LMA!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***407***
Raspunsuri - Pagina 10
Floric spune:
Ina, pe bune, iti spun ca ma simt bine cand am auzit ca sora ta, care te are pe tine in dreapta, etse asa mai stangace. Apai, eu ce pretentii sa am.
Novus, Rares se distreaza in felul lui propriu si personal.
Adica, printre muncitori...cu shpaclul si mala in mana, Bine-nteles ca ia luat si pe astia la rost, ce fac in bucatarie, si de ce...i-a distrat si pe ei.
Multumesc de intrebare.
Ne-am uibit vreo juma de ora cand am venit de la serviciu. Cel ami tare a fost cand i-a spus mama pe la 9 dimi ca la ora asta te-a adus mami pe lume la care el ii raspunde: Dar de ce l aora asta?
Ei, na...raspunde.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Novus, sa stii ca nu-s experta; ieri am vrut sa-mi compun o tinuta noua pentru ziua mea si n-am reusit E drept, in mare, pentru ca m-am ingrasat si, oricite tinute am creat, cind le-am imbracat, aratam ca un calbash de Craciun indesat intr-un matz prea ingust. Pe dimensiunile actuale, n-am gasit nimic sa-mi vina bine. Deci...nu sint atit de vizionara precum ma vezi. |
Ba esti si gata !!
Acum ca nu ai gasit ceva sa-ti placa/vina bine asta e altceva, macar ai stiut ce cauti , la mine asta e problema: ma blochez cand ajuns in magazin si ma uit aiurea, drept e ca la reduceri prima data apoi admir hainele, ma uit la culori si constat ca a trecut ceva vreme si nu mi-am cumparat nimic asa ca inhat ceva dar nu ceea ce trebuie
La mine mai e o problema: cum ajung mai rar la magazine mai de soi vreau sa cumpar atunci musai ceva ca nu se stie cand mai vin la cumparaturi, daca as avea si eu cateva magazine in oras ar fi mai simplu cu siguranta dar cum asta nu se va intampla curand ne descurcam cum putem
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Floric, la haine ce masura porti ?
Ma pun la somn, noapte buna fetelor !!
Leeloo21 spune:
La Multi Ani! tuturor sarbatoritilor de zilele astea! va pup multi pe toti si toate si va doresc multa sanatate!
si noi ne peregatim de petreceri si serbare la gradi si am cumparat coifuri si suflatori baloane si farfurioare, suculete cu paiul la cutii si ciocolatele de kinder ..o sa fac un chec intr-o forma draguta ca sa il puna sa sufle si o sa mai cumpar fructe..nu au voie nimic cu crema la gradi..
va pup si imbratisez!
denisamada spune:
Platforme purtam si io in liceu, nu-mi imaginam viata fara ele. Acum nu prea-mi mai vine sa ma catzar pe asa ceva... de fapt nu prea ma mai catzar pe tocuri deloc...
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Bianca2503 spune:
salutare,
da, sunt treaza...ma aflu la hanovra si voi sta aici timp de o saptamana (la un targ).
Urarile de la multi ani le-am trimis pe sms asa ca nu insist cu ele. Mai ureaz sanatate si viata lunga tuturor sarbatoritilor
dupa 2 avioane (escala in munich), un tren si un metrou am ajuns la destinatie. Intr-un catier cochet si simpatic. Sper sa am si timp de plimbari si de facut poze.
Bineinteles, ca gandul imi este acasa si de abia astept sa ma intorc.
daca exista fete nemtoaice prin zona Hanovra sa dea de veste ca de o cafea immi fac timp.
Va pup si va urez un somn bun.
Ps; scuze ca am intrat brusc si fara legatura cu sibiectele (dar am citit tot)
Floric spune:
LA MULTI ANI, LUCA Sa fii un copil fericit intr-o familie minunata.
Simply, sa ai o zi frumoasa alaturi de puiul tau.
Poze Raru
Poze noi
Floric spune:
Bianca, si eu as bea o cafea cu tine, dar nu pot la Hanovra. Poate pe 22 cand vin la capitala.
Novus la haine port fie XL fie 44-46, uneori depinde de croiala 48. In format englezesc ma simt bine in 16, cu putine insistente intru si in 14. La fel depinde de croiala.
Mai aveam ceva de zis dar nu mai stiu.
Cred ca Buna dimineata.
Poze Raru
Poze noi
novus spune:
Neata !!!
LUCA
Sa fii sanatos, copil frumos !!
Simplyanna