Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare...eu cu treaba

Anastasia , la multi ani!!!

Dmelii eu vreau anumita invatatoare pt ca e aceeasi care a avut.o Bianca si este super
Lili ma bucur ca esti ok si super ca ati petrecut la munte
Marakii lasa ca va descurcati voi cu atatea persoane ..mie una mi. e teama de solar
GIO lui papn i a aparut molarul de sus in loc de jos asa ca nu ma mir ca M sa nu aiba masele de minte

revinn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

IRINA - eu nu il duc pe N la scoala de care apartinem pt ca mi se pare ca nu-i f curat si pt mine asta inseamna lipsa de implicare/impunere director. Asa ca nici nu am incercat macar sa il/o cunosc. Merg la alta scoala.. tot in zona.
Sa stii ca si lui Cosmin ii dau pantaloni de la 1 an. Tot pispirel este.. nu stiu cu cine seamana. Clar are alta conformatie decat frate-su. Pare mai indesat desi nu-i gras oricum. Frate-su cum ziceai .. prajina. Daca ma apuc sa-i compar ma dau cu capul de pereti.. ca doar is baieti amandoi. De ex. Nicolas purta 23 la pantofi la 1 an si jumatate iar Cosmin acum la 2,2 ani sta lejer in 23. Pai si eu care speram ca transfer totul de la unul la altul.. in ritmul asta o sa-i vina hainele lu' frate-su de iarna.. vara si invers.

GIO - io-s mai norocoasa... am inca toate maselele de minte.. chit ca una e avariata de vreo cativa ani buni da' nu m-a deranjat.. acum parca incepe sa ma sacaie cateodata cand ma spal si mi-a zis dr. ca se cam misca.La radiografie s-au vazut niste radacini ciudate ca-mi dardaie chilotii numai gandindu-ma va va trebui sa o scot odata si-odata.

Eu am avut ceva ameteli.. si am lesinat intr-o buna dimineata. De-aici mi-au facut tot felul de analize, teste .. in fine.. nu s-a depistat de ce anume.. defapt eu am zis ca-i pe fond de oboseala, dr. au zis ca nu e posibil asa ceva. Am si o usoara anemie.. Mi-au dat fier da' mi-e mai rau de la el daca il iau
In fine... vad eu pana la urma cum ma redresez. Sa vina vremea calda sa mancam si noi spanac, urzici, salate sa ne mai vitaminizam si totul va fi bine.

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

Irina eu iti dau un exemplu din Alba ....cea mai buna scoala din oras (la care am fost si eu).....tocmai termina cls. a 8-a fiul cuiva din politica....acolo s-au bagat si cotizat bani grei....nu se poate compara cu alte scoli din oras, desi nici alea nu sunt mai prejos....ma refer si la dotari si la cadrele didactice.
Tine si de director, e adevarat, dar tine si de prestigiul scolii si de cati copii de "goange" sunt in ea.
Lili pai tu nu ai probl. cu dantura. super! radacinile la maselele mele au fost drepte...la ultima una dintre ele avea varful curbat...mama ce m-a chinuit dentistul ca nu se lasa scoasa si nu vroia nici sa o rupa....
Mai cu lesinurile astea nu stiu ce sa zic...si mamam a picat de cateva ori, odata intr-un supermarket, odata pe strada....si totul ok la toate analizele....bba ca nu avea aer....i-au zis ca nu se oxigeneaza bine creierul...si asta sa fie cauza....dar e tare naspa cand totul e ok la analize si tu ai stari naspa.
Cosmi regula e sa apara jos prima data molarii....dar mai sunt si cazuri, ca papan ca i-au aparut sus.
De ex, lui Edi i-au aparut dintii asa: unul jos, unul sus, altul jos....asa ca sunt o groaza de anomalii dintr-astea.
Important e ca ies....nu prea conteaza ordinea....

gata, fug cu treaba in oras.

Mergi la inceput

GIO - macar am aflat ca asta e o stare de fapt si nu o boala si ca trebuie sa fiu atenta la ceea ce simt. Mi-au spus ca atunci cand simt ca mi se face rau sa ma intind pe jos.. indiferent unde sunt si sa stau asa vreo 10-15 min..eventual cu capul mai jos decat trunchiul.. pt oxigenare. Mi-au zis sa nu ma mai ridic brusc si sa plec (cum am facut cand am picat acum 2 sapt). Daca totusi mi se intampla sa cad sa nu ma ridic vreo 10-15 min pt ca exista riscul sa cad iarasi (ceea ce mi s-a si intamplat). Sa nu las pe nimeni sa imi dea medicamente daca am lesinat.. gen Nitroglicerina, Calciu intravenos. Sa evit spatiile aglomerate, caldura, deshidratarea, spatiile neventilate, sa nu stau multa vreme in picioare.
M-am gandit sa scriu ce si cum.. ca e bine de stiu pt oricine.

