Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Cafea? Tigara?
Cosmi eu nu mai imi bat capul cu invatatoarea pentru ca in general a fost invers.Cu cat am vrut mai tare la o educatoare cu atat am descoperit ca era exact ce nu vroiam. Si acum as vrea o invatatoare anume , ca sta langa mine , imi e vecina, dar dc nu e, asta este, nu imi bat capul.Nu am referinte foarte bune despre doamnele in varsta , cu multa experienta.Eu prefer una "tinerica".Dar dc pic la vreo mamaie , ata este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata

Gio intre 9.00-11.00 este oferta 2€/ 6 min. Am fost adineauri dupa gradinita si am facut 18 min. la solarul mai slab.Irina intai se incepe cu un solar nu foarte puternic; faci cateva sedinte cu minute crescute in timp, dupa care urmeaza ala puternic. Anul trecut stateam la cel mai puternic cate 20 de min. Nu ai cum sa te prajesti daca intrebi pe tipa de acolo si te invata cum sa stai Dar tu nici nu ai nevoie de solar! Esti creola!
Maine Angelo se duce la cinema cu gradinita Este la o statie de ei, sala inchiriata numai pt ei la ora cand se duc
Fetelor am aflat ieri de ce stam vineri pana la 22.00. Vor veni 600 de persoane Woowwww...nici nu stiu cum va fi

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun despre moda dn germanica.Se poarta bluze normale care nu ajung pana mai jos de fund...cu dres normal Nici macar colanti nu sant...pur si simplu dres subtire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

Anastasia!
Sa cresti mare si sanatoasa, fetita galanta ce esti!
Ana sa va traiasca printesa si numai bucurii sa va aduca alaturi de Alex!

Neatza si de la mine!
Copiii au plecat la gradi, dupa amiaza mergem la un party a unui coleg de grupa cu M.

Ieri am fost la dentist, i-a pus rapid plombita si uitandu-se pe radiografie a vazut ca nu va avea masele de minte. cica e al 3-lea copil in ultimele 2 sapt. fara acesti muguri.
Nu stiu daca sa ma bucur sau nu.....

Cosmi exact asa am fost si eu cu cateva zile inainte de inscriere...am stresat fetele pe FB. Cred ca a fost socul schimbarii, stiam ca nu mai pot da inapoi si din toamna vine scoala pe noi....eu sunt foarte stresata, el priveste asa de detasat totul....abia asteapta sa mearga la scoala, sa-si cunoasca colegii, invatatoarea.
Irina eu din contra, vreau ca inv. sa fie nici tanara, nici catre pensie, asa in jur de 40-50 ani.....
Eu vad la gradi diferenta intre educ. lui care e tinerica si educ. lui Edi care e catre 50 ani.....
trebuie sa fie cu ceva experienta in fata.
Maraki e misto oferta asta. te faci neagra inainte sa vina caldura. ai grija totusi cu solarul.....
600 persoane...mama-mama.....

Mergi la inceput

La multi ani Anastasia, printesa frumoasa cu ochi albastri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Helau!

Ce mai faceti.. stiu ca m-ati dat disparuta.. partial am disparut din motive medicale, apoi din motive de week-end la ski.. si pur si simplu din lipsa de chef sa va dau vesti plictisitoare despre mine.

Dar mai intai vreau sa o felicit pe ANA pentru ANASTASIA! La multi ani ! Multa sanatate, bucurii, noroc si tot ce-i mai bun!

ANA - m-a distrat faza cu contrabasul.. nu mi-l pot imagina pe Alex la asa instrument. Macar de era vreun personaj mai grasut asa... Da' eu astept sa ne dai vesti cum fu'.

IRINA - bine ai revenit! Si eu sunt in clubul mamelor "denaturate" care isi lasa plodul sa mai traga matza de coada un an. Ce te plangi tu de printesa ta ca-i mica/slaba? Pai al meu Cosmin.. mai e si baiat, deci am pretentii, e mai micut decat era Nicolas la varsta lui. Vad asta dupa haine/incaltaminte. Cosmin are acum aprox. 12kg da' nu reusesc sa il masor. Nici la pediatra nu a stat. Dar dupa haine... ii dau inca de 86cm si ii vin bine. Pai Nicolas la varsta lui purta haine de 94cm care-i veneau fixe. Deci e mai pispirel si-al meu. Nicolas in schimb e luuung si slaaab... Creste ca din apa... deja are 132cm si doar 22,5kg. E cam ca Angelos al Marakinei.
Apropos.. MARAKI bafta vineri cu 600 de invitati. La cati sunt trebuia sa va dea 20eur/ora. Asadar te pregatesti de vara... ai luato inainte cu solaru'. Si zici ca nu ne mai trebuiesc fuste... dresuri si bluze. E bine.. economie la buget.. asta ne obliga sa mai si slabim putin deci devine deja interesant.

GIO - si noi suntem in tandem cu voi cu stomatologu'. Nicolas se vaita sambata ca il doare o masea.. mie mi s-a parut ca ii da molarul de 6 ani. Da' trebuie musai sa aprofundez sa nu fie defapt vreo carie inainte de molar. Cu maselele de minte.. mai bine ca nu le mai are.. oricum alea apar deja "avariate" sunt dureroase si la aparitie si la scos... ale draq!
Si eu sunt tot pro o tanti invatatoare pe la 45-50 ani.

