8 Martie

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Citat:
citat din mesajul lui aschiutza

Tocmai pe un forum de femei sa gasesc asa o impotrivire impotriva sarbatorii noastre!

Acesta este un forum "de femei"?
Nu am gasit in mesajul nimanui nicio impotrivire la a sarbatori aceasta zi. Fiecare a exprimat doar ce simte fata de aceasta zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Iaca tocmai mi-am stabilit o intilnire cu alte trei dame romance,sarbatorim si noi nitzel,,,de' de obiceiurile vechi nu te potzi lasa!

Oricum...abia astept!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Iaca tocmai mi-am stabilit o intilnire cu alte trei dame romance,sarbatorim si noi nitzel,,,de' de obiceiurile vechi nu te potzi lasa!

Oricum...abia astept!

Aha, si unde mergeti? Ceva spectacol cu baieti?

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caro spune:

http://www.internationalwomensday.com/about.asp
Acelasi text se gaseste si pe site-ul UN. http://www.un.org/ecosocdev/geninfo/women/womday97.htm
Daca era sarbatorita in blocul comunist, Ziua Femeii nu este apanajul blocului comunist. In occident se saerbatoreste mai mult sau mai putin (depinde de continent si tara) dar in mod sigur se vor gasi ceva celebrari, discutii, expozitii etc. Nu are aceeasi amploare ca in fostele tari comuniste pentru motivul ca Valentine's day si Mother's day (celebrata in Canada in a 2-a duminica a lunii mai) au mult mai mare amploare si "lipici" la public.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Oricum...abia astept!

Aha, si unde mergeti? Ceva spectacol cu baieti?

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Nu...mergem sa luam prinzul impreuna!Doar atit ca apoi tre' s aluam pruncii de la scoala!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salcia spune:

8 Martie e o sarbatoare internationala si cu ocazia asta se intampla diverse manifestari in toata lumea, nu e apanajul comunismului, asa cum bine a spus si Caro.

Eu vad aceasta zi asa cum o vede Aschiutza , o zi in care sarbatorim emanciparea, pe cele care au luptat si lupta pentru ea, (inca) o zi in care ma gandesc (ca in fiecare zi, de alt fel) ca mai sunt multe de facut pe drumul asta al egalitatii de sanse si drepturi, (inca) o zi in care ma gandesc la femeile care sunt victime ale abuzurilor de orice fel, o zi in care imi spun ca nu se face primavara cu o floare. Ca degeaba oferi flori si cadouri o data pe an, daca in restul timpului nu vezi in femeie un partner egal, demn de respect si sprijin (circula pe net un mesaj, "floare o zi, casnica un an...").

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

A venit si ziua cea mare.

Din mesajele voastre inteleg ca parerile si simtamintele fata de aceasta zi sunt impartite. La asta ma si asteptam. Sunt femei care nu (mai) simt mare lucru fata de aceasta sarbatoare, unele care o sarbatoresc mai mult ca pe "ziua mamei" si altele care se gandesc la emanciparea femeii.

Eu va urez tuturor o zi pe placul vostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

La multi ani, de ziua noastra !
Sa fim sanatoase si fericite !

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama42 spune:

Eu locuiesc departe de mama, in sensul ca nu ne vedem zi de zi. Vorbim la telefon de cateva ori pe saptamana, dar nu e acelasi lucru... Fara discutie, 8 martie e ziua in care mama mea ar trebui sa poarte vesminte de regina. Asta pentru ca ea este in fiecare zi regina mea, dar fara sa arate astfel. De mult ma "rodea" gandul de a scrie undeva despre mama si suferinta ei de o viata. Daca aveti timp si rabdare, faceti-ne o vizita aici reclama - reclama mascata /2012/03/daca-as-scrie-o-carte.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirllyeah spune:

La multi ani tuturor doamnelor de 8 martie!!! Si mamici, sa fiti fericite alaturi de copilasii vostrii!!!

Mergi la inceput