Intre timp medicul de familie mi-a zis sa iau ceva Tanakan sau Bilobil pt circulatie cu atat mai mult cu cat nu mi-au facut investigatii la cap. M-am cam simtit ametita.. cumva ca atunci cand te opresti dupa o invarteala... dar decand iau Tanakanul ma simt mai bine. E-adevarat ca a coincis si iesirea la munte..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Liliana eu zic sa stai acasa sa nu mai umbli prin excursii.De aici ti se trage
Nu esti gravida?

Mergi la inceput

IRINOOO - n-ai inteles... decand am fost la munte mi-a trecut starea de ameteala. In dimineata cand am plecat la munte am inceput si Tanakanu'.. acu' d-asta am zis ca nu stiu care si-a facut mai bune efectul?

Nu-s gravida mai.. ca la 5 zile dupa ce am lesinat si mi-au iesit analizele "anemice" mi-a venit un CM de n-am avut in viata mea. Am crezut ca mor in seara aia.. am chemat si salvarea. La cat de varza eram .. CM mi-a pus capac.

In plus.. am trompele legate desi stiu ca nu-i o garantie de 100%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Am inteles doamna, da am uitat ghilimelele de rigoare.Ideea era sa te duci mai des.
Iar cu trompele legate...poti sa mai faci o fata dc ai noroc.
Toanca tu cum mai stai la capitolul asta, nu ai reusit sa indupleci sotul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare si de la noi.
Vad ca ati scris ceva nu gluma,
Irina....nici vorba de induplecat sotul; ca sa fiu foarte sincera in ultimul timp nici nu am mai deschis discutia.
Lui Matei i se misca dintii de sus, iar de cateva zile imi spune ca il dor cand mananca sau musca ceva din mancare; pe de o parte, eu zic ca e normal, pe de alta parte nici nu stiu ce sa fac: sa ma duc sau nu cu el la dentist.
La ultimul control Matei avea 122 cm si 22 kg; binisor zic eu.
Teolinda, ceva asemanator am patit si eu numai ca eu ametesc in somn si am stare de voma; la ultimul control (dupa analizele de rigoare( mi-au zis ca am sindrom vertiginos. Dar, la fel nu au putut sa imi dea o explicatie de ce, cum, din care motiv.
Am luat inclusiv niste calmante slabe.
Ai grija de tine.
GIO, si eu ca si tine: mi-e sila de zapada si de grig si abia astept soarele, caldura....
Maraki, si mie ca si lui Cosmi, imi e frica de solar; eu personal nu am merge; de fapt am fost o singura data in viata mea, cu cateva zile inainte de nunta pentru ca eu eram foarte alba, rochia de mireasca la fel de alba si era ca naiba; dupa aia nu am mai mers niciodata la solar.
Anastasia, la multi ani!!!/ Sa cresti mare si frumoasa!

Vineri merg cu Matei la scoala unde l-am inscris ca sa dea testarea psihopedagogica si sa stam de vorba cu psihologul; ca sa fie foarte sincera cam am emotii.
Cei de la gradinita mi-au spus ca in mod normal nu au voie sa dea o astfel de testare, dar avand in vedere ca sunt o scoala privata, au dreptul sa isi selecteze clientela
Cam atata despre noi in seara asta.
Sper sa reusesc sa intru cat mai curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

seara buna

am avut o zidar important este ca a fot una in care m-am simtit bine

Lili ai grija cu lesinurile astea...si eu cred ca e de la oboseala daca analizele ies bune.....asa am probleme si eu de oxigenare
Toanca am experimentat si eu stari de ameteal si voma in somn..cica la sindrom din asta se ia betaserc. Sincera sa fiu au dreptate doamnele de la gradii...atata timp cat scoala asta este acreditata de MECT trebuie sa subordoneze lui.

va place poza din drop??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Cosmi sant superbe pozele
Si eu pana anul trecut am fost impotriva solarului.A fost greu sa ma duc prima oara, dupa aia nu am mai avut retineri Am facut o baie si m-am dat cu crema after sun ca vad ca am exagerat astazi cu 18 minute la solar Sper sa dorm bine la noapte.
Vaaai fetelor cata munca a fost azi a sv!!! Pe langa stundenti si copii, au venit si 200 de pers. la nu stiu ce reuniune Cred ca am frecat vreo 40 de tavi astazi Nu stiu ce voi face vineri dar o sa treaca si ziua aia.Mai nasol este ca in menu va fi lasagna de legume si dupa asta raman niste tavi horror
Teolinda asa am zis si eu, ar trebui sa ne plateasca dublu cand este atat de munca. Si asa sefa merge pe burta si nu mai aduce a doua persoana sa lucreze cu mine.Pana sa vin eu, erau doua persoane la locul de munca, a vazut ca ma descurc si prefera sa plateasca doar un salariu

Mergi la inceput