care scriem!;)))
Apropo de postarea Ancai, mie mi-e dor de GAZA, as vrea sa mai vina cu povesti pe larg despre Gazulina-mirandolina si viata lor acolo!
Si Anaan as vrea sa scrie mai mult...mai sunteti bolnaviori?
Monnvas, acum imi amintesc ca am vazut pe fuga, tot de pe telefon, un "semn de buna purtare"...ce s-a intamplat?!
Floric spune:
Anca, multumesc.
Te sun in prealabil. SI daca nu am prealabil, pot folosi ligheanul. (stii bancul, da?)
Si ca tot pomenii de cal...Desi nu e frumos ce zic, as vrea sa aduc si calul meu...Adica, pe mama la control la diabet. Deci...nu vin cu mana goala...
Cat despre mancare pt Oli...Daca vin cu mama...va face mancare la toate. Doar sa apasati butonul, START. O relaxeaza nebunie cand e in bucatarie, singura si are de toate pa mana.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Ilinca_M. spune:
Ah, Monnvas, gata, mi-am amintit: usha!! Asa-i?
Floric, fii serioasa, nu am facut noi asa ceva, noi am facut boala, adica rubeola, adica io sigur am facut-o daca atatea luni printre contagiosi nu m-a prins!! (o colega a patit-o, deci ea n-a facut "la vremea ei":))