Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Buna dimi...

MARAKI- tavi de spalat dupa lasagna? Pai te compatimesc. Sper sa treci cu bine de ziua de vineri. Ai grija cu prajeala la solar.

IULIANA - cred ca am avut si eu un episod cum zici tu.. ca' m-am gandit ca-i anormal si ca poate mi se pare. E clar de la oboseala.
Mie mi-au denumit chestia asta pe care am avuto... "sincopa vaso-vagala" . Asta s-ar traduce cumva ca o reactie exagerata la pozitia corpului.
IULIANA - bafta la testare. Eu astept saptamana viitoare sa ma duc sa ma inscriu la etapa a doua.
Acu' chiar am o dilema.. sa ma duc pe 20 cand incepe? O fi toata lumea buluc sau sa ma duc pe 21-22?

COSMINO - ti-ai cam facut de cap... am vazut eu pozele.

AM pus si eu poze noi la semnatura.. pt cine doreste sa vizioneze.. enjoy!

O zi buna tuturor! La noi a dat cu niste fulgi dimineata.

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

LA MULTI ANI Anastasia !!!

Maraki, succes pt maine! ... se anunta petrecere serioasa de tot.

Teolinda, sper sa fie doar un episod care trece repede, cu lesinuri;
Eu am trecut prin ceva oarecum similar cand eram studenta - si la fel toate analizele erau ok; in final dr. mi-a spus ca e posibil uneori sa am caderi de tensiune, si daca nu mananc (de ex. daca sar peste micul dejun, ....ceea ce la mine era program zilnic), e posibil sa fac un fel de hipoglicemie, care combinata cu o cadere de tensiune ar putea explica fenomenul. de atunci m-am pus sa mananc civilizat la micul dejun si n-am mai avut probleme (exceptand efecte secundare legate de kg care se aculumeaza mai usor daca nu mai sar peste nici o masa)

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare

ma pregatesc sa merg la manichiura sa.mi fac intretinerea la unghii..

Maraki vai lumece de treaba faci tu pe acolo , dar nu aveti masina de spalat vase???

Teolinda eu zic sa nu te grabesti...nu conteaza daca te duci in prima sau in ultima zi.

GIO ce acte ai dus cand l ai inscris pe M?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Neata si de la noi.
Cand m-am trezit azi si am vazut ca ninge imi venea sa ma dau cu capul de pereti; nu mai vreau frig si zapada.
Cosmi, betaserc am luat si eu si de atunci nu am mai avut asemenea simptome, dar au fost momente cand imi era frica sa ma culc sa nu o iau de la capat; e o senzatie cumplita.
Maraki, deci ai cam exagerat cu solarul; eu zic in continuare sa ai grija

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Neatza!
Toanca imi pare rau ca ai reusit cu convingerea sotului.De dinti sa stii ca asa a onceput si la noi.Cu miscat un pic si durere la mestecat.Insa medicul a zis ca abia dupa ce se clatina bine trebuie mers sa ii scoata.Ideea e ca la primul l-amlasat sa balangane rau pentru ca toata lumea spunea ca tb lasat ca o sa casa.Ei bine a iesit celalat pe langa el.Si apoi l-am scos pe cel de lapte.Asa ca tb sa fii pe faza.Oricum iti dai seama cand se misca tare fugi si il scoti.Noua ne-a dat cu un spray local si l-a scos cu mana.Usor si amuzant.Asa ca Mario merge cu placere acum.
Maraki poate iti da ceva in plus dupa ce trece nebuneala.
Lili poti a nu te grabesti.Ca merge usor.
Cosmi noua la inscriere ne-a cerut buletinele parintilor , certificatul de nastere si adeverinta cu vaccinurile( bine ca eu am dus adev ca e sanatos , dar nu m-a intrebat nimeni nik).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

NEatza!
Aseara am fost la party...a inaugurat si E. tpboganul mare...caci la ziua lui frate-su' i-a fost frica sa se dea pe el.
doamne ce s-au mai distrat.....E. e innebunit dupa colegii lui M. ...toti sunt asa de grijulii cu el....si protectori...tare bfaini sunt! om vedea din toamna, cand nu vor mai fi, de cine se lipeste.

Pe M. il doare maseluta unde i-a pus plomba....cand il ating acolo urla. sper sa se calmeze, de umflat nu s-a umflat...of doamne ce m-am saturat de problemele lui cu dintisorii.

Noi azi plecam la bunici la Alba. Maine are sotul treaba la Sibiu, si eu merg cu el. Mai stau de povesti cu vara-mea....

