LMA!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***407***
Raspunsuri - Pagina 11
Floric spune:
Oli, vezi cum s-au dus kg si ce maretie de copil ascundeau sub ele. Asa cum am zis pana la Paste vei deveni mai ceva decat Alba ca Neaua.
Ina, ma bucur ca ai gasit aparatul foto. Acum sa te vedem. Si pe principul "nemultumitului i se ia darul" eu zic sa te bucuri ca ai recuperat macar pozele si lasa ca poate Iepurasul ti+a auzit dorinta.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Floric spune:
Ina te rog sa iti actualizezi numarul de mobil din lista caci asa am avut o arsita sa te sun ieri insa la numarul din lista este...doar o casuta vocala
Poze Raru
Poze noi
bebe_shtrumf spune:
LA MULTI ANI, LUCA
neata.
AM o fata de nota 10, dc si doamna a zis ieri, ca a mai crescut, ca a vorbit mult si frumos si cunostea toate cartile cu povesti...le era teama ca va plange sau cine stie ca nu mananca..insa a fost super si azi am tinut-o numai in cantecele pana la gradi, asta dupa ce am stat in spatele unui tractor ca sa vedem si noi rotile
si cum o imbracasem eu frumos, zic taci ca a uitat de rokitza, a facut 1 pas jumate si s-a intors: "ah, Doamne, scoate okitza iepede!vai, ce-am uitat!"
apoi s-a intors si mi-a zis"sa-ti dai cu ruj.da?"
Am terminat repede ciocolatica de casa, doar 2 zileinsa ma bucur ca am gasit o reteta buna si a iesit super, cred ca totul era de la siropul ala, ca data trecuta m-am luptat cu cocoloasele si era sa lesinez cat am mestecat.
o zi faina, gagici.
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
Floric spune:
Gata. ies de pe linux caci se agita lumea pe aici si iar nu ma vad in retea.
Poze Raru
Poze noi
inapreda spune:
Floric, Iepurasul care auzea "de-adevaratelea" era mama.
Jambo ar cumpara un aparat performant daca i-as spune direct: ne trebuie un aparat X pentru ca asa si pe dincolo. Daca spun ca "asta nu-mi place ca nu face poze faine", nu...aude.
Oricum, ma vaiet de amorul artei ca, asa sint eu.
bebe_shtrumf spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Tufete, da' io nu vorbeam de inaltimea tocului ci de stilul asta de...nu stiu cum ii spune la chestia aia, talpa aceea inaltata si ridicata in sus: http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/ro/en/zara-S2012/190053/630810/ASYMMETRIC%2BPEEP%2BTOE De genul asta, sunt unele si mai si. Mie imi plac mult unele modele pe stilul asta, dar de cate ori am probat aveam impresia ca merg in cap cu ele; no, io mai incerc, poate e doar o senzatie "de zbor" de inceput:)) I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
bebe_shtrumf spune:
Pisigri pentru diagnostic lung si suparator
Bianca, sa savurezi cafeaua sa faci pozne.
Ina, sarafanele cum ti se par? de stofa usoara si fina? merge la 8 martie? partea naspa e ca treb o helanca sau camsasuta uni, alba, la mine, pe dedesubt. Am si curea lata.sarafanul ee cu alb +negru.
pe 7, miercuri merg la un concert la copiii de la muzica-liceu si generala, de abia astept, sa ma cultivez
Am vazut pe FB, cum s-a lovit Injinerul Cristi la botic?
pisigri spune:
La multi ani Luca !!!
Simply, te pupa mama si pe tine, cu maaare drag !
Bianca, asa deci, te plimbi...:)
Floric, cred ca pe 22 ajung si eu in Bucuresti. Inca nu stiu nimic sigur, dar ar fi tare fain...
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
AlexAndra_81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Neata !!! LUCA Sa fii sanatos, copil frumos !! Simplyanna www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
si de la noi
Amalia