LMA!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***407***
Raspunsuri - Pagina 13
inapreda spune:
Ramona, LA MULTI ANI! Sa ai o zi frumoasa si sa se intimple "ceva" ca sa va reuniti familia!
inapreda spune:
Bebe, eu vad sarafanele ca facind parte din categoria "office" dar, daca te simti bine in el, presupun ca merge si la 8 Martie. Eu nu m-as imbraca la o petrecere cum ma imbrac la birou pentru ca mie imi plac outfiturile mai "shui". Eventual, inveseleste tinuta cu o pata de culoare.
inapreda spune:
Floric, cind imi da Ian telefonul, o sa-ti dau nr, de telefon pentru ca nu-l stiu pe dinafara. Sa stii, insa, ca eu la telefon pot vorbi dimineata cind imi beau cafeaua sau seara, dupa ce vine Jambo; in rest, nu prea pentru ca lui Ian nu-i convine iar mie nu mi-e greu sa-i fac pe plac. Cind doarme, telefonul meu e in bucatarie pe silent iar eu sint in dormitor linga el, sperind ca apare cineva "in povesti" la club.
Dodo-pui spune:
LUCA
Sa fii sanatos, copil frumos !!
Simplyanna
Si de la noi toate cele bune si LA MULTI ANI!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus RAMONA IUCA Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de familiile voastre |
idem si tot ce-i mai bun pe lume!
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
Dodo-pui spune:
...n-am avut net deloc pana acum....
deci recuperez...las cafa si dispar la huni sa dobor apoi huna si la teme...
all
Gianina34 spune:
vin si eu repede ca am simtit ca-i rost de cafea - dodo
pupacesc lucosul si-i doresc o zi cu soare sa poata face toate nazbatiile posibile astazi
(am vorbit cu simplyana si-i "nemultumita" ca desi are cel putin 20 de grade, cam lipseste soarele)
ramona si iuca - dragelor va pupacesc si va doresc sanatate, fericire si liniste in suflet
LA MULTI ANI! tuturor
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 10 luni
Gianina34 spune:
noi raportam o noapte ceva mai linistita , fara vomitaturi
astazi am stat cu lacrimile-n ochi jumatate de ora cat a tinut serbarea de 8 martie
maine sper sa descarc pozele si sa va prezint frumoasa mea draga
Gianina34 spune:
chatonel - ai mancat inghetata?
andiaroro- va doresc multa sanatate bolnaviorilor
floricule- dezinfecteaza gatul cu ceva alcoale sa omoare crocobautul sa fii in formala petreceri
pisigria -imi pare rau de asa peripetii, sanatate multa iti doresc