Lili of mai.....cam asa i-a zis si mamei mele, sa nu se ridice brusc...dar ei i s-a facut rau anul trecut in Kaufland de la aerul conditionat...nici asta nu-l suporta.
eu nu m-am dus din prima zi sa-l inscriu...a 2-a zi erau 5 persoane in fata. super ok si decent. Cand m-am dus dupa amiaza cu adev. nu era nimeni.
N-are rost sa te grabesti, nu se impart acum pe clase....si poate in etapa 2 sa fie mai multa lume.....
sa inteleg ca Nicolas nu merge in aceeasi clasa cu Maria. ea intra intr-a 1-ia, nu?
Iuliana te cred ca ai oarecum emotii...daca nu e bataie pe locuri nu-ti fa probleme...il accepta, doar la private primeaza banii si pe urma restul.
Or avea dreptul sa-si selecteze clientela, doar nu sunt de stat. Acreditati sunt?
mama ce zici rtu acolo...sa ametesti in somn....te cred ca e naspa...nici nu vreau sa ma gandesc.
clar e stresul...las-o mai usor si cu munca aia, ca nu-ti ridica nimeni statuie.
Cosmi la noi s-a cerut asa: buletin si certificat de nastere in original si copie, adev cu vaccinurile de la dr. de fam. si fisa pe care ti-o dau ei de acolo de completat. aaa si dosar plic sau cu sina.
depinde de scoli...sunt afisate la avizierul fiecarei scoli.

fug la bagaje, la 12:30 plecam si n-am facut nimic.
o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

IULIANA fix la tine m-am gandit cand am vazut fulgii de nea. Eu deja nu ma mai impacientez.. ca oricum sambata plec la ski.
Bine ca ti-au mai trecut senzatiile din timpul somnului.. Uff... Si vorba Ioanei.. nu-ti ridica nimeni statuie.

DIA - tu ai intrat in linie dreapta.. astepti bebelina.
Si pe mine m-au intrebat dr daca tin cura de slabire.. nu e cazul.. si chiar mananc dimineata.. da' singura chestie a fost oboseala.. am avut atunci o sapt in care toata ziua am fost pe drumuri iar noaptea dormeam abia 4-5 ore si alea cu un somn mega agitat.

Si la noi la gradi e afisat ..cine vrea sa se duca sa-si ia adeverinta medicala si cu ce grupa au frecventat copii. Inca nu mi-am luato. Probabil luni ma duc si o iau.

GIO - Nicolas nu va merge cu Maria in aceeasi clasa. Cred ca nu vor merge nici la aceeasi scoala pana la urma... Ramane sa se stabileasca cu locuinta. Pana la urma verisoara-mea a ajuns la concluzia ca ii trebuie o scoala cu after-school pt M pt ca nu are cine sa o preia zilnic la pranz iar eu nu-mi iau angajamentul sa ma ocup si de ea. Oricum nu prea imi convenea sa fie amandoi in aceeasi clasa. Maria e oricum mai mare decat Nicolas cu 11 luni si plus de asta verisoara-mea tot timpul compara ce face Maria cu ce face Nicolas ceea ce mie nu-mi place. Biata copila e f stresata ca o cearta verisoara-mea mereu ca Nicolas scrie mai frumos decat ea. Ma roog.. are si verisoara-mea frustrarile ei.. le stiam.. ca doar sunt vis-a-vis de mine da' chestia asta cu ce face ea cu Maria fata de Nicolas chiar nu-mi plac si tot timpul ii spun. In fine... ea e un specimen mai ciudat.

Piua!

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

GIO, da scoala unde merge Matei e acreditata.
Nu cred ca e bataie pe locuri (sau cel putin sper)
Legat de statuie ....asa e nu imi ridica nimeni statuie, dar ma gandesc ca daca nu dau randamentul scontat se pot lipsi de serviciile mele; oricum nu e atat volumul de munca cat stersul care nu am cum sa-l diminuez
Teolinda....deci am fost in gandurile tale azi dimineata
Irina, nu stiu cat de tare i se misca dintii lui Matei pentru ca nu ma lasa sa pun mana sa verific ca imi zice ca il doare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna seara,

Angelo este bolnav: otita!!! Gio pls spune-mi daca pot sa incep cu otovowenn daca are de luat antibiotic ( amoxicilina ) Dr.i-a dat antibiotic si nu stiu daca se combina cu picaturile. A varsat astazi de vreo 6 ori, nu poate sa manance nimic ca imediat le scoate. Si dupa apa la fel, de aia am zis ca nu pot incepe cu picaturile pt ca nu le tine. Acum trebuie sa aflu daca merge pe langa antibiotic. plssss...astept raspuns. vad ca si g nu se simte bine, asta nu spune nimic dar l.am vazut adineauri cand a inceput Angelo sa verse, s-a dus si a luat prima data nitroglicerina. Are spray-ul asta dupa el de 2 ani, este prima oara cand il foloseste. Si nu spune nimic, cum se simte

Maine se anunta´program pana la 23.00 Vine socrosenia si sta cu Angelo.

Mergi la inceput

Maraki, eu din cate imi aduc aminte din prospect nu scrie ca ar avea vreo interdictie cu antibioticul.
Nu mai ai prospectul?
Sanatate multa lui Angelo!
Dar de la otita nu ar trebui sa vomite; vezi sa nu fie si altceva;

Mergi la inceput