Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 5
maraki spune:
Hello,
Irina, cafeaua o dai dar pe langa asta, mai o vorba, o povestire ceva... Sa nu zic vorba romaneasca, mai o barfa la cafea
fug la sv
Ana multumesc pt link
Toanca arati superrrrr
G_I_O spune:
Neatza!
Noi am avut un weekend frumos, linistit...pe langa casa.
Sunt putin racita, cred ca am reusit sa le dau si copiilor, Marco stranuta, Edi e cu nasul infundat.
Voi? vad ca ati avut ceva activitate pe forum.....
Maraki i-ai aratat linkul lui G?
ce mai faceti? Andreea?
Cosmi trebuie sa-l duci pe Stefan sa-l vada un cardiolog pediatru, poate nici nu are suflu sistolic, dar mai bine sa-i faci un control.
Nici eu nu sunt fana manele....dar cateodata chiar fac atmosfera. bine ca v-ati distrat, asta conteaza.
Se apropie examenul de capacitate...of....si cumnata e in mare stres...primul lor examen...lasa ca Bianca e fetita isteata si cu siguranta va reusi sa intre unde vrea.
Ana cum e cu contrabasul?
lasa mai ca-ti gasesti si tu perechea de sandale/pantofi pe care o visezi. sa porti sanatoasa ochelarii de soare.
pe printesa cum o veti sarbatori? acusi vine ziua ei.....
Iuliana felicitari pt diploma!!!
am dormit si eu ieri la pranz...aseara nu aveam somn....dar tare bine a fost.
o zi frumoasa! si o sapt buna!
d_melli spune:
Maraki atunci dau si o tigara, ce zici?
Nu prea am ce minunatii sa zic, ca doar nu sar in sus ca au zis astia ca ne maresc salariile cu 15%,nebunii naibi!
maraki spune:
Sant cu tigara in mana Mai am 3 minute sa plec la metrou ca asta vine la ora fixa.
Andreea e in cautare de sv dar e nasol ca nu am trecut-o pe adresa si nici nu am de gand. Nu prea are sanse fara acte.
maraki spune:
Mai asteapta pana in iunie cu revenirea la salariu
Ana superba combinatia gri-lila Sa-i porti sanatoasa
d_melli spune:
Maraki pai tu crezi ca eu imi pun baza in rahaturile pe care le zice Baselu? Poate sa zica ca da si 75%. Mai ca imi vine sa zic ca poate sa ii bage in...unde o vrea , ca nu mai imi trebuie nik.Sunt satula pana peste cap.
Asa ca, linsite si pace.
dia_tm spune:
Felicitari Toanca! suna tare bine, diploma de Harvard
Ana, sa porti sanatoasa ochelarii! (si sa gasesti si pantofieori care sa-ti vina ca turnati!)
In sfarsit cateva zile cu soare si pe aia - pentru joi se anunta 17 grade ...de-abia astept! La cum arata florile prin gradina pana pe joi o sa avem si narcise inflorite ...vine primavara!!!!
(inca ma mai gandesc daca e safe sa plantez ceva plante afara - daca sigur a trecut riscul de temperaturi negative sau nu ...sau sa mai astept cetave zile)
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)
toanca spune:
Salutare si de la noi dragi doamne.
Azi dimineata la ora 6.29 mi-a dat Matei trezirea ...de ce credeti: ii era foame.
Stiti ca v-am spus eu acum ceva timp ca mai are un pic de imi mananca si urechile; tot asa mancacios a ramas, deci nu pune pe el nici macar un gram...
Mananca in special fructe; cat mai multe fructe.
Si cam 2-3 morcovi zilnic
Maraki, Cosmi, multzam pentru complimente
si restul fetelor
G_I_O spune:
Neatza!
Haideti la o doamnelor! cu tigara sa veniti voi, ca eu nu am.
Marco e racit, de duminica am observat, azi l-am tinut acasa...doamne ce s emai plictiseste, dar se vede pe ochisorii lui ca nu e ok.
febra nu a avut, 38, dar aia ca si cum nu e.
imi faceam probl. de Edi ca nu va merge la gradi fara Marco, dar vezi de treaba. a inteles ca Marco e bolnav si sta acasa, asa ca s-a dus cu tat-su' si totul a fost ok.
Marakai of ce nasol....acum poate pleaca in Italia, sau nu? te cred ca nu vrei sa-i faci acte de germanica, dar daca nu-si gaseste de munca ce se intampla?
Irina e oficial marirea asta, de fapt numai marire nu e, ca e din ce a luat. lasa mai ca sunt bine veniti banutii astia...chiar daca v-au privat de ei o groaza de timp.
Iuliana foarte bine ca mananca fructe Matei. Marco a ajuns la 19,3 kg....sunt asa de bucuroasa...sper s anu regreseze acum cu raceala asta.
Dia bine ca e soare la voi...la noi azi e innorat...doamne ca de abia astept sa vina caldura asta.
maraki spune:
Buna dimineata la cafea si tigara
Gio ce inaltime are Marcolino? Tot in jur de 20 kg are si Angelo,numai ca este inalt.Bluzele 128 sant fixe, la pantaloni poarta 128 iar la geci 134.Sant bune si 128 dar pt un singur sezon. Vreau sa-i cumpar si lui o geaca din piele cu gluga, am vazut la H&M cu 40 euro.Sant simple,negre.Sanatate lui Marcolino Cred ca Robert trebuie sa caute sa stea cu chirie si asa o va trece si pe Andreea la o adresa. Eu nu ma bag, nu pot sa trec pe adresa fiecare fata cu care vine Robert. Inainte sa o trecem pe Simina, plateam chiria 640 iar de atunci avem 800 pe luna si asa ramane.
Eu am intrat in program normal la sv. adica lucrez in fiecare zi.S-a terminat sesiunea studentilor + ca vineri lucrez de la 12.00 la 22.00 Nu am muncit niciodata atatea ore activ,numai in alergatura si in picioare Sa vedem cum rezist. Este bine ca ma plateste 10 euro/h
Fumez o tigara si ma duc la solar Astazi vor fi 12 grade, este innorat Joi vor fi 17 iar vineri 21