COSMINA - vad ca ti-ai facut de cap de ziua Femeii. Pai asa Doamna.. Nu stiu de ce da' io-s mai ciudata si nu imi plac iesirile astea "feministe" cu o ocazie anume.
Si eu il "inscrisesem" pe N la o invatatoare care mi se parea potrivita pt el .. vb de varsta care ma interesa pe mine... da' acum sa vedem ce s-o intampla. Chiar si-asa cand am vb cu directoarea mi-a zis ca nu stie cine va lua pregatitoarea asa ca faza cu "inscrierea" la invatatoare... a fost asa... la plesneala... Ramane sa vedem dupa 20 martie ce se-aude pe la scoala. Pana atunci... ne bucuram de faptul ca in Bucuresti vine primavara iar la munte inca ningea luni. Asa ca noi ne gandim serios sa mai dam o tura pe la ski.
Prietenii nostri zic sa mergem doar noi adultii.. eu as vrea sa mai merg si cu Nicolas pentru ca a avansat bine cu ski-ul si n-ar mai strica sa aprofundeze... Da' sa vedem... n-am plecat niciodata in doi decand avem copii.

Piua.. revin!

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

La multi ani printesa Anastasia!
Maraki asa e , nu prea sunt "branza" , mai mult cascaval afumat.Ce dragut ca merg la cinema.Eu nu am ajuns cu Mario pana acum cu toate ca mi-am propus de mult.
Ioana eu prefer una mai tanara pentru ca imi e greu sa cred ca cele mai in varsta vor pune in aplicare noua programa asa cum e.Plus de asta, cred ca tarie ca tb schimbat ceva in sistemul asta si primii ar tb sa incepen noi , parintii.Insa e greu.Eu la scoala am avut ceva discutii cu directorul care afirma ca el e convins ca nu vor fi dotate clasele, ca nu se va putea face programa pentru ca nu e buna , ca va fi haos.Chestia asta m-a enervat suficient incat sa il tin o ora in discutii.Imi spuena ca optionalele calculator si engleza nu se vor face ca nu au profesori.In concluzie i-am promis ca ne vedem curand si ca un director care are 30 de ani de directorat ins pate ar putea fi mai optimist, sa lase frazele sa mai inceapa si cu altceva decat cu "nu".

Mergi la inceput

Rosalindooo bine te-am gasit.Deci si tu esti una bucata mama cu una bucata pispirel.Pe mine ma ingrijoreaza piticismea asta.Am renuntat sa o mai compar cu Mario ca o luam pe aratura.Insa m-am mai linistit cand mi-a zis mama ca si eu eram asa si am luat avant dupa 2 ani. Acum sper doar sa nu ma fi amagit si mama.Si ei ii vin alea de 86 dar ii vin si blugii de un an.Haos total.Cat despre pregatitoare eu mereu am fost convinsa ca nu are ce cauta in clasa 1 inainte de 7 ani, ba mai mult imi place si sistemul de a face 0 acolo , in ideea ca nu va fi brusca trecerea de la gradi la scoala.
132 cm? Bai da nu e lung , e prajina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

Irina din pacate sunt multi la fel ca si directorul scolii cu care ai vorbit. si mie toti mi-au zis acelasi lucru, lucreaza toti in inv. de ani buni, asa ca or sti ei ceva.....
Lili mai fata dar ce-ai mai tras cu sanatatea...bine ca esti cat de cat ok acum. Ai mare grija de tine si profitati de zapada daca merge bine spiridusul.
eu ii ziceam la al meu ca si sa ne permitem nu m-as mai duce la munte si zapada acum....vreau soare...mi-e greata de frig si zapada.
mama ce lungn e Nicolas. Pai M. al meu nici 120 nu are....il ajunge frate-su, care clar va fii mai inalt si mai grasun decat M. el acum are 1 m si 15,5kg, poarta hainele pe care le purta M. la 3 ani si.....
eu asa dantura proasta am avut, dar masele de minte au fost super...de abia acum am scos 2, de sus, cele de jos sunt super ok si rezista.
Dr noastra s-a mirat cum de nu i-au iesit inca molarii de 6 ani...cica jos ar da semne, dar umflate sunt de multe luni...si calciu ia din toamna....

Mergi la inceput

Giova mie imi e greu sa cred ca aceatsa clasa 0 nu va fi facuta asa cum au promis.Dar nu am intentia sa ma culc pe o ureche si sa las lucrurile asa.Ma enerveaza la maxim faza asta cu "eu stiu cum merge sistemul de 50 de ani".Pai atunci invata sa il schimbi, sa il faci mai bun.Ma enerveaza cand vad directori indolenti care sunt multumiti ca stau ei la caldura si la biouri utilate lux, iar copiii nu au parchet in clase.Cum o scoala poate avea tot ce ii trebuie si cealalata aflata la 500 m nu poate.Dc vrei poti.

Mergi la inceput