8 Martie

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Fata noastra cea mica i-a cantat mamei un cantecel, i-a pregatit o felicitare, e foarte entuziasmata.
Eu le-am luat la toate un carton de prajituri, stiu sigur ca o sa se bucure.
La multi ani, doamnelor!

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

Poate ca nu e o zi de sarbatoare. Probabil nici n-ar trebui sa fie. Poate ca ar fi de ajuns un gand pentru victimele violentelor, de exemplu pentru cele 100.000 de femei si copile violate in timpul Razboiului civil din guatemala. http://www.guardian.co.uk/lifeandstyle/2011/jul/28/guatemalan-women-mass-rape-give-evidence

(un exemplu intamplator )

Imi e greu sa inteleg golirea de semnificatii a unei astfel de zile. Si lipsa de inters fata de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

La multi ani tututor femeilor inteligente!!
(asta inseamna toate femeile frumoase care citesc DCul)

o primavara frumoasa, dragelor,

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Citat:
citat din mesajul lui corap

Poate ca nu e o zi de sarbatoare. Probabil nici n-ar trebui sa fie. Poate ca ar fi de ajuns un gand pentru victimele violentelor, de exemplu pentru cele 100.000 de femei si copile violate in timpul Razboiului civil din guatemala. http://www.guardian.co.uk/lifeandstyle/2011/jul/28/guatemalan-women-mass-rape-give-evidence

Imi e greu sa inteleg golirea de semnificatii a unei astfel de zile. Si lipsa de inters fata de ea.

Cred ca noi (un "noi" asa "foarte" generic), am banalizat-o prin faptul ca, pe unde te intorci, totul e despre cadouri, "luna cadourilor", "Fa-i o surpriza", "Fa-i un cadou" si cam atat. In afara de "floricele pe campii" mai apare si altceva prin mass-media despre ziua asta? Tocmai am facut acum un "tur de orizont" si n-am gasit mai nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Cand zic 8 martie ma gandesc la ziua mamei,si imi amintesc de copilarie,caci atunci o sarbatoream...bineinteles imi rasuna in cap si mie cantecelul.

Insa anul asta am primit un mesaj tare dragut,care m-a emotionat(pentru ca acum sunt si eu mamica),as vrea sa-l impartasesc cu voi:

Sa fii femeie nu-i usor
Sa fii pe placul tuturor
Ajungi apoi mama sa fii
Sa cresti,sa plangi langa copii
Dar este si adevarat,ca este cel mai minunat
Sa fii femeie si iubita
Sa fii sotie si mamica
Si azi mai mult decat oricand
Dai vietii sens pe acest pamant
La multi ani!

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

La multi ani, tuturor femeilor!

Da, si pentru mine e mai mult ziua mamei, pentru ca mama este prima femeie pe care am sarbatorit-o cu tot sufletul! Si pentru ca nici n-am realizat ca am crescut si am schimbat tabara (devenind din fetita, femeie), pana n-am devenit mama la randul meu. Insa toate femeile merita sarbatorite pentru ceea ce le face femei, si le face atat de frumoase!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui corap

Sa le zicem la multi ani si mamelor minore, caci Romania se afla pe primul loc in Uniunea Europeana in ceea ce priveste nasterile la minore (statisticile se fac pe grupa de virsta 12-19 ani).

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

sa aveti o primavara minunata si o viata senina!
mie imi place luna martie....toata, ofer cu drag flori si bomboane, fie ca e 1, 8, 12, 16, etc martie...eu simt ca renasc in luna martie, asaaaa, ca dupa o iarna grea si lunga.
8 martie e o zi frumoasa, in care eu una, ma simt super (nu ca in alte zile m-as simti naspa) si imi aduc aminte cu drag cum imi storceam creierii sa-mi surprind mama, cum imi faceam colegele sa zambeasca si cu ochii cand le ofeream o floare...insa vad asa, o mohorala peste marea majoritate, incep sa ii deranjeze absolut orice, inclusiv ca e primavara si nu mai stiu sa primeasca o floare, s-o aprecieze, iar in tot ce se intampla, nu vad decat partea comerciala, care, evident ca-i dreanjeaza..... asa ar trebui sa ne deranjeze si Craciunul si Pastele, nu? in fine....eu fac mucenici acum, asta iar e o parte placuta a zilei de 8 martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_me spune:

La multi ani tuturor mamelor si femeilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_tudor spune:

La multi ani tuturor mamicilor. De diminata am inceput sa fredonez "E ziua ta mamico", si baietelul meu de 1 an si 7 luni se uita la mine lung si ii placea cred ca linia melodica :))...
""Am vrut sa-ti culeg o raza
De soare , sa-ti prind in par,
Dar tu stralucesti mai tare
De dragoste si dor"
E ziua ta mamico!!!...bucura-te de acesta zi minunata alaturi de cei dragi tie .

Mergi la inceput