Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare gagici..eu tigare nu vreau dimineata
la noi e vreme frumoasa , dar tot mi se pare rece..
GIO sanatate la M si papan se plictiseste cand sta acasa
Maraki lasa ca te inveti si la program mai lug , mai ales cand o sa numeri banuti si noi i.amcautat geaca lui Stefan duminica cand am fost in oras dar inca nu au adus nimic mai dragut..mai cautam
Toanca la mine la 7 stefan papa lapte cu cereale...si al meu e slabanog
Dia..ce vrei sa pui in gradina??
Teolinda cum te mai simti??

fetelor tineti post careva??..daca da ce mai faceti bun??

revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

Maraki uauu ce program lung vei avea vinerea. dar la 10euro/h vei lua bani frumosi.
Nasol ca s-a marit chiria daca ati luat-o pe adresa voastra pe cealalta.
Marco nu e inalt, are 116, 118 cred. Pantalonii 116 ii sunt buni, bluze poarta 122, are mainile lungi ca tat-su'.
Cosmi da s-a plictisit si de lego...m-a lasat sa ma constr. eu, el a plecat la desene.
imediat il bag la somn, caci la 15:30 trebuie sa fim la dentist...i-a picat o plomba.
Post eu nu tin, Silvia cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Hai ca la o tigara vin eu prima
Noi ieri am fost si am scos al 5 lea dinte.Acum saracul nu mai are deloc dinti sus, e tare haios.Si Mario e inaltut are cam 126-127, insa si la kg sta bine avea 29,5 in blugi deci cred ca vreo 28.E drept ca el a fost intotdeauna mai osos deci implicit mai greu , insa in ultimul timp mananca bine si are ceva "bulanase".
In schimb fiimea e invers, la 2 ani are 86 maxim 87 cm si vreo 12 kg.E prapadita tare si mititica.Si nu pot sa spun ca nu mananca. Apropo de ea ,stie cineva cum as putea sa ii reglez tranzitul? M-a innebunit.Iese o data pe zi dat tare ca piatra, uneori mai si sangereaza.Nici nu stiu ce sa ii mai fac.
Giova sananate lui Marcolino! Are plombe?
Cosmi voi mergeti la clasa1?
Maraki Angelinos a fost mereu cel mai inalt, cum mai are parul , tot lung?
Toanca felicitari pentru diploma.Tare Matei cu morcovii, si ai mei mancau insa acum din lipsa de dinti...

Mergi la inceput

GIO lui Stefan nu i place sa constriuasca legoa primit si de ziua , dar si acum stau nedasfacute.In schimb se joaca cu G carti si tare mult ii place.
Stefan are 21 de kg iar bluzele sunt bune cele de 110 .
Dmelli papa printesa fructe?? spunea o colega ca ea ii dadea copilului dimineata cum s etrezea o para si a rezolvat problema.Ce dinti lipsa are flacaul pappanul meu nu are lipsa niciunulsa fie semn ca nu e pregatit de clasa 1 ???...ne ducem in clasa 1 , dar cum se apropie perioada de inscriere parca am asa emotii daca fac ce trebuie sau nu

Mergi la inceput

Cosmi primii doi dinti care au cazut au fost cei doi de jos si asta a fost in iunie anul trecut.Deja au crescut cei definitivi.Restul de 3 au cazut luna asta si mai e unul care tb scos saptamana viitoare.Sper sa aiba macar la fel dantura defintiva.Foarte frumosi si sanatosi dinti de lapte a avut.S-a mirat si medicul.
Cat despre fructe Carla nu mananca decat mere si portocale.Mar cu biscuite nu a vrut niciodata dc poti sa iti imaginezi.In schimb felii mananca.Eu i-am scos si laptele praf, ii dau multe lichide, legume,insa ...nimik.Am sa incerc sa ii dau para insa imi e ca va refuza.
Nu are nici o treba clasa 1 cu ...restul.Noi am vrut clasa o pentru ca asa ii era randul.Era grupa mare , deci nu facuse pregatitoare.Stie s#259; nu numere ,adune,etc insa nu am considerat ca are rost sa ne grabim si dupa ce am vazut si programa de la clasa 0 m-am convins ca vine in completarea a ceea ce stie si ii va fi bine pentru trecerea pentru clasa 1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Irina, Angelo e tuns de sapt trecuta. Nu scurt baieteste dar ceva putin mai modern. Asteptam si noi sa creasca cei doi dinti din fatza sus, si cei de jos din parti. Cei din mijloc jos sant deja crescuti frumos. Carla daca bea sucuri, sa-i cumperi de prune ca are efect sigur
Am fost la solar degeaba Pierdere de timp! Nu mergeau cabinele, unui baiat i-a inghitit 4 euro si mie 2 de inceput ca am vazut ca nu se afiseaza minutele si am renuntat sa mai bag. A trebuit sa asteptam sa vina tipa de la nagel studio si tot degeabba. Tehnicianul venea in jur de 11.00 sa ezolve problema asa ca a trebuit sa plec. Sa vad maine daca imi da cele 6 minute de azi

Mergi la inceput

Maraki cu 2 euro ai 6 minute? super!!!
Cosmi al meu e fan lego, si ce constructii misto face. si edi vad ca e la fel...doar ca el e la cel de 2-5 ani, si mARCO la cel DE 6-12 ani.
Irina lasa mai fata, creste in ritmul ei. Incearca sa-i dai prune...nu vrea magiun de topoloveni, sau pere...sau ceai de musetel, sau bilute homeopate SENNA. sunt super bune pt constipatie.
super sta Mario la tot.
dintii nostri de lapte sunt prastie, are o gramada de plombe...care tot pica dupa vreo 3-4 luni, dar cica nu prea stau pe dintii de lapte....asa ca pe cand credem ca am terminat cu dentistul, mai pica una si o luam de la capat...:(((.

merg sa-i dau spiridusului sa manance si sa-l culc.

Mergi la inceput

Maraki de cand le-am vazut pe alea prajite la solar nu mai suport nici ideea.O sa ma uit pe fb sa vad poze cu Angelinos.
Ioano pai lasa plomba ca acusi cad dintii si nu mai e nevoie.O sa intreb homeopata cand merg peste vreo 2 sapt ce si cum sa ii dau.Aici nu e vorba de constipatie ca fata iese zilnic , ci de tranzit .

Mergi la inceput

a adormit in nici 3 minute. se vede ca la ora 13 ii pune la somn la gradi. are programul format.

Irina nu pot lasa mai, ca e premolarul. si asa am pierdut unul din cauza de carie, plombe cazute si amanat la dentist.
poate are altceva homeopata pt tranzit. nu e bine sa faca cu sange si tare...ai mare grija.

Mergi la inceput

DMELLI...atata stie si papannuami ca eu nu vreau sa pierd invatatoarea.O sa incerc in vara sa mai recuperam din clasa 0.Ar fi bine daca papan ar semana cu mine la dantura si eu sa seman cu buniculcare la 82 de ani are toti dintii

Mergi la inceput