LMA!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***407***
Raspunsuri - Pagina 12
ramona7575 spune:
Buna fetele,
Las un tort de casa , facut de mine la cei treizeci si ceva de ani . Pe langa tort, mai las un vin bun si suc natural.
Azi zi de leneveala, am fost la coafor (ptiu, nu a venit nimeni cu pistolul), mi-am cumparat o bluza, astept ora 12 sa-mi iau odorul sa mergem la Mall sa pranzim ceva bun...
O zi buna !!!
La multi ani Luca !!! Sanatate si impliniri !!!
Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
+ 8
bebe_shtrumf spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramona7575 Buna fetele, Las un tort de casa , facut de mine la cei treizeci si ceva de ani . Pe langa tort, mai las un vin bun si suc natural. Azi zi de leneveala, am fost la coafor (ptiu, nu a venit nimeni cu pistolul), mi-am cumparat o bluza, astept ora 12 sa-mi iau odorul sa mergem la Mall sa pranzim ceva bun... O zi buna !!! La multi ani Luca !!! Sanatate si impliniri !!! Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009 + 8 |
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
AlexAndra_81 spune:
La multi ani Ramona, sa fii sanatoasa si sa ai un bb frumos si sanatos si destept si norocos si cum il mai vrei tu!
Amalia
novus spune:
RAMONA
IUCA
Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de familiile voastre
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
AlexAndra_81 spune:
ce tare e Ariana si ce grija are ea de lookul lui mami
Olga felicitari pt kg pierdute si pupici lui David gelosul
Amalia inca are febra, azi noapte dupa Nurofen a transpirat ca niciodata (eu zic ca-i semn bun totusi, nu?), si pe la 4 iar frigea, si normal ca dupa Panadol n-a mai avut somn, asa ca am stat la povesti si la iubit vreo ora
Amalia
AlexAndra_81 spune:
Si totusi voi unde gasiti camasi la 25 lei? Poate trebuie sa-mi schimb locul de shoppinguit, dar la Bc eu n-am auzit de outleturi, adica este unul dar e o porcarie, nu gasesc nimic niciodata, totul e contrafacut acolo si nici prea ieftine nu-s...
Amalia
Floric spune:
Am revenit.
Imi pare rau sa aud de copilasi bolnavicioasi, mucosi sau cu febra.
De ieri dimineata ma doare si pe mine in gat. Tot sug una alta (la medicamente ma refer) si sper sa ma opresc aici sa nu dau in vreo treaba urata. Taman acum de petrecere.
INAAAAAAAAA, ai citit mesajul meu..in care te rugam sa actualizezi nr de mobil in lista comuna de pe mail.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Floric spune:
La multi ani, Ramona! Sa cresti mare si frumoasa si sa faci pui sanatos.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
AlexAndra_81 spune:
Si uitai sa zic, Floric ia si te distreaza cat mai bine la petrecere si nu te mai gandi atat la tinuta, oricum la cat de vesela si haioasa esti tu nu cred ca te cauta cineva de pantofi, tu ai cu totul alt farmec
Amalia
pisigri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus RAMONA IUCA Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de familiile voastre www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Aoleu ce-am uitat !
La multi ani si de la noi!